ایران پرسمان

آخرين مطالب

قالیباف: حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا و اجرای برنامه هفتم است سیاست روز

قالیباف: حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا و اجرای برنامه هفتم است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / رئیس مجلس در دیدار جمعی از اعضای هیأت دولت، نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری و لشکری به مناسبت فرارسیدن سال جدید گفت: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه گانه و اجرای کامل و دقیق برنامه توسعه هفتم است.
محمدباقر قالیباف در دیدار نوروزی صبح امروز (شنبه 16 فروردین ماه 1404) اعضای هیأت دولت، وزرا، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، استانداران و نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی ضمن آرزوی قبولی طاعات، عبادت و خوشبختی و سعادت برای ملت ایران و توفیق برای مسئولان نظام اسلامی در سال جدید گفت: رمز موفقیت و پیشرفت هرچه سریعتر کشور پایبندی به برنامه هفتم توسعه و هماهنگی و انسجام بین قوا و اجزا و ارکان کشور است.
بازار
وی در این دیدار با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» ادامه داد: وزارتخانه‌های مختلف علاوه بر سرمایه‌گذاری کلان باید راهکارهایی نیز برای بحث جذب سرمایه‌های مردمی در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی به کار گیرند تا شاهد رونق کشور در این بخش باشیم.
موضوع اجرای کالابرگ الکترونیک برای اقشار آسیب پذیر جامعه از دیگر مباحث مطرح شده در دیدار امروز مسئولان نظام با رئیس مجلس بود که قالیباف در این بخش تأکید کرد: قانون باید جهت اجرا و تحقق رفاه و عدالت اجتماعی برای اقشار آسیب‌پذیر در کشور به‌طور کامل و جامع انجام شود.
وی همچنین در خصوص موضوعات اقتصادی در جمع مدیران اقتصادی دولت تأکید کرد: در راستای کنترل بازار و مسائل مرتبط با معیشت مردم و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد باید برنامه‌ها و تدابیری پیش‌بینی شود تا از ایجاد نگرانی ناشی از فشار اقتصادی جلوگیری کند.
رئیس مجلس دوازدهم همچنین با اشاره به موضوعات مطرح شده در زمینه مسائل کشاورزی با حضور وزیر و مدیران جهاد کشاورزی، گفت: حمایت از کشاورزان، تقویت کشاورزی دانش‌بنیان و خودکفایی در محصولات استراتژیک باید در رأس فعالیت های جهاد کشاورزی قرار گیرد.
قالیباف در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه سیاست خارجی و مسائل هسته‌ای در جمع مدیران این حوزه نیز بیان کرد: حتما با تدابیر مقام معظم رهبری و همدلی و همفکری می‌‌توان موانع موجود را پشت سر گذاشت و حقانیت جمهوری اسلامی را به دنیا اثبات کرد؛ همچنان که در موضوع هسته‌ای نیز باید سازمان انرژی اتمی پیگیر احقاق حقوق کشور باشد تا برخی‌ها نتوانند به بهانه‌های مختلف فشار بر کشور را بیشتر کنند.
وی در خصوص رفع مشکلات حوزه مسکن در جمع مدیران حوزه راه و شهرسازی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم و اساسی کشور تأمین و حل مسائل حوزه مسکن است که می‌تواند مشکلات اساسی جامعه را حل کند؛ در این زمینه با کمک در تسریع در ساخت مسکن و فعال کردن مردم در این حوزه و همچنین با سیاست‌گذاری دقیق و حمایت و پشتیبانی از مسکن مردمی قطعاً رضایتمندی در بخش‌های مختلف جامعه به وجود خواهد آمد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1237094/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متهمان فرار سرمایه از تولید

تفال/ دل سراپرده محبت اوست

مقام دولت روحانی: ایران باید «گذر زمان» و «ضرورت مذاکره مستقیم» را جدی بگیرد

واکنش کیهان به تذکر شورای نظارت بر مطبوعات

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان

استاندار گلستان با خانواده شهید«حاج حسین بابا کردی» دیدار کرد

جانباز سرافراز 70 درصد «سید میر حسین حسینی» به یاران شهیدش پیوست

ای وجدان‌های نیمه خفته چشم بگشایید

انتقاد سخنگوی دولت از ادعای روزنامه کیهان در مورد ترامپ

ادعایی درباره تصمیم مذاکره مستقیم با آمریکا

گانتز: نتانیاهو به جای منافع اسرائیل به دنبال منافع شخصی است

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان

بمب نوترونی ترامپ بر تجارت جهانی

چین و روسیه طلاق نمی‏‌گیرند

قرارداد تریلیون دلاری و خطر انفجار حباب جاه‌طلبی بن سلمان

المانیتور: در کاخ سفید مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟

شورای آتلانتیک: همه‌چیز درباره توافق با ایران ممکن است

بیمه مرکزی باز هم زیر حرفش زد

مقاومت نمادهای کوچک در برابر فشار عرضه؛ تحلیلی از بورس در روزی که گذشت

وقتی شهید صیاد در میان دشمن جا ماند!

رها کردن پیامبر(ص) بخاطر تجارت

«حرم نداری» با نوای پویانفر

ردیابی موشک فضایی بدون ماهواره و دوربین / یک کشف اتفاقی

مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن

سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است

پیام «امام‌اوغلو» از زندان به مردم: قوی‌تر از استبداد باشید!

انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ به خاطر بازی گلف همزمان با اختلال در بازارهای اقتصادی

فاجعه‌ای که جهان را تهدید می‌کند؛ دسترسی داعش به آب‌های آزاد

محموله 580 کیلوگرمی مواد منفجره در مسیر روسیه توقیف شد

تنش آبی اصفهان و یزد؛ این آخرین‌‏بار نخواهد بود

تصمیم دولت ترامپ برای کوچک‌سازی ارتش آمریکا

دیپلمات پیشین: ترامپ به دنبال نمایش قدرت است، نه رویارویی با ایران

پایان تلخ مسافر قطب جنوب

نیلی: رفاه جامعه بدون رشد اقتصادی زودگذر است

روایت تجارت نیوز از بیشتر شدن ابهامات واردات خودرو در سال جدید

نگرانی فولادی‌ها از خودکفایی برقی

آرکانزاس آمریکا در محاصره سیل و طوفان مرگبار!

جلوه‌ای از زیبایی اولین شهر خشتی جهان

باید به سوی خدا برویم

پای ربات‌های کارگر به مریخ باز شد

مسیر حرکت یک‌ساله خورشید در آسمان

داستانک/ زندگی مثل نان داغ

«توالی‌یابی نسل جدید» در بازار کتاب

واکنش سفارت ایران در مجارستان به ادعای ضدایرانی نتانیاهو

اعتراف تاریخی تحلیلگر سابق سیا: ما مجاهدین خلق را تأمین کردیم و آموزش دادیم

نبویان:6 میلیارد دلارمان در کره را باید نقدی دریافت می‌کردیم

انتقاد شدید امارات از دولت سودان

ماکرون: روسیه با شدت به جنگ ادامه می‌دهد!

اندیشکده آمریکایی: لهستان برای «جنگ مستقیم با روسیه» آماده می‌شود

گزارش فایننشال تایمز : تعرفه‌های ترامپ پایدار خواهند ماند؟