ایران پرسمان

آخرين مطالب

خبرگزاری عراقی از مخالفت مردم عراق با سفر جولانی به بغداد خبر داد سیاست روز

خبرگزاری عراقی از مخالفت مردم عراق با سفر جولانی به بغداد خبر داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / خبرگزاری المعلومه در گزارشی با اشاره به دعوت دولت عراق از «احمد الشرع» مشهور به «ابو محمد الجولانی» رئیس حکومت موقت سوریه به بغداد برای شرکت در نشست سران کشورهای عربی، از نارضایتی مردم و فعالان سیاسی عراق به دلیل نادیده گرفتن فعالیت تروریستی وی از سوی دولت محمد شیاع السودانی خبر داد.
خبرگزاری معلومه عراق نوشت: محمد شیاع السودانی نخست وزیر، درهای بغداد را به روی احمد الشرع (ابومحمد الجولانی) رئیس حکومت موقت سوریه که به اتهام تروریسم محکوم شده است، با هدف شرکت در نشست سران کشورهای عربی که قرار است در 17 مه (25 اردیبهشت) برگزار شود، گشود.
این خبرگزاری عراقی افزود: در حالی که مردم از پذیرش چنین شخصیتی که با تروریست‌ها اعم از القاعده و یا داعش جنایتکار مشارکت داشته و در ریختن خون عراقی‌ها و ارتکاب جنایات و آواره کردن ساکنان از خانه‌هایشان نقش داشته است، مخالف هستند و حکم بازداشت برای این شخصیت تروریستی وجود دارد و محافل مردمی قصد برگزاری تظاهرات و اعتراض به حضور جولانی در نشست بغداد را دارند.
«حسین الکرعاوی» رئیس سازماندهی جنبش مردمی «کمربند و جاده» به المعلومه گفت: نیاز است که دستگاه قضایی عراق بصورت فوری حکم دستگیری تروریست احمد الشرع معروف به ابومحمد الجولانی را بلافاصله پس از ورود او به خاک عراق فعال کند.
وی افزود: مردم عراق به‌ویژه خانواده‌های قربانیان و آسیب‌دیدگان، تظاهرات گسترده و اعتراضات مردمی در مخالفت با حضور جولانی در خاک عراق برای شرکت در نشست سران کشورهای عربی که به دعوت محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر انجام شده است، برگزار خواهند کرد.
رئیس سازماندهی جنبش مردمی «کمربند و جاده» گفت که تظاهراتی قبل، حین و بعد از حضور جولانی در عراق برگزار خواهد شد و جمع زیادی از فرزندان شهدا و قربانیانِ تروریسم برای تظاهرات علیه حضور وی به حرکت در خواهند آمد، به ویژه اینکه چنین اجلاسی به حساب خون عراقی‌ها برگزار می‌شود.
همچنین «محمد الضاری» یکی از اعضای «ائتلاف الانبار یکپارچه» به المعلومه گفت که دولت جولانی شامل 18 سرکرده سازمان‌های تروریستی است و سفر وی به بغداد بخشی از یک طرح آمریکایی - صهیونیستی با هدف فعال‌سازی مجدد فعالیت این گروه‌ها در عراق به عنوان بخشی از روند صدور تروریسم از سوریه است.
وی افزود: این دعوت، خشم گسترده‌ای را در محافل سیاسی و مردمی برانگیخته است زیرا این دعوت به‌ عنوان بی‌اعتنایی به خون عراقی‌ها و مقدمه‌ای برای بازگشت تروریست‌ها توسط قدرت‌های خارجی تلقی می‌شود.
الضاری ادامه داد: به رغم مخالفت اکثر مقامات عراقی با این اقدام، آمریکا فشار قابل توجهی بر دولت محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق برای پذیرش جولانی وارد کرده است که می‌تواند کشور را به وضعیت خطرناکی سوق دهد.
زهره البجاری نماینده مجلس عراق نیز به المعلومه گفت که ابومحمد الجولانی همچنان متهم به پرونده‌های سنگین تروریسم است و او بصورت مستقیم مسئول کشتار هزاران غیرنظامی عراقی در نتیجه فعالیت جنایتکارانه خود در سال‌های خونینی است که عراق با تروریسم مواجه شد و عراق کسانی که خون فرزندانش را ریختند و فجایع فراموش نشدنی به بار آوردند را فراموش نخواهد کرد.
این نماینده مجلس عراق افزود: اگرچه جولانی تلاش می‌کند تا به عنوان یک رهبر سیاسی ظاهر شود، اما ذهنیت تروریستی همچنان حرکات و اهداف او را کنترل می‌کند و او در محیط سوریه که از هرج و مرج امنیتی و سیاسی رنج می‌برد به گونه‌ای عمل می‌کند که سوریه را به یک مرکز رشد برای بازگشت دوباره تروریسم تبدیل کند.
وی با بیان اینکه سکوت جامعه بین‌المللی در قبال اقدامات شخصیت‌های تروریستی مانند جولانی می‌تواند عراق را به فضای خشونت و هرج و مرج بازگرداند بر لزوم اتخاذ موضع قاطع بین المللی و عراقی برای جلوگیری از بازگشت تروریسم در اشکال جدید تاکید کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گاردین: پوتین مانع فروپاشی مذاکرات ایران و آمریکا می‌شود؟

لایحه کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی چه می گوید؟

اختلاف نتانیاهو با رئیس شاباک بالا گرفت

چرا گوشت گوسفند از دامداری تا بازار دو برابر می‌شود؟

تلاوت دلنشین سوره «تین» توسط رهبر انقلاب

آمادگی سوئیس برای هرگونه مساعدت در مورد گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

درخواست اوکراین از روسیه برای توقف 30 روزه جنگ

دور جدید حملات آمریکا به یمن

استاد دانشگاه شیراز: هسته سخت باید پوست‏‌اندازی کند

ماشین تولید اخبار جعلی درباره مذاکرات چطور کار می‌کند؟

مذاکره کننده سابق ایران: توافق ممکن است

خسارت 800 میلیون دلاری ناوگان MQ-9 آمریکا در یمن

کارنامه مشترک کسری بودجه دو دولت

سیاست‌های ارزی و پولی، کلید رشد پایدار بازار سرمایه

پیش بینی قیمت طلا و سکه یک اردیبهشت

پهلوانی که برای شادی دل مادرِ رقیب خود باخت!

4گوشه دنیا/ قتل های سریالی یک زوج آمریکایی را شوکه کرد!

دوقطبی شدن جامعه امیرالمومنین علی(ع)!

کسی که طمع را شعار خود قرار دهد، خود را ارزان فروخته!

اگر مانع شکستن حیله معاویه توسط امیرالمؤمنین(ع) نشده بودند...

چتر رئیس‌جمهور لیتوانی و باران انتقادات!

بمب غیرهسته‌ای چین، دنیا را شوکه کرد

دستگاهی که زلزله را از فضا پیش‌بینی می‌کند

نگاه دانشمندان و بزرگان جهان به شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی

اولین بخشش خدا

معرفی مدنی‌زاده برای وزارت اقتصاد قوت گرفت

پیش‌نویس فرمان اجرایی ترامپ برای بازسازمان‌دهی وزارت خارجه آمریکا؛ سمت فرستاده ویژه در امور ایران حذف خواهد شد

گاردین: روسیه ممکن است نقشی کلیدی در توافق هسته‌ای ایران ایفا کند

یمن، شکارچی پرنده های 30میلیون دلاری آمریکا

کاربران آمریکایی جنبش 50501 را در فضای مجازی داغ کردند

المشاط خطاب به ترامپ: نه تو و نه پدر تو نمی‌تواند ما را از حمایت غزه منصرف کند

روبیو: گزارش تعطیلی برخی سفارت‌های آمریکا جعلی است

تبلیغات اغواکننده ارتش روسیه برای جلب جنگجویان چینی

کمپین معلولان تعطیل شد

زور هیچکس به مافیای خودروسازی نمی‌رسد

روایت تجارت نیوز از بی‌توجهی به سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی مصرف انرژی

نماینده مجلس: 6 میلیون مستأجرند و 2 میلیون خانه خالی داریم که باید بین مردم تقسیم شوند

پیش بینی بورس دوشنبه یک اردیبهشت 1404

تدوین برنامه تامین مسکن برای 6 دهک جامعه

پردرآمدها 3 برابر کم‌درآمدها لبنیات مصرف می‌کنند

معاون رییس جمهور به دیدار خانواده شهید امیرعبداللهیان رفت

ریختن سقف هواپیمای آمریکایی در پرواز آتلانتا به شیکاگو!

گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها

آیا هوش مصنوعی راز جوانی ابدی را فاش کرده است؟

جنجال تازه خالق «هری پاتر»

گروسی: توافق ایران و آمریکا ممکن است طی هفته‌های آینده حاصل شود

فلاحت‌پیشه: توافق بر سر «مذاکرات فنی» بین ایران و آمریکا یعنی دوری از تنش

عارف: دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهد دسیسه‌ها برای برهم زدن آرامش بازار اجرایی شود

ابراز امیدواری قطر به حصول توافق در مذاکرات تهران-واشنگتن

تبریک متفاوت ترامپ برای «عید پاک»