ایران پرسمان

آخرين مطالب

جعفرزاده: ایجاد هرگونه آشوب در منطقه همه کشورها را درگیر خواهد کرد سیاست روز

جعفرزاده: ایجاد هرگونه آشوب در منطقه همه کشورها را درگیر خواهد کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / یک فعال سیاسی گفت: وقتی ما توانستیم اقتصاد را تثبیت کنیم و به یک ثبات اقتصادی برسیم، مردم و سرمایه‌گذاران به سمت تولید خواهند رفت. امیدواریم که چنین اتفاقی برای کشور ما رخ دهد. تا زمانی که این تغییرات حاصل نشود، بعید به نظر می‌رسد که چنین وضعیتی به وجود آید. مردم به ناچار سرمایه‌های خود را به سمت سفته‌بازی، خرید طلا، سکه و ارز سوق می‌دهند.
غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده پیشین مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،‌ در رابطه با سخنان رهبر انقلاب در آغاز سال 1404 خورشیدی و عنوان سال که توسط ایشان «سرمایه گذاری برای تولید» انتخاب شده است،‌ تصریح کرد: مهم‌ترین موضوعی که الان طرح می‌شود و دغدغه مردم است، اقتصاد است. اقتصاد مردم باید دچار تحول شود و زندگی برای آنان رفاه و آسایش به ارمغان آورد. متأسفانه، شرایط کشور اصلا و ابدا شرایط خوبی نیست. بخشی از این وضعیت ناشی از تحریم‌های ناجوانمردانه است و بخشی از آن را هم باید قبول کنیم که از اشتباهات بوده است. شاید در مقاطعی انتخاب یک گزینه یا روش خاصی برای ما درست بوده، اما اکنون آن‌ها به ضرر مردم کشور ما تمام شده‌اند. ما باید به گونه‌ای تنش‌ها را چه در عرصه داخلی و چه در عرصه خارجی به حداقل ممکن برسانیم. تا زمانی که ثبات در بازار وجود نداشته باشد، چیزی به نام تولید معنا نخواهد داشت. 
اگر توانستیم اقتصاد را تثبیت کنیم، مردم به سمت تولید خواهند رفت
بازار
وی ادامه داد: ما باید تثبیت در حوزه اقتصاد را داشته باشیم و این بدون کاهش تنش‌های خارجی و داخلی امکان پذیر نیست. وقتی که ما توانستیم اقتصاد را تثبیت کنیم و به یک ثبات اقتصادی برسیم، مردم و سرمایه‌گذاران به سمت تولید خواهند رفت. امیدواریم که چنین اتفاقی برای کشور ما رخ دهد. تا زمانی که این تغییرات حاصل نشود، بعید به نظر می‌رسد که چنین وضعیتی به وجود آید. مردم به ناچار سرمایه‌های خود را به سمت سفته‌بازی، خرید طلا، سکه و ارز سوق می‌دهند. 
ان‌شاءالله دیگر امسال شعار رهبری به تحقق پیدا کند
این فعال سیاسی با بیان اینکه باید یک نرمش قهرمانانه انجام دهیم تا مردم بتوانند از این شرایط عبور کنند، عنوان کرد: در سال گذشته، شاهد بودیم که در هفته‌های اخیر لبخندی بر لب‌های مردم نبود و بازار در رکود شدید به سر می‌برد. امیدواریم در سال 1404 با امنیت بیشتری بتوانیم ادامه دهیم. این جناح‌های تندرویی که به مسائل اقتصادی توجه ندارند و به دنبال مسائل بسیار حاشیه‌ای هستند، به فکر مشکلات اصلی کشور باشند و مردم را از این رنج و مشکلات رهایی بخشند. ان‌شاءالله دیگر امسال شعار رهبری تحقق پیدا کند.
ایجاد هرگونه آشوب در منطقه همه کشورها را درگیر خواهد کرد
این نماینده سابق مجلس در خصوص شرایط منطقه که رهبری نیز در سخنان‌شان به آن اشاره کردند و همچنین آینده خاورمیانه در سال جدید، اظهار کرد: با توجه به این شرایط، وضعیت منطقه را بسیار نامناسب و نامساعد می‌بینم. تا زمانی که منطقه آرامش نداشته باشد، هیچ کشوری نمی‌تواند در آرامش زندگی کند. باید به خود یادآوری کنیم که اگر در منطقه آشوب ایجاد کنند، همه کشورها درگیر خواهند شد. صهیونیست‌ها هم نباید فکر کنند که با ادامه این مسیر می‌توانند به موفقیت دست یابند. بالاخره خواب اول از چشم خودشان گرفته خواهد شد. امیدوارم که سر عقل بیایند و ترامپ نیز از لجاجت و یکدندگی دست بردارد و سعی کند با روش‌های معقول‌تری نسبت به برقراری صلح در دنیا اقدام کند، اگر واقعاً قصد و اراده‌اش این است، این روش قلدرمآبانه، روش ایجاد صلح نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233857/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قفل قیمت دلار در روز نیمه تعطیل بازار

معبد تسوبوساکا در ژاپن

کلاه گروه‌بندی هاگوارتز

قدرتمندترین موشک تاریخ ناسا سرپا شد

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

باهنر: حزب اللهی‌ها توقع اضافی نکنند که 90 درصد جامعه مثل این‌ها فکر کنند

ماجرای غواصی هاشمی رفسنجانی در کیش

کندوان دو طرفه شد؛ ترافیک در جاده هراز

یمن؛ از کلاشینکوف تا موشک‌های فراصوت

حذف مجردها از نهضت ملی؛ برداشت اشتباه از رأی دیوان عدالت

اولتیماتوم به بانک‌ها برای اعلام اموال مازاد

ضرب الاجل بانک مرکزی برای خروج شبکه بانکی از بنگاه داری

آغاز فعالیت‌های سال جدید معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید از موزه مرکزی شهدا

مراقبت های مادر از فرزندش

جشنواره آتش بازی کوماندو

توضیحات معاون رئیس جمهوری درباره افزایش اختیارات استانداران

آمریکا: داعش آماده درگیری مسلحانه در سوریه است

رضایت روسیه از روند گفت‌وگو با آمریکا

اردوغان؛ خودکامه‌ای بی قرار

توسعه میادین نفتی مشترک تا کجا پیش رفت؟

طلا دوباره خیز برداشت

حکمت/ بی اعتنایی و چشن پوشی به امور

تصاویری از دیلمان که چشم هر بیننده ای را نوازش می دهد!

تأثیر مثبت زعفران بر سلامت روان در پژوهش‌های علمی

رژه شناورهای سپاه در حمایت از مردم فلسطین

عارف: مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

زیدآبادی: پنج سال آینده‌مان نیز بسته به امسال است

سازمان ملل: 21 هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند

فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن

هشدار سرویس اطلاعات آمریکا؛ داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است

بانک مرکزی اطلاعیه صادر کرد

سبز بهاری سهم بورس از معاملات امروز

زاد و توشه انسان بعد از مرگ تقواست

گوناگون/ آیین «شب یاعلی» در آستانه وداع با ماه رمضان

دیده شدن آهوