ایران پرسمان

آخرين مطالب

ارتش انگلیس طرح استارمر برای اوکراین را «نمایش سیاسی» خواند سیاست روز

ارتش انگلیس طرح استارمر برای اوکراین را «نمایش سیاسی» خواند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / روزنامه تلگراف فاش کرد که ارتش انگلیس طرح «کی یر استارمر» نخست وزیر این کشور را درباره «ائتلاف اراده ها» برای حفظ صلح در اوکراین رد کرد و آن را صرفا یک «نمایش سیاسی» خواند.
به گزارش تلگراف، نخست وزیر انگلیس پیشنهاد تشکیل ائتلافی را برای اعزام نیروهای صلحبان به اوکراین در اوایل ماه جاری میلادی ارائه و تاکید کرد که چندین کشور خود را آماده برای اجرای هر گونه توافق صلح می کنند.
بر اساس این گزارش، جزئیات بیشتری درباره نوع نیروهای اعزامی و تجهیزات ارائه نشده است.
روز یکشنبه منابع نظامی ارشد انگلیس با رد این طرح دولت انگلیس به تلگراف گفتند که استارمر احتمالا بی گدار به آب زده است.
اوایل هفته جاری نیز، استیو ویتکاف نماینده دولت دونالد ترامپ که نقش کلیدی در مذاکرات صلح اوکراین داشته است، طرح استارمر را یک ژست سیاسی و ساده لوحانه از سوی نخست وزیر انگلیس و سران اروپا دانست.
بازار
یک منبع ارشد نظامی در انگلیس نیز در این زمینه گفت: مفروضاتی برای برنامه ریزی نظامی-راهبردی وجود ندارد. همه این ها یک تئاتر سیاسی است.
در همین حال، منابع وزارت دفاع انگلیس یکشنبه شب مدعی شدند که کشورها آماده هستند در حمایت از این ائتلاف برای تامین صلح در اوکراین گام بردارند.
تلگراف هفته گذشته نیز فاش کرد که طبق پیشنهادهایی که نیروهای ائتلافی در گردهمایی مقر دائمی مشترک (PJHQ) بررسی کردند، جت های جنگنده RAF، آسمان اوکراین را تحت کنترل خواهند گرفت.
یک مقام دفاعی انگلیس نیز مذاکرات را در مراحل اولیه آن توصیف و اضافه کرد 30 کشوری که به گفته مقامات دولتی این کشور آماده عضویت در این ائتلاف می شوند درگیر «آشنایی با یکدیگر» هستند.
یک منبع نظامی دیگر نیز گفت این یک نمایش سیاسی است و مفهوم نظامی در آن وجود ندارد.
وی افزود: نه روس ها و نه آمریکایی ها از این ائتلافی که به رهبری انگلیس تشکیل می شود، حمایت نمی کنند و مذاکرات با توجه به این حقیقت که هیچ کدام از کشورها از ماموریت خود در این طرح آگاهی ندارند، پیچیده شده است.
گمانه زنی ها درباره طرح پیشنهادی دولت انگلیس در حالی مطرح است که مقام های آمریکایی این هفته دیدارهای جداگانه ای با نمایندگان روسیه و اوکراین برای مذاکره درباره توافق آتش بس 30 روزه خواهند داشت.
اما کرملین انتظارات درباره موفقیت این مذاکرات را کاهش داده و معتقد است که این نشست ها تنها «نقطه آغاز» هستند و مذاکرات دشواری پیش رو قرار دارد.
 سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اوایل ماه جاری میلادی در واکنش به طرح اروپا مبنی بر اعزام نیروهای نظامی تحت عنوان حافظ صلح به اوکراین گفته بود که مسکو هرگز این موضوع را نخواهد پذیرفت و هیچ امکانی برای سازش با این اقدام وجود ندارد.
سرویس اطلاعات خارجی روسیه نیز سال گذشته در گزارشی نوشته بود که اروپا می خواهد به بهانه کمک به اوکراین و بازگرداندن توان نظامی این کشور، گروهی 100 هزار نفری را به اوکراین اعزام کند.
این سرویس اطلاعاتی معتقد است که این اقدام به اشغال واقعی اوکراین تبدیل خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1234008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سلام سکه به کانال 103 میلیون تومانی؛ دلار ردیف جدید را فتح کرد

مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر 10 درصد شد

افزایش بیش از 11 هزار واحدی شاخص کل بورس

مجبور کردن مردم به جمع‌آوری زباله‌ها توسط پلیس انگلیس!

راز نام اسرارآمیز یک روستای ناشناخته ایرانی

دیدار عیدانه همتی با عارف

انتقاد علی مطهری از پیشنهاد مذاکره غیرمستقیم با آمریکا

روز قدس به آمریکا رسید

حمله گسترده به کرانه‌باختری و نابودی زیرساختهای اردوگاه جنین

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!

برگی از تاریخ/ ابتکار یک فرمانده در رهایی گروگان‌ها

ویرانی ها در زلزله میانمار

این زنان عصبانیتشان را سر جنین خالی می‌کنند

هر بهارى که مى گذرد، دیگر برنمى گردد

تازه‌ترین آمار شهدای غزه

دبیرکل حزب‌الله امشب سخنرانی می‌کند

راهپیمایی مردم مغرب و تونس در روز جهانی قدس

رشد قیمت طلا در بازار؛ دلار به کانال 104 هزار تومانی رسید

سیل در خیابان های آمریکا

صلوات خاصه امام رضا(ع)

چرا شاهنامه حماسۀ ملی همۀ ایرانیان است؟

عراقچی: آرمان فلسطین فراموش شدنی نیست

العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بندهای نامه ترامپ پاسخ داده است

بحران جدید وزیر دفاع آمریکا؛ هگست همسرش را به جلسات محرمانه نظامی برده است

مصرف بنزین در تعطیلات نوروز 1404 به 164 میلیون لیتر رسید

سیگنال نرخ ارز به قیمت مسکن

تصاویری از زلزله در تایلند

اجرای هماهنگ اسماء الحسنی

خطرات گردوغبار سمی مریخ در کمین فضانوردان

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

برگزاری مراسم روز جهانی قدس در جامعه المصطفی نیجر

معاون رئیس‌جمهور آمریکا: برای تملک گرینلند اقدام نظامی لازم نیست

هشدار آمریکا به شهروندان خود درباره سفر به سوریه

واکنش تند حماس به جنایت صهیونیست‌ها علیه امدادگردان در رفح

برگزاری مراسم روز قدس در تونس، مراکش، ترکیه و یونان

قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش یافت

حضور پرشور جامعه معظم ایثارگری استان اردبیل در راهپیمایی روز جهانی قدس

درخواست زیبای قاری نوجوان از حامد شاکرنژاد

فرمانداری تهران: هرگونه فراخوان تجمع یا تحصن بدون مجوز در فضای باز غیرقانونی است

روز قدس در اندونزی و مالزی؛ حضور «ماهاتیر محمد» در جمع راهپیمایان

برگزاری نخستین راهپیمایی روز قدس در ریودوژانیرو

گوناگون/ ده گنجینه نفیس ایران در موزه‌های جهان

نماز ما توی قدس شریفه...

حال و هوای دریاچه ارومیه در عید نوروز

ربنای پشت خاکریز

«ایکس» توسط شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک خریداری شد

دریا نمی‌شه هرگز با گرد و خاک کِدر که؛ صلی علی سترکه چشما ترامپ بترکه!

جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب

حادثه مرگبار واشنگتن در حال تکرار بود؛ عبور خطرناک جنگنده از کنار هواپیما

افشای جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه صدها نفر