ایران پرسمان

آخرين مطالب

فریدون عباسی: حرف های ترامپ خالی بندی است سیاست روز

فریدون عباسی: حرف های ترامپ خالی بندی است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / فریدون عباسی با اشاره به تلاش غربی ها برای انتساب برچسب نیابتی به جریان مقاومت، بیان کرد: ما باید یک نگاهی به گذشته داشته باشیم. اگر یک نگاهی به نحوه اشغال فلسطین بیندازیم باید به دورانی بازگردیم که بعد از جنگ جهانی اول دولت عثمانی تضعیف شد. سرزمین هایی که در اختیار دولت عثمانی بود در سال های حدود 1920 که جنگ جهانی اول تمام شد و دولت عثمانی نیز به نوعی شکست خورد، سرزمین هایی را از دست داد.
غربی ها بعد از جنگ جهانی اول مرزهای مصنوعی را در منطقه ساختند
وی در ادامه اظهار کرد: کشورهایی مانند عراق، اردن، سوریه، لبنان، فلسطین و بخش هایی از مصر تقریبا از دولت مرکزی عثمانی جدا شد. در این مقطع انگلیسی ها این منطقه را تحت سلطه خود گرفتند. دیگر به روش هایی که در غرب ادعا می کنند، یعنی دموکراسی و انتخابات مردمی، عمل نکردند. انتخاباتی صورت نگرفت که مردم خودشان نوع حکومت را انتخاب کنند. اگر نگاهی به مرزهایی که بین کشورهای منطقه وجود دارد، بیندازیم کاملا مشهود است که این مرزها مصنوعی بوده و کاملا خط صاف است. معمولا کشورها یک مرز صاف در کیلومترها با هم ندارند. مثلا نقشه ایران آنچنان خط صافی ندارد. این مرزبندی را در منطقه غربی ها انجام دادند.
انگلیسی ها در وهله اول به سمت استقرار نیروی نیابتی در منطقه خیز برداشتند
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: غربی ها کشورهایی را در منطقه درست کردند و حکام محلی را سر کار گذاشتند. بعد از جنگ جهانی دوم که انگلیس ضعیف شد و قدرت لازم را نداشت ا نگلیس به دنبال نیروی نیابتی در منطقه رفت. بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم اشغالگران جدید آمدند و ادعای تاسیس یک کشور جدید را کردند. بدون اینکه به سکنه اصلی فلسطین اهمیتی دهند. در طول تاریخ ادیان مختلف در فلسطین سکونت داشتند. در زمان حکومت مسلمانان نیز ادیان مختلف تحت فشار قرار نگرفتند. 
وی افزود: فلذا بعد از جنگ جهانی دوم غربی ها برای اینکه در منطقه جا پا داشته باشند و بر منابع منطقه تسلط پیدا کنند، یک کشور جعلی را ایجاد کردند که به نیابت از طرف غربی ها در منطقه حضور داشته باشد. از وقتی که این رژیم نیابتی جعلی ایجاد شد، بیش از 100 سال است که منطقه آرامش ندارد. با ایجاد این رژیم جعلی منطقه دیگر روی خوش به خودش ندید. تنها نیروی نیابتی این منطقه، رژیم جعلی اشغالگر فلسطین است.

