ایران پرسمان

آخرين مطالب

آیا زمان تمرینات ورزشی تاثیری بر سلامت قلب دارد؟ دانش و فناوری

آیا زمان تمرینات ورزشی تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که صبح‌ زود یا پیش از ظهر ورزش می‌کنند به ترتیب 11 و 16 درصد کمتر از کسانی که بعدازظهرها ورزش می‌کنند با خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مواجه‌اند.
بدیهی است ورزش کردن و فعالیت بدنی به‌ طور کلی برای قلب مفید است، به‌خصوص وقتی ترکیبی از حرکات قدرتی و هوازی باشد. اما مطالعه گسترده‌ای که اخیرا روی بیش از 85 هزار بزرگسال انجام شده است، نشان می‌دهد که نه‌تنها تمرینات ورزشی که زمان انجام آنها نیز اهمیت بسیار دارد.
متخصصان در این مطالعه به طور مشخص ورزش در ساعات 8 تا 11 صبح را بررسی کردند که دست‌کم برای سلامت قلب بهترین زمان تمرینات ورزشی است. طبق نتایج، زنان بیشترین بهره را از ورزش در این ساعات برده‌اند. زنانی که اواخر صبح به باشگاه رفته بودند در مقایسه با دیگر زنانی که عصرها ورزش می‌کرده‌اند، 35 درصد کمتر با خطر سکته مغزی و 24 درصد کمتر با خطر بیماری عروقی روبه‌رو بوده‌اند.
«گالی البلک»، دانشجوی مرکز پزشکی دانشگاه لیدن هلند و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: مفید بودن ورزش برای سلامت قلب به‌خوبی اثبات شده و این پژوهش نشان می‌دهد که فعالیت‌های ورزشی صبحگاهی بیشترین فایده را در این زمینه دارند.
به گزارش ایندیپندنت، مطابق پژوهش‌های پیشین، هرچند شب‌زنده‌داران از سحرخیزان باهوش‌ترند اما خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب و مرض قند در آن‌ها بیشتر است. نتایج اخیر نشان می‌دهد که فرد چه شب‌زنده‌دار باشد چه سحرخیز، تنظیم ساعت ورزش با ساعت زیستی بدن یا «ساعت فعالیت بدنی» برای قلب مفید است. هرچند هنوز هم یافته‌های متناقضی در این زمینه وجود دارد.
برای مثال مطالعه سال 2023 نشان داد که ورزش در بعدازظهر به‌ویژه از ساعت 11 تا 17، بیش از ورزش در صبح یا شب خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، به‌ویژه در مورد مردان و سالمندان. همچنین مطالعه‌ای در سال 2024 می‌گوید که ورزش در شب ممکن است بر طول عمر بیفزاید. در نهایت، کارشناسان توافق دارند که هر نوع ورزشی بهتر از بی‌تحرکی است و کلید موفقیت در ورزش نیز ثبات قدم است.
شرح این مطالعه‌ در «نشریه اروپایی پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی»‌ (European Journal of Preventive Cardiology) منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان ضرب المثل گدا به گدا رحمت به خدا

مهمترین اقدامات برای مدیریت حادثه بندر شهید رجایی

شاهین‌های ضدایرانی در واشنگتن بازی را برهم می‌زنند؟

انفجار بندر عباس و راز ابر قارچی

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها

سقوط 16 درصدی قیمت نفت برنت طی 3 ماه

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

موریس در اقیانوس هند

قابی زیبا از بالی در اندونزی

ادعای روزنامه آمریکایی درباره اختلاف اساسی تهران و واشنگتن در مذاکرات

الجزیره به نقل از منبع ایرانی: دور بعدی مذاکرات در اروپا است

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟

همسویی مواضع تندروهای داخلی با مطالبات اسراییل نگران‌کننده است

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل

غریزه معامله‌گری ترامپ می‌تواند به توافق با ایران منجر شود؟

امضای قرارداد همکاری صداوسیما و بیمه دی/ تعهد به ارتقاء خدمات درمانی و حفظ رضایتمندی بیمه‌شدگان

جایی که زمان متوقف می‌شود

ییلاقات گیلان جان

نمایی از قله دماوند

حمام تاریخی نیاوران که همچنان فعال است

حال و هوای مراکش

سحابی سیاره‌نمای NGC 1514

درست کردن پیتزا در فضا

داستانک/ قضاوت کار ما نیست

گهی پشت بر زین، گهی زین به پشت

عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم

قطر به دولت و ملت ایران تسلیت گفت

هلاکت 2 نظامی صهیونیست در درگیری با مقاومت در غزه

غزه: با بحران شدید دارو مواجه ه‍ستیم

تحقیر گردشگران اسرائیلی به سبک ژاپنی

حملات آمریکا به 2 استان یمن

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

نماینده جامعه کارگری: 96 درصد کارگران قرارداد موقت دارند

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

پارک جنگلی ملی در شهر ژانگجیاجی، چین

بزرگترین دریاچه داخلی ایران

یاقوت سرخ اعماق زمین

لحظه اصابت صاعقه به زمین

لذت بردن پلنگ های برفی باشکوه از گرمای خورشید در باغ وحش مسکو

محققان: هوش مصنوعی در درک تعاملات اجتماعی هنوز به‌خوبی انسان عمل نمی‌کند

داستانک/ سنگ قبر پدر و مادر

پزشکیان: هند با میراث گاندی و نهرو، پرچمدار صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز است

معاون عارف: مردم و فعالان رسانه‌ای درباره جنگ روانی منافقین هوشیار باشند

تیم مذاکره کننده ایرانی عازم تهران شد

پزشکیان در گفت‌وگو با شهباز شریف: همکاری مشترک برای مقابله با پدیده شوم تروریسم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

چرا برخی مذاکرات محرمانه‌اند؟!