ایران پرسمان

آخرين مطالب

استقبال رژیم صهیونیستی از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی اقتصاد روز

استقبال رژیم صهیونیستی از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی حمایت و قدردانی کرده و آن را یک «موضع‌گیری اخلاقی» دانست!
گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که اسرائیل از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی استقبال می‌کند، چرا که این اقدام نشان‌دهنده موضع روشن بوداپست در حمایت از اسرائیل است. 
ساعاتی پیش، گرگلی گویاش، رئیس دفتر ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، اعلام کرده بود که دولت این کشور تصمیم گرفته از دیوان کیفری بین‌المللی خارج شود و مراحل مربوط به این تصمیم از امروز آغاز خواهد شد. 
بازار
این تصمیم مجارستان هم‌زمان با سفر رسمی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به همراهش همسرش سارا به بوداپست اعلام شد.
دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر 2024 حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین رژیم صهیونیستی را به اتهام جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه صادر کرده بود و تمامی کشورهای عضو موظف به پیروی از این تصمیم بودند.
اگرچه دفتر نتانیاهو در واکنش به این اقدام، این دادگاه را متهم کرد که قصد دارد رژیم صهیونیستی را منزوی کند و از «تروریسم» علیه آن حمایت می‌نماید.
در حالی که دیوان بین‌المللی کیفری، امروز در واکنش به این تصمیم گفت که بوداپست موظف به همکاری با این دادگاه است، ساعر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تصمیم مهم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی را تحسین می‌کنم. من و پیتر سیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان گفت‌وگوهای گسترده‌ای در این باره داشته‌ایم.
ساعر گفت: این به اصطلاح «دیوان کیفری بین‌المللی» پس از زیر پا گذاشتن اصول بنیادین حقوق بین‌الملل در تلاش برای تضعیف حق دفاع مشروع اسرائیل، اعتبار اخلاقی خود را از دست داده است. متشکرم (اوربان) و متشکرم مجارستان، برای موضع روشن و اخلاقی قوی شما در کنار اسرائیل و اصول عدالت و حاکمیت ملی!
نتانیاهو در جریان این سفر با ویکتور اوربان دیدار کرده و علاوه بر مسائل دیگر، قرار است درباره امکان اسکان مجدد ساکنان غزه در کشورهای دیگر گفت‌وگو کند.
سفر نتانیاهو به مجارستان، اولین باری است که او از زمان صدور حکم جلبش توسط دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر 2024 به اتهام جنایات جنگی در غزه، به خاک اروپا انجام می‌دهد. 
رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات نظامی خود در جنگ غزه، که از هشت اکتبر 2023 و پس از عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش حماس( 7 اکتبر) آغاز شد، در پرونده‌ای در دیوان بین‌المللی دادگستری با اتهام نسل‌کشی روبه‌رو است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1236522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر رنگ گوهر کمیاب شگفت انگیز

مستند راز بقا؛ نبرد مرگبار الاغ و شیر!

مبارزه خونین کفتار و مار پایتون بر سر بچه آهو

وقتی شیر ماده از ترس کفتار‌های گرسنه به درخت پناه می‌برد!

اسلامی: تمام زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران درون‌زا و کاملاً بومی است

نظر شهروندان آلمانی از تعرفه‌های گمرکی ترامپ

چرا بلایند دیت‌ها دیده شدند؟

معامله گر کاخ سفید، چقدر قدرت و نفوذ دارد؟

«لیبی‌سازی»؛ تکرار کلیدواژه نخست وزیر اسرائیل توسط مخالفان مذاکره در ایران

ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است

چرا انتخاب استیو ویتکاف برای مذاکره مهم است؟

نیویورک تایمز: مذاکرات مسقط چقدر شانس موفقیت دارد؟

پیدا شدن یک مار از موتور خودرویی در برزیل

آنچه که باید درباره تاریخچه دره درکنیه بدانیم

شهید محسن فخری زاده مغز متفکر برنامه‌ هسته‌ای ایران بود

قندپارسی/ حکایت شیرین دکتر الهی قمشه ای

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حماس: فلسطینیان کرانه باختری به پا خیزند

وضعیت تأسف‌بار کودکان غزه

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

گره دیپلماسی باز شد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

بلعیدن 22 عقرب زنده توسط مرد عربستانی!

کلیپ تلنگریِ " عمرت دارد می‌گذرد"

کروکودیل بدون دم!

خلاقیت جوان ایرانی با لوله و طناب

گوناگون/ محاسبه نفس قبل از خواب؛ آموزه‌ای از آیت‌الله ملکی تبریزی

اولین کارآزمایی پیوند سلول‌های بنیادی اسپرم برای درمان ناباروری مردان آغاز شد

شاعرانه/ خواب در چشم و نفس بر دل محزون بار است

هاآرتص: نتانیاهو در ماجرای ایران نمی‌تواند با ترامپ بازی کند

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

حمله پهپادی اسرائیل به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند