ایران پرسمان

آخرين مطالب

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت اقتصاد روز

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / شهردار منطقه 16 تهران از آغاز عملیات اجرایی اولین مجتمع رفاهی دارای جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت خبر داد و گفت: این پروژه در راستای تحقق اهداف مدیریت شهری در توسعه خدمات انرژی پاک و برقی‌سازی حمل‌ونقل شهری طراحی شده است.
حسین کاشانی‌پور با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه اظهار کرد: جایگاه سوخت سه‌منظوره و مجمتع رفاهی در ضلع شمال‌غربی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید رجایی و در زمینی به مساحت 9711 مترمربع اجرا شده و طراحی آن بر پایه نیازهای متنوع شهری، زیست‌محیطی و مسافرتی شکل گرفته است.
وی ادامه داد: از مجموع زمین اختصاص‌یافته، 3846 مترمربع به توسعه فضای سبز و معابر پیرامونی تخصیص یافته و 5864 مترمربع برای اجرای جایگاه در نظر گرفته شده که در این میان، 1185 مترمربع نیز جهت ایجاد فضای سبز داخلی مجموعه اختصاص داده شده است.
کاشانی‌پور با تشریح بخش‌های اصلی این پروژه گفت: این جایگاه شامل سه بخش مجزا برای سوخت‌رسانی است؛ جایگاه بنزین با چهار سکوی دوتایی و یک سکوی ویژه موتورسیکلت‌ها، جایگاه CNG با چهار سکو و دسپنسرهای دو نازله با ظرفیت سوخت‌رسانی هم‌زمان به 8 خودرو و جایگاه شارژ خودروهای برقی در دو طبقه با ظرفیت 16 خودرو و قابلیت شارژ سریع در کمتر از 40 دقیقه را دارد.
شهردار منطقه 16 تهران با اشاره به سیاست‌های کلی مدیریت شهری در خصوص حمل و نقل پاک افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری و از تأکیدات شهردار تهران، برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل و گسترش خدمات حمل‌ونقل پاک در شهر تهران است و ایجاد جایگاه شارژ خودروهای برقی در این مجموعه، گامی مهم در راستای ارائه خدمات بهتر، تسهیل دسترسی شهروندان و ترویج استفاده از انرژی‌های پاک محسوب می‌شود.
وی افزود: در ضلع غربی جایگاه CNG، فضای رفاهی شامل بوفه، خدمات بانکی، ATM و خدمات روزمره برای استفاده شهروندان، به‌ویژه رانندگان تاکسی منطقه، پیش‌بینی شده و در ضلع شرقی نیز یک پست برق قدرتمند به مساحت 70 مترمربع احداث شده است که تأمین برق پروژه در حال و آینده را تضمین می‌کند.
شهردار منطقه 16 با تأکید بر موقعیت ویژه پروژه اظهار کرد: این مجموعه به‌واسطه همجواری با بزرگراه آزادگان و مسیر منتهی به آزادراه تهران-شمال، ظرفیت بالایی برای پاسخگویی به نیاز مسافران عبوری دارد. در همین راستا، امکانات رفاهی نظیر نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی و رستوران نیز در این طراحی لحاظ شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 16 تهران، کاشانی‌پور در پایان با قدردانی از حمایت‌های مدیریت شهری تهران تصریح کرد: این پروژه با هدف ارتقاء کیفیت خدمات شهری و افزایش تاب‌آوری زیست‌محیطی اجرا شده و مراسم آغاز عملیات اجرایی آن فردا شنبه 30 فروردین ماه با حضور لطف‌الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران واقع در ناحیه 4 این منطقه برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242481/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط تاریخی توکن MELANIA؛ نگرانی‌ها از فعالیت‌های داخلی تیم فنی

پیش بینی قیمت دلار 1 اردیبهشت 1404

خلاقیت هکرها در ایالت‌ کالیفرنیا!

آسمان به‌زودی به زمین لبخند می‌زند!

جروزالم‌پست: دیدار بی‌ثمرِ اسرائیلی‌ها با ویتکاف درباره ایران

نیویورک‌تایمز: کشورهای خلیج‌فارس برخلاف گذشته حامی توافق ایران و آمریکا هستند

تصاویر اولین جلسه هیئت دولت با حضور عراقچی

رئیس جمهور لبنان: مردم ما خواهان جنگ نیستند و باید سلاح تنها در اختیار دولت باشد

هلال احمر فلسطین: پیکرهای نیروهای امدادی به شکل جنایتکارانه‌ای دفن شده‌اند

واکنش جوزف عون به حملات اسرائیل به جنوب لبنان

بازدید رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل از مناطق اشغالی در سوریه

شرط جدید دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه

حدس و گمان‌ها درباره اخراج مقامات ارشد پنتاگون

مذاکرات فنی شد

باز تعریف رابطه تندروها و حاکمیت

از تقابل نظامی به دیپلماسی

غیبت وزیر نفت در مراسم راه‌آهن و شرکت بابک زنجانی

تاکید رئیس‌جمهوری بر تامین برق ادارات دولتی از انرژی تجدیدپذیر

رنگ سرخ بازار طلا و ارز؛ ربع سکه ثابت ماند

سرعت بالا و عدم توانایی راننده پژو در کنترل وسیله نقلیه

گوناگون/ نتیجه عجیب یک آزمایش؛ مأمورم و معذور!

انقلابی در روابط انسانی با چت‌بات‌ها

2 مجموعه شعر منتشر شد

معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده؛ طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

پیشنهاد سپه‌وند، عضو کمیسیون انرژی مجلس به مخالفان مذاکره ایران و آمریکا در کشور

جروزالم پست: رئیس موساد و وزیر اسرائیلی نتوانستند ویتکاف را از مسیری که در مذاکرات با ایران در پیش گرفته، منصرف کنند

امارات دعوت اسرائیلی‌ها برای منفجر کردن مسجد الاقصی را محکوم کرد

شروط فضایی اسرائیل برای توقف جنگ در غزه

اسرائیل مدعی به شهادت رساندن یک فرمانده حزب‌الله شد

دعوت پرحاشیه، اعتراضات چهره‌ها و احزاب عراقی را در پی داشت

دیدار پاپ فرانسیس و معاون ترامپ

افت بی‌سابقه محبوبیت ترامپ در زمینه اقتصادی در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی

روسیه و اوکراین یکدیگر را به نقض آتش‌بس «عید پاک» متهم کردند

دستورکار مذاکرات ملاک تحلیل است، نه فضاسازی رسانه‌ای

تندروها خطوط قرمز را رد کردند و حاکمیت به آنها بی‌‏اعتماد شد

تعیین چهارچوب توافق، گام مهم مذاکراتی در رم

مشاور رییس جمهور: 60% درآمد خانوارها صرف اجاره مسکن می شود

ظرفیت صادرات 50 هزار تن پای مرغ ایران به چین

زندگی بزرگان/ ماجرای دعوای دو برادر شهید

قایق درحال حرکته و ناخدا خوابش برده!

مینی بوس رو تبدیل به قطار کرده!

بین دوتا اتوبوس عجیب زنده موند!

دستی کشیدن قایق در ساحل!

پیری سریع مغز می‌تواند باعث ایجاد اسکیزوفرنی شود

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به نقل از غریب‌آبادی: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ماست

سخنگوی وزارت امور خارجه: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

طعنه سنگین محمد مهاجری به وزیر زن پزشکیان

جروزالم پست: مقام‌های امنیتی اسرائیل نتوانسته‌اند موضع ویتکاف در مذاکرات با ایران را تغییر دهند

پامپئو: هرگونه توافق جدید ترامپ با ایران باید شامل نابودی تمام سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم شود