ایران پرسمان

آخرين مطالب

جنگ تعرفه‌ها؛ هشدار دو کمپانی بزرگ خرده‌فروشی چینی به مشتریان آمریکایی اقتصاد روز

جنگ تعرفه‌ها؛ هشدار دو کمپانی بزرگ خرده‌فروشی چینی به مشتریان آمریکایی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - جماران / پس از واکنش چین با تعرفه‌های تلافی جویانه در هفته گذشته، ترامپ تعارف را کنار گذاشت و با سه برابر کردن نرخ بسته‌های معافیت قبلی به 90 درصد یا 75 دلار برای هر کالا، پاسخ داد که حتی از اول ژوئن به 150 دلار افزایش خواهد یافت.
به نقل از گاردین، دو کمپانی بزرگ خرده‌فروشی مد چینی (Temu و Shein)، به مشتریان آمریکایی خود هشدار داده‌اند که با اعمال تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ بر کالاهای چینی، از هفته آینده با افزایش قیمت‌های سریع مواجه خواهند شد.
هر دو شرکت تحت تعرفه‌های جدید واردات قرار گرفته که به معنای اعمال مالیات تا سقف 145 درصد بر کالاهای چینی است. آنها همچنین با لغو معافیت «دمینی» توسط ترامپ روبرو شده که بر اساس آن محموله‌های کمتر از 800 دلار (600 پوند) می‌توانند بدون عوارض گمرکی وارد شوند.
بازار
این معافیت برای کمک به خرده‌فروشان کم‌هزینه برای ورود به بازار ایالات متحده (جایی که می‌توانستند با هزینه‌های اندک خریدهای آنلاین ارزان‌قیمت ارسال کنند) بسیار مهم بود که از 2 ماه می حذف خواهد شد.
در اطلاعیه مشتریان «شین» آمده است: «به دلیل تغییرات اخیر در قوانین تجارت جهانی و تعرفه‌ها، هزینه‌های عملیاتی ما افزایش یافته است.
این شرکت اعلام کرد: «برای ادامه ارائه محصولاتی که دوست دارید بدون کاهش کیفیت، از 25 آوریل 2025 تعدیل قیمت را انجام خواهیم داد. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا قیمت ها را پایین نگه داریم و تاثیر آن را بر شما به حداقل برسانیم. اما تعرفه‌ها نیز اثر گذار است.»
طبق برنامه‌های اولیه ترامپ، بسته‌های معافیت قبلی با نرخ تعرفه 30 درصد یا 25 دلار برای هر کالا اعمال می‌شد که تا اول ژوئن به 50 دلار برای هر کالا افزایش می‌یابد. با این حال، پس از واکنش چین با تعرفه‌های تلافی جویانه در هفته گذشته، ترامپ تعارف را کنار گذاشت و با سه برابر کردن نرخ بسته‌های معافیت قبلی به 90 درصد یا 75 دلار برای هر کالا، پاسخ داد که حتی از اول ژوئن به 150 دلار افزایش خواهد یافت.
با این حال، برخی از کارشناسان معتقداند که این تعرفه‌ها بعید است که همه مشتریان را منصرف کند؛ چراکه اقلام Temu و Shein همچنان می‌توانند ارزان‌تر از برخی خرده فروشان داخلی باشند.
در همین حال، اعمال تعرفه‌های ایالات متحده، خرده‌فروشان را وادار به کاهش هزینه‌های تبلیغاتی در رسانه‌های اجتماعی ایالات متحده کرده است که این امر باعث تقویت وجهه آنها در میان خریداران جوان به خاطر صرفه‌جویی شده است.
به گفته شرکت بازاریابی دیجیتال Sensor Tower، میانگین روزانه هزینه تبلیغات آمریکایی Temu در فیس بوک، اینستاگرام، تیک تاک، اسنپ، ایکس و یوتیوب در دو هفته از 31 مارس تا 13 آپریل در مقایسه با 30 روز گذشته به طور میانگین 31 درصد کاهش یافته است.
در همین حال، میانگین هزینه روزانه تبلیغات Shein در ایالات متحده در فیس بوک، اینستاگرام، تیک تاک، یوتیوب و پینترست در مدت مشابه به طور میانگین 19 درصد کاهش یافت. 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط تاریخی توکن MELANIA؛ نگرانی‌ها از فعالیت‌های داخلی تیم فنی

پیش بینی قیمت دلار 1 اردیبهشت 1404

خلاقیت هکرها در ایالت‌ کالیفرنیا!

آسمان به‌زودی به زمین لبخند می‌زند!

جروزالم‌پست: دیدار بی‌ثمرِ اسرائیلی‌ها با ویتکاف درباره ایران

نیویورک‌تایمز: کشورهای خلیج‌فارس برخلاف گذشته حامی توافق ایران و آمریکا هستند

تصاویر اولین جلسه هیئت دولت با حضور عراقچی

رئیس جمهور لبنان: مردم ما خواهان جنگ نیستند و باید سلاح تنها در اختیار دولت باشد

هلال احمر فلسطین: پیکرهای نیروهای امدادی به شکل جنایتکارانه‌ای دفن شده‌اند

واکنش جوزف عون به حملات اسرائیل به جنوب لبنان

بازدید رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل از مناطق اشغالی در سوریه

شرط جدید دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه

حدس و گمان‌ها درباره اخراج مقامات ارشد پنتاگون

مذاکرات فنی شد

باز تعریف رابطه تندروها و حاکمیت

از تقابل نظامی به دیپلماسی

غیبت وزیر نفت در مراسم راه‌آهن و شرکت بابک زنجانی

تاکید رئیس‌جمهوری بر تامین برق ادارات دولتی از انرژی تجدیدپذیر

رنگ سرخ بازار طلا و ارز؛ ربع سکه ثابت ماند

سرعت بالا و عدم توانایی راننده پژو در کنترل وسیله نقلیه

گوناگون/ نتیجه عجیب یک آزمایش؛ مأمورم و معذور!

انقلابی در روابط انسانی با چت‌بات‌ها

2 مجموعه شعر منتشر شد

معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده؛ طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

پیشنهاد سپه‌وند، عضو کمیسیون انرژی مجلس به مخالفان مذاکره ایران و آمریکا در کشور

جروزالم پست: رئیس موساد و وزیر اسرائیلی نتوانستند ویتکاف را از مسیری که در مذاکرات با ایران در پیش گرفته، منصرف کنند

امارات دعوت اسرائیلی‌ها برای منفجر کردن مسجد الاقصی را محکوم کرد

شروط فضایی اسرائیل برای توقف جنگ در غزه

اسرائیل مدعی به شهادت رساندن یک فرمانده حزب‌الله شد

دعوت پرحاشیه، اعتراضات چهره‌ها و احزاب عراقی را در پی داشت

دیدار پاپ فرانسیس و معاون ترامپ

افت بی‌سابقه محبوبیت ترامپ در زمینه اقتصادی در نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی

روسیه و اوکراین یکدیگر را به نقض آتش‌بس «عید پاک» متهم کردند

دستورکار مذاکرات ملاک تحلیل است، نه فضاسازی رسانه‌ای

تندروها خطوط قرمز را رد کردند و حاکمیت به آنها بی‌‏اعتماد شد

تعیین چهارچوب توافق، گام مهم مذاکراتی در رم

مشاور رییس جمهور: 60% درآمد خانوارها صرف اجاره مسکن می شود

ظرفیت صادرات 50 هزار تن پای مرغ ایران به چین

زندگی بزرگان/ ماجرای دعوای دو برادر شهید

قایق درحال حرکته و ناخدا خوابش برده!

مینی بوس رو تبدیل به قطار کرده!

بین دوتا اتوبوس عجیب زنده موند!

دستی کشیدن قایق در ساحل!

پیری سریع مغز می‌تواند باعث ایجاد اسکیزوفرنی شود

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به نقل از غریب‌آبادی: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ماست

سخنگوی وزارت امور خارجه: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

طعنه سنگین محمد مهاجری به وزیر زن پزشکیان

جروزالم پست: مقام‌های امنیتی اسرائیل نتوانسته‌اند موضع ویتکاف در مذاکرات با ایران را تغییر دهند

پامپئو: هرگونه توافق جدید ترامپ با ایران باید شامل نابودی تمام سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم شود