توضیحات وزیر دفاع پاکستان درباره «حمله قریبالوقوع هند»
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - مهر /وزیر دفاع پاکستان در خصوص انتشار سخنان وی درباره درگیری نظامی با هند توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش روسیا الیوم، خواجه محمد آصف وزیر دفاع پاکستان تاکید کرد که در خصوص آغاز جنگ میان این کشور و هند طی سخنان مطبوعاتی گذشته خود صحبت نکرده است.
وی افزود: از من درباره احتمال جنگ پرسیدند، من گفتم که سه یا چهار روز آینده مهم است اما نگفتم که جنگ طی سه روز آینده شروع میشود.
آصف اضافه کرد: من پیش بینی نمیکنم که عملیات رزمی فوراً آغاز شود اما اوضاع همچنان متشنج است. اگر به ما حمله شود ما به صورت مناسبی پاسخ خواهیم داد.
روز گذشته خواجه آصف وزیر دفاع پاکستان از اقدام نظامی قریب الوقوع هند خبر داد. وی گفت: حمله نظامی هند قریب الوقوع است.
بازار ![]()
وزیر دفاع پاکستان از استقرار گسترده نیروهای این کشور در مرز با هند خبر داد و افزود: هر دو کشور باید از استفاده از گزینه هستهای در صورت درگیری مسلحانه متعارف خودداری کنند.
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1246065/