ایران پرسمان

آخرين مطالب

قانون مالیات بر سوداگری تیر خلاص به دلالان سیاست روز

قانون مالیات بر سوداگری تیر خلاص به دلالان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم /نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مصوبه مالیات بر سوداگری اجازه نمی‌دهد نقدینگی‌ها در بخش‌های غیرمولد به کار گرفته شود و برای مردم عادی که خانه، طلا و ارز به مقدار کافی دارند هیچ مزاحمتی ایجاد نخواهد کرد.
جعفر قادری با اشاره به اثرات طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی بیان داشت: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی باهدف کسب درآمد برای دولت نیست و از جنبه بازدارندگی و کنترل نقدینگی توأمان با هدایت نقدینگی به بخش‌های تولیدی برخوردار می‌باشد.
وی افزود: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها، قانون تسهیل فضای کسب‌وکار و قانون تسهیل صدور مجوزها باهدف تقویت بخش‌های مولد در دستور کار قرارگرفته است.
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به اهتمام مجلس برای رفع موانع اشاره کرد و افزود: قانون مالیات بر عایدی سرمایه نقدینگی‌ها را به سمت تولید هدایت می‌کند و بخش‌های غیرمولد را پرریسک می‌کند.
قادری با بیان اینکه مصوبه مالیات بر سوداگری اجازه نمی دهد نقدینگی‌ها در بخش‌های غیرمولد به کار گرفته شود، گفت: یعنی اگر کسی بخواهد بخشی از نقدینگی و دارایی‌های خود را در بخش مسکن، خودرو، طلا و ارز مازاد با هدف احتکار سوق دهد مشمول این قانون می‌شوند.
بازار
وی ادامه داد: ممکن است فردی در بخش مسکن سرمایه گذاری کند و ده‌ها خانه داشته‌باشد و آن‌ها را اجاره بدهد، این کار مولد محسوب می‌شود و شبیه کار کسی است که کارخانه تولیدی راه اندازی می‌کند و در حقیقت مسکن تولید کرده و منعی برای کار کردن وجود ندارد.
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: اگر منابع ارزی هم به صورت سپرده گذاری ارزی در سیستم بانکی به کار گرفته شود با این کار منابع به چرخه اقتصاد باز می‌گردد و هیچ مشکلی برای فعالیت‌های اقتصادی ایجاد نمی کند.
قادری تصریح کرد: تبدیل کردن به سکه و نگه داری در خانه و صندوق امانات مشکلات اقتصاد را حل نمی کند؛ لذا برای اینکه انگیزه‌های سوداگرانه که منافع فرد را متضاد با منافع جامعه قرار می‌دهد مالیات بر آن وضع می‌کنند تا موانعی برای بخش‌های غیر مولد ایجاد شود.
وی افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را با حضور نماینده شورای نگهبان به سرانجام رسانده و ایرادات نیز برطرف شده است. منتظریم تا در دو هفته آینده این طرح برای سومین بار به صحن علنی رفته و با تصویب نمایندگان به شورای نگهبان ارجاع شود.
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به جزئیات مصوبه مالیات بر عایدی سرمایه یادآوری کرد: هدف اصلی این مصوبه هدایت نقدینگی سرگردان جامعه به سمت تولید است. در این مصوبه برای تملک مسکن، خودرو، ارز، طلا و سکه سقف تعیین شده و مازاد دارایی‌ها در این موارد مشمول پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرنوشت تفاهم‌نامه 61 هزار میلیارد تومانی با شرکت بابک زنجانی چه می‌شود؟

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

واکنش بازار نفت به تحریم‌های جدید ایران

حضور مدیر کل بنیاد مازندران در مرکز سامد

کمپر ارسطو پیش این باید لنگ بندازه!

ترکیب چشم‌‌نواز معماری ایرانی با هوش مصنوعی!

آواز خوانی زیبای صادق شیخ زاده از سعدی

وزیر کشور وارد مشهد شد ️

سردار صباحی‌فرد: از وابستگی نظامی در سامانه‌های پدافندی بی‌نیاز شده‌ایم

چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است

حضور سید حسن خمینی در سفارت واتیکان

جولانی به جنگویان خارجی تابعیت سوری می‌دهد

آکسیوس: ترامپ از ترس قحطی وادار به عقب‌نشینی در برابر چین شد

دوباره میلیون‌ها نفر در اسرائیل نیمه شب به پناهگاه‌ها فرار کردند

آماده توافق هستیم

کوچه فرهنگ یا بی‌فرهنگی؟

سقوط دلار و صعود نرخ‌های دولتی

پیش‌بینی روند بورس در سناریو‌های توافق و شکست مذاکرات

مشاور مدیرعامل و مدیر پروژه بیمه هوشمند بیمه دی منصوب شد

نمایش شگفت‌انگیز پرنده کمیاب هما با یک لقمه استخوان!

ضرب المثل/ سبیل کسی را چرب کردن

آجرک‌الله یا بقیه‌الله

محققان: بررسی رگ‌های چشم شاید بتواند به تشخیص زودهنگام زوال عقل کمک کند

شعری از حمیدرضا مداح، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

عراقچی: خوشبینی محتاطانه‌ای به گفتگو‌های غیرمستقیم با آمریکا داریم

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت

مقام ارشد اوکراینی: کی‌یف آماده مذاکره است اما تسلیم نمی‌شود

قتل‌عام گردشگران در حمله‌ مسلحانۀ کشمیر

آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

واکنش جالب کاربران فضای مجازی به کوسه مجرم در اسرائیل!

تشدید حملات اسرائیل به غزه؛ واکسیناسیون فلج اطفال متوقف شد

توهین زشت محمود عباس به حماس: پدر سگ ها! گروگان ها را رها کنید تا جنگ متوقف بشود

زندگی خاکستری خوزستانی‌ها

دیپلمات پیشین: با آمریکا منافع مشترک داریم

یک دریا رویافروشی؛ پروژه انتقال آب از دریای عمان تا تهران

توافق پایدار تر از برجام در راه است؟

هشدار مهم یک پژوهشگر: سیاست‌های آبی کشور مانند رمّالی شده است

لحظه وقوع زلزله استانبول از نگاه دوربین داخلی یک منزل

کپسول باری بدون سرنشین را ببینید!

داستانک/ خرید خانه

وزیر خارجه آمریکا: ایران تنها می‌تواند مواد غنی‌شده را وارد کند

عراقچی: نیرو‌های امنیتی ما برای مقابله با هرگونه خرابکاری و ترور هوشیار هستند

فحاشی محمود عباس به حماس

کرملین به تهدید آمریکا درباره خروج از مذاکرات اوکراین واکنش نشان داد

مذاکرات در ایستگاه فنی عمان

پیشنهاد همکاری هسته‌ای ایران به آمریکا

این اقدام در معامله پولشویی محسوب شده و مجازات دارد

اطلاعیه درخصوص محدودیت حجمی در نمادهای معاملاتی فرابورس

انتصاب «سرپرست مدیریت بیمه‌های زندگی» بیمه دی

سرپرست «مدیریت حقوقی و امور قراردادها» بیمه دی منصوب شد