ایران پرسمان


غربی ها به همه جریان های مخالف زیاده خواهی خود برچسب می زنند
عباسی در ادامه خاطر نشان کرد: غربی ها به طور کلی هر کسی که با زیاده خواهی آنان مخالفت می کند و هر ملتی که قصد دارد خود را از چنگال استعمار آنان نجات دهد، به آنان برچسب تروریستی بودن می زنند و این تروریسم را هم خودشان تعریف کردند. این نحوه کنترل جدید بعد از دوره استعمار است. در منطقه نیز یک رژیم جعلی را استقرار می دهند و هر وقت می خواهند به لبنان لشکر کشی می کنند. سپس به جریانی که مقاومت می کند و می تواند مردم را در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی بسیج کند، مانند حزب الله لبنان تروریست می خوانند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تعاریفی که غربی ها در دنیا می سازند کاملا بر اساس منافع خودشان است، بیان کرد: متاسفانه توانستند بر اساس این تعاریف کشورها را تحت فشار قرار دهند. فلذا برچسب تروریست یا نیابتی به جریان مقاومت کاملا ساخته غربی هاست. تروریست یعنی زیاده خواهی و عبور از قوانینی که همه بشر آنان را قبول دارند. اروپایی و آمریکایی ها از این تروریسم ها زیاد دارند، اما تلاش می کنند که این عنوان را به جریان های آزادی بخش نسبت دهند.
از سال 1353 کار هسته ای در کشور به شکل سازمان یافته دنبال می شود
عباسی در ادامه در واکنش به تهدید ترامپ علیه تاسیسات هسته ای کشور، بیان کرد: از سال 1353 که مرکز اتمی دانشگاه تهران به سازمان انرژی اتمی تبدیل شد، کار هسته ای در کشور ما به صورت سازمان یافته پیش گرفته شد و مدیریت آن به عنوان مدیریت ارشد کشور شناخته شد. یعنی از یک کار صرفا دانشگاهی خارج شد. دانشگاه تهران مسیر آموزش و پژوهش را ادامه داده است اما کارهای اجرایی و عملیاتی که باید برای استقرار صنعت هسته ای در کشور انجام می شد، تحت عنوان سازمان انرژی اتمی پیش رفت. رئیس این سازمان نیز قبلا در حد معاون نخست وزیر بوده است و امروز به عنوان معاون رئیس جمهور است. از نظر اختیارات اجرایی نیز بخش هسته ای در چارچوب یک سازمان در کشور ما پیش می رود.
به موازات نگهداری تاسیسات هسته ای آموزش نیرو در کشور دنبال شده است
وی در ادامه بیان کرد: مانند خیلی از کشورهای دیگر، دستگاهی که می خواهد مسئولیت انرژی هسته ای را بر عهده بگیرد، در سطح بالای مدیریتی قرار می گیرد. در کشور ما نیز از همان الگوهای فکری بشری استفاده شده است. این حوزه امنیت و حساسیت خاص خود را دارد و امروز در چارچوب یک سازمان مشخص با مدیریت سطح بالا در کشور اداره می شود. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما حدود 10 سال درگیر تثبیت سرزمین بودیم. جنگ به ما تحمیل شد. این موضوع باعث شد ما در حد نگهداری تاسیسات هسته ای کار کنیم اما به موازات نگهداری تاسیسات هسته ای که از قبل انقلاب ایجاد شده بود، مانند نیروگاه بوشهر یا تاسیساتی که قرار بود در دارخوین باشد، هم زمان نیرو آموزش داده شد. دانشگاه ها شروع به فعالیت کردند. گرایش هسته ای را در خیلی از دانشگاه ها ایجاد کردیم. در مدت کوتاهی در دهه 60 ما فارغ التحصیلان در حد کارشناسی ارشد هسته ای از خیلی از دانشگاه بیرون دادیم و دوره دکتری نیز ادامه یافت.

