ایران پرسمان

آخرين مطالب

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین جهان ما

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - باشگاه خبرنگاران / جنگ اوکراین باعث خستگی عمومی در هر دو کشور شده و بسیاری از مردم در روسیه و اوکراین خواستار مذاکرات صلح و آتش‌بس هستند.
جنگ در اوکراین موجب استرس گسترده‌ای در میان اوکراینی‌ها شده است. طبق نظرسنجی اخیر که توسط موسسه بین‌المللی جامعه‌شناسی کی‌یف (KIIS) انجام شد، تقریباً 9 از هر 10 اوکراینی حداقل یک وضعیت استرس‌زا را در سال گذشته تجربه کرده‌اند، از جمله بمباران‌ها، جدایی از اعضای خانواده و مرگ یا بیماری عزیزان. با گذشت زمان از شروع جنگ، نظر عمومی به سمت حمایت از مذاکرات برای پایان دادن به جنگ تغییر کرده است. طبق نظرسنجی گالوپ، 52 درصد ترجیح می‌دهند که اوکراین به دنبال مذاکره برای پایان جنگ باشد، در حالی که 38 درصد خواهان ادامه جنگ تا پیروزی هستند.
حمایت از ادامه جنگ در سراسر اوکراین کاهش یافته است، حتی در مناطقی که از خط مقدم دور هستند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که حمایت از ادامه نبرد به طور چشمگیری کاهش یافته است، به‌ویژه در مناطقی مانند کی‌یف و غرب اوکراین که بیشترین کاهش‌ها را نشان می‌دهند. در عین حال، تعداد فزاینده‌ای از اوکراینی‌ها آماده پذیرش واگذاری برخی از سرزمین‌ها در ازای صلح هستند. به گزارش اوراسیا تایمز، نظرسنجی موسسه بین‌المللی جامعه‌شناسی کی‌یف (KIIS) نشان می‌دهد که 39 درصد اکنون آماده هستند تا برخی از سرزمین‌ها را در ازای صلح واگذار کنند که در مقایسه با 32 درصد در مه 2024 افزایش یافته است.
این موضوع با موضع رئیس‌جمهور زلنسکی و حامیان اروپایی او که خواستار بازگشت بی‌قید و شرط تمامی سرزمین‌های اوکراین، از جمله کریمه، هستند، در تضاد است. با این حال، بسیاری از اوکراینی‌ها اکنون بیشتر واقع‌گرایانه به این موضوع نگاه می‌کنند و می‌فهمند که برای پایان دادن به جنگ و حفظ استقلال، ممکن است نیاز به پذیرش برخی از امتیازات ارضی باشد. به گزارش اوراسیا تایمز، نظر عمومی در این زمینه به‌طور پیوسته تغییر کرده است و افراد بیشتری آماده مذاکره برای صلح هستند.
در روسیه نیز نظر عمومی در حال تغییر است. بر اساس گزارشی از شرکت فیلترلبز که در ماساچوست مستقر است، بیشتر مردم روسیه اکنون از جنگ خسته شده‌اند، اما به آمریکا و رئیس‌جمهور ترامپ اعتماد ندارند که میانجی‌گری صادقانه برای صلح انجام دهند. علی‌رغم این نگرانی‌ها، بسیاری از روس‌ها اذعان دارند که از جنگ خسته شده‌اند. نظرسنجی موسسه روسی فیلد نشان می‌دهد که 56 درصد از پاسخ‌دهندگان از مذاکرات صلح حمایت می‌کنند، در حالی که 43 درصد خواهان ادامه عملیات نظامی هستند. علاوه بر این، 76 درصد از روس‌ها از امضای توافق صلح توسط پوتین حمایت می‌کنند.
به گزارش اوراسیا تایمز، بسیاری از روس‌ها تأثیرات اقتصادی و احساسی جنگ را تجربه کرده‌اند، از جمله افزایش قیمت‌ها، از دست دادن درآمد و مشکلات سلامت روان. با این حال، بسیاری از روس‌ها با واگذاری سرزمین‌ها مخالفند، به‌ویژه در مورد مناطقی مانند کریمه و جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که 55 درصد از روس‌ها از توافق آتش‌بس بدون پیش‌شرط حمایت می‌کنند، اما 45 درصد بازگشت سرزمین‌ها به اوکراین را غیرقابل قبول می‌دانند.
در نهایت، به گزارش اوراسیا تایمز، نظر عمومی در هر دو کشور، اوکراین و روسیه، نشان‌دهنده تمایل عمیق به صلح است. مردم هر دو کشور اکنون دیگر به دنبال این نیستند که چه کسی در جنگ درست یا اشتباه بوده است، بلکه هدف آن‌ها دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ، حتی اگر این به معنای پذیرش امتیازات دشوار باشد، است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1235313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی جدید کارشناسان از قیمت مسکن بعد از عید

کاهش تولید نفت اوپک در آستانه برنامه افزایش عرضه

گوناگون/ یک جشنِ عروس و مادرشوهری در سیزده بدر!

تلاوت تقلیدی از قاری مصری

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

حضور وزارت دفاع ایران در نمایشگاه دفاع و امنیت برزیل

آمریکا فعالیت اجتماعی متقاضیان روادید را چک می‌کند

گسترش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه

ایلان ماسک احتمالاً از تیم ترامپ جدا می‌شود

فرزین: 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش گردشگری در نظر گرفته شد

تصاویر عجیب از زلزله 7.8 ریشتری تایلند

غرق شدن خوردوها در سیل یونان

تلاوت تقلیدی فرازی از احمد ابوالقاسمی

وکیلی: آمریکا به نیروی نیابتی اسرائیل تبدیل شده است

درخواست حماس از جهان اسلام برای نجات نوار غزه

رئیس جمهور پاکستان در بیمارستان بستری شد

حکمت/ با سه چیز رستگار شوید

حسنین تر از خود حسنین!

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

«کسی نظرکردۀ آسمان نیست»؛ روایت تراژدی، اضطراب و قدرت شفابخش عشق

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

حملات شدید و بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به شهر رفح

قیمت طلای جهانی بالا رفت

نگاهی به اقدامات حمایتی از سهامداران خرد در سال گذشته

تفال/ در خرابات مغان نور خدا می بینم

تقویم تاریخ/ روز طبیعت

تلاوت احمد ابوالقاسمی

بلومبرگ: وزیر دفاع آمریکا دستور اعزام نیرو‌های بیشتر به خاورمیانه را صادر کرد

جزئیات خبر اعلام جرم آمریکا علیه 2 ایرانی

پنتاگون از استقرار جنگ‌افزارهای اضافی در منطقه مسئولیت سنتکام خبر داد

یونیسف: 322 کودک فلسطینی از زمان از سرگیری جنگ در غزه کشته شده‌اند

انصارالله: ناو هواپیمابر آمریکایی «هری ترومن» را هدف قرار دادیم

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

روایت قرآنی گناه شنیع قوم لوط

اینجا جایی است که اگر به خطر افتاد...

وقتی بهار را می بینید، به یاد معاد باشید

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

داستانک/ زندگی دوباره

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

وقتی ترامپ، مشاورانش را هم غافلگیر می‌کند