ایران پرسمان

آخرين مطالب

آکسیوس: ترامپ منتظر نامه عاشقانه کیم است سیاست روز

آکسیوس: ترامپ منتظر نامه عاشقانه کیم است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رسانه آمریکایی به نقل از منابعی آگاه گزارش داد دولت ترامپ احتمال از سرگیری مذاکرات با کره شمالی را بررسی می‌کند.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که تمایل دارد مجددا با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به‌طور حضوری ارتباط برقرار کند.
پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام ارشد دولت ایالات متحده و سه نفر از منابع دیگر که به این مسئله آگاه هستند، گزارش داد که دولت دونالد ترامپ به‌آرامی گفت‌وگوهایی را با کارشناسان خارجی آغاز کرده‌ و احتمال شروع دوباره مذاکرات با کره شمالی را بررسی می‌کند.
اگرچه گفته می‌شود که کره شمالی در دستور کار ترامپ اولویت پایین‌تری دارد اما ظاهرا دولت آمریکا مایل است مذاکراتی را با جدیدترین قدرت هسته‌ای جهان آغاز کند.
آکسیوس به نقل از مقام ارشد آمریکایی مذکور نوشت: «ما در تلاشیم تا نهادهای آمریکا را نسبت به اینکه کره شمالی امروز کجا قرار دارد، متقاعد کنیم. خیلی چیزها طی چهار سال اخیر تغییر کرده است. ما در حال ارزیابی هستیم و پیرامون راه‌حل‌های احتمالی از جمله تعامل با کره شمالی رایزنی می‌کنیم.»
«آندرو ییو» کارشناس ارشد موسسه بروکینگز می‌گوید: «گفت‌وگوهایی که پشت درهای بسته انجام می‌شود شامل کارشناسان اندیشکده‌ها، مقامات آمریکایی فعلی و پیشین است و به دولت ترامپ پیشنهاد می‌دهند که در راستای مذاکرات احتمالی ترامپ-کیم سناریوهای متفاوتی را سبک و سنگین کنند.»
این کارشناس تاکید می‌کند: «بیانیه‌های بسیار مثبت ترامپ درباره کیم طی 6 ماه اخیر نشان می‌دهد که او نسبت به این مسیر (آغاز دوباره مذاکرات) مشتاق است.»
یکی از مقامات ارشد پیشین آمریکا می‌گوید: «اعضای دولت ایالات متحده برنامه‌ریزی‌های اولیه را انجام می‌دهند و شاید تنها یک "نامه عاشقانه" از سوی کیم برای جلب توجه ترامپ لازم باشد تا آنها به سوی رقابت‌های مذاکراتی بشتابند.»
سوژه «نامه‌های عاشقانه کیم-ترامپ» به مکاتبات آنها در دوره سیاست اول دونالد ترامپ مربوط می‌شود و پس از آنکه خود رئیس‌جمهور آمریکا چنین عبارتی را به‌کار برد تا مدت‌ها تیتر رسانه‌های جهان بود و حتی «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز در مناظره‌های انتخاباتی 2024 بارها برای زیر سوال بردن رویکرد ترامپ به این عبارت اشاره کرد.
آکسیوس می‌افزاید: «سفیر سوئد در کره شمالی که منافع آمریکا را در پیونگ‌یانگ دنبال می‌کند، چندی پیش به واشنگتن سفر کرد تا در رایزنی‌های مقامات و کارشناسان آمریکایی شرکت کند.»
این رسانه آمریکایی تاکید می‌کند: «مقامات وزارت امور خارجه آمریکا و همچنین شورای امنیت ملی این کشور نیز در چندین جلسه و گفت‌وگو با کارشناسان خارجی در رابطه با تعامل دوباره با کره شمالی شرکت داشته‌اند.»
یکی ازمنابع مذکور گفت: «یکی از موضوعاتی که در جلسات پشت درهای بسته مطرح شده این است که در صورت شروع مذاکرات، طرفین کره شمالی احتمالا چه کسانی خواهند بود.»
یکی از مقامات ارشد پیشین آمریکا به آکسیوس می‌گوید: «تمایل کره شمالی برای مذاکرات با آمریکا به ماهیت گفت‌وگوها بستگی خواهد داشت. اگر گفت‌وگوها درباره کنترل تسلیحات به‌گونه‌ای باشد که کره شمالی را به عنوان یک کشور هسته‌ای به رسمیت بشناسد، مقامات کره شمالی مذاکره خواهند کرد.»
آکسیوس در پایان این گزارش با اشاره به قدرت نظامی کره شمالی پیش‌بینی می‌کند: «ترامپ همچنین با توجه به پیشرفت‌های هسته‌ای کره شمالی و موقعیت دیپلماتیک قوی‌تر این کشور، اعمال اهرم فشاری که اولین بار علیه کیم داشت، برایش سخت خواهد شد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245566/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیرکل اولین همایش ملی حقوق بانکی تشریح کرد: تحول حقوق بانکی، از نظریه تا اجرا در نظام اقتصادی کشور

آیت‌اله سید مصطفی محقق داماد در اولین همایش ملی حقوق بانکی: شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» می‌تواند نقطه عطف اقتصاد کشور باشد

لحظه باورنکردنی پرش یک گاو صد کیلویی از روی دیوار مزرعه

ویدیویی عجیب از زمین زدن زرافه نر توسط چند شیر ماده

نبرد وحشتناک و مرگبار چند شیر نر بر سر قلمرو

هتل مجلل در تیرول جنوبی ایتالیا

آثار معماری های ایران که ماندگار شد و ثبت شد

یک صبح زیبا از سنگاپور

خود را در جو مرموز ایرلند غوطه ور کنید

فیلمی از حمله بی‌رحمانه راکون به ایگوانای سبز

چین از فضاپیمای باری خود رونمایی کرد

دکلمه‌ای شیرین از «خسرو شکیبایی»

روایت‌هایی از سفر به بی‌نهایت در طول تاریخ

مراسم استقبال رسمی رئیس جمهور آذربایجان از پزشکیان

مسکو در انتظار سیگنال کی‌یف برای مذاکرات مستقیم

سلاح عجیب در مراسم تشییع پاپ فرانسیس در رم خبرساز شد!

قربانیان معصوم جنگ

مسئولیت نگهداری کالا در گمرک با چه کسی است؟

پاندا در حال لذت بردن از زندگی

فیلمی باورنکردنی از بلعیدن استخوان بلند توسط پرنده افسانه‌ای همای سعادت

نبرد شیر و گوزن وحشی؛ کدام یک پیروز می‌شود؟

این مرد رکورددار شکایت در گینس است!

تصاویری عجیب از حمله یک گاو خشمگین به یک خودرو!

حمله گروهی گاومیش‌های غول‌پیکر برای نجات دوستشان از دست شیر گرسنه!

استفاده از مدل‌های هوشمند برای شناسایی ریسک گزندگی عقرب‌

"رئیسی عزیز" دوباره در کتابفروشی‌ها

گلرو: آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد

پزشکیان در گفتگو با شبکه آذربایجانی: هر کسی باید به تمامیت ارضی خود احترام بگذارد

پزشکیان وارد باکو شد

وزیر آلمانی: از اوکراین می‌خواهیم پیشنهاد آمریکا برای تسلیم را نپذیرد

اعتراض هزاران نفری علیه سیاست‌های دولت فرانسه درخصوص جنگ اوکراین

در دیدار دوجانبه ترامپ و زلنسکی در واتیکان چه گذشت؟

ترامپ بدترین رئیس جمهور آمریکا در 100 روز اول ریاست جمهوری

سرمقاله کیهان/ نقشه راه مواجهه با دشمن

سرمقاله همشهری/ چرا رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

چالش جدید سهامداران

هوتووان شهر ارواح سبزپوش چین؛ تسخیر زیبایی طبیعت بر ویرانه‌ها

سحابی و خوشه ستاره‌ای در قاب تلسکوپ هابل

پاسخ عراقچی به یاوه‌گویی نتانیاهو؛ به هرگونه حمله بلافاصله پاسخ مشابه داده خواهد شد

متفکرآزاد: در مذاکرات برنامه هسته‌ای کشور را معامله نخواهیم کرد

نشست سخنگوی وزارت خارجه؛ از ملاقات هیأت فنی آژانس با مقامات سازمان انرژی اتمی تا خطوط قرمز ایران در مذاکرات

پاکستان تشدید تنش با هند را رد نکرد

سرمقاله ایران/ اردبیل؛ پایتخت سرمایه‌گذاری آسان

زورآزمایی فنی در سایه بیم و امید

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌ های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند

حال و هوایِ حیات وحشِ آفریقا

راز آواز پرندگان

داستان «دختر مشهور ناصرالدین شاه که ملکه عکاسی بود»

داده‌هایی که هوش مصنوعی را «مسموم» می‌کنند

بخشی از کتاب/ هنر عشق ورزیدن