ایران پرسمان


در کل کره زمین بیشترین بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران صورت گرفته است
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: دانش هسته ای در کشور ما چه در بخش آموزش و چه در بخش پژوهش توزیع شده است؛ یعنی اینگونه نیست که در انرژی اتمی و فقط اماکن و زمین هایی که به عنوان سازمان انرژی اتمی شناخته می شود متمرکز باشد. ما در سطح کل کشور در حوزه آموزش و پژوهش هسته ای فعالیت می کنیم. آنچه که به عنوان کارخانه مطرح است و تولیدی است، طبق مقررات بین المللی آدرس هایش در اختیار آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارد و از آنجا هر سال بازدید صورت می گیرد. کشور ما در کل کره زمین بیشترین بازرسی ها و بیشترین زمان حضور بازرس ها را داشته است. ایران تاکنون کاملا با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری داشته است.
ایران اطلاعات پنهانی از آژانس بین المللی انرژی اتمی ندارد
وی در ادامه خاطر نشان کرد: به ویژه در طول 22 سال گذشته بازرسی های بی سابقه از تاسیسات هسته ای ایران صورت گرفته است که در هیچ کشور دیگری اجرا نشده است. به دنبال تفکرات غرب گرایانه ای که در کشور ما وجود دارد، این اجازه به بازرسان آژانس داده شده است. به تعبیر بنده اطلاعاتی پنهان وجود ندارد. در کشور ما در هر کجا که فعالیت هسته ای در حوزه طراحی راکتور، ساخت راکتور، مطالعات سوخت، کارخانه هایی که انواع سوخت را تولید می کنند، اطلاعات آن با مختصات جغرافیایی در اختیار آژانس است.
رئیس سابق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران موضوع پنهانی در حوزه هسته ای برای کشورهای متخاصم و آژانس بین المللی انرژی اتمی ندارد. همان طوری که تاسیسات نفتی، گازی و صنایع نظامی ما در مواقع بحران می تواند مورد هدف قرار بگیرد، تاسیسات هسته ای نیز به همین تناسب می تواند مورد هدف قرار بگیرد. برای دفاع از تاسیسات هسته ای باید پدافند کشور در مقابل انواع سلاح های دشمن تقویت شود. باید بتوانیم بازدارنده هم باشیم. یعنی توان آفندی ما به گونه ای باشد که دشمن جرئت حمله نداشته باشد.
دشمن به سطح توان پدافندی و آفندی کشور واقف است
وی در ادامه بیان کرد: با شرایطی که در غزه رقم خورد و تبادل آتشی که طرفین داشتند و حملاتی که به ایران شد و پاسخ موشکی که دشمن دریافت کرد، اطلاعاتی از ایران دریافت کرده اند و می دانند سطح آفند و پدافند ما در چه حدی است. حرف های ترامپ خالی بندی است. امروز ترامپ حرف هایی را در خصوص خلیج مکزیک، گرینلند و کانادا نیز مطرح کرده است. ترامپ موارد جدیدی مطرح می کند که مرزبندی ها و قوانین بین المللی را تغییر دهد. حتی تهدید به ترک سازمان ملل می کند. این زیاده خواهی آمریکاست.
جناح های داخلی نباید در زمین دشمن بازی کنند
عباسی با اشاره به اینکه ما باید توان دفاعی خود را تقویت کنیم، بیان کرد: مهم تر از هر چیز انسجام مدیریت در داخل کشور و حفظ سرمایه اجتماعی است. همراهی مردم از نظام بهترین پدافند است. دشمن در طول این چند سال سرمایه اجتماعی را هدف قرار داده تا با تحریم ها وضعیت معیشت مردم را تنگ کند. از رسانه های خود نیز استفاده می کند که سخت بودن معیشت را گردن مدیران دولت بیندازد. متاسفانه جناح های داخلی نیز بعضا با نقشه های دشمن همراهی می کنند. هر کدام که روی کار می آیند، می گویند که خزانه خالی است؛ یعنی مدام مشکلات را به گردن جناح دیگر می اندازند. امروز این وضعیت باید خاتمه پیدا کند. کشور باید در شرایط فعلی منسجم حرکت کرده و جناح های سیاسی باید امروز منافع ملی را درنظر بگیرند. مطبوعات نباید اجازه دهند که دروغ سازی صورت بگیرد.
وی در پایان بیان کرد: باید با فساد اقتصادی و اداری برخورد شود. بهترین راه حل در سال 1404، برخورد شدید با عوامل فساد است. نباید اجازه دهیم که دشمن به عدم انسجام در داخل کشور چشم طمع داشته باشد. مردم اگر ببیند که با فساد و تبعیض مبارزه می شود، با نظام همراه خواهند بود. همراهی مردم با نظام اجازه حمله نظامی به دشمن را نمی دهد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1236509/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر رنگ گوهر کمیاب شگفت انگیز

مستند راز بقا؛ نبرد مرگبار الاغ و شیر!

مبارزه خونین کفتار و مار پایتون بر سر بچه آهو

وقتی شیر ماده از ترس کفتار‌های گرسنه به درخت پناه می‌برد!

اسلامی: تمام زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران درون‌زا و کاملاً بومی است

نظر شهروندان آلمانی از تعرفه‌های گمرکی ترامپ

چرا بلایند دیت‌ها دیده شدند؟

معامله گر کاخ سفید، چقدر قدرت و نفوذ دارد؟

«لیبی‌سازی»؛ تکرار کلیدواژه نخست وزیر اسرائیل توسط مخالفان مذاکره در ایران

ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است

چرا انتخاب استیو ویتکاف برای مذاکره مهم است؟

نیویورک تایمز: مذاکرات مسقط چقدر شانس موفقیت دارد؟

پیدا شدن یک مار از موتور خودرویی در برزیل

آنچه که باید درباره تاریخچه دره درکنیه بدانیم

شهید محسن فخری زاده مغز متفکر برنامه‌ هسته‌ای ایران بود

قندپارسی/ حکایت شیرین دکتر الهی قمشه ای

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حماس: فلسطینیان کرانه باختری به پا خیزند

وضعیت تأسف‌بار کودکان غزه

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

گره دیپلماسی باز شد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

بلعیدن 22 عقرب زنده توسط مرد عربستانی!

کلیپ تلنگریِ " عمرت دارد می‌گذرد"

کروکودیل بدون دم!

خلاقیت جوان ایرانی با لوله و طناب

گوناگون/ محاسبه نفس قبل از خواب؛ آموزه‌ای از آیت‌الله ملکی تبریزی

اولین کارآزمایی پیوند سلول‌های بنیادی اسپرم برای درمان ناباروری مردان آغاز شد

شاعرانه/ خواب در چشم و نفس بر دل محزون بار است

هاآرتص: نتانیاهو در ماجرای ایران نمی‌تواند با ترامپ بازی کند

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

حمله پهپادی اسرائیل به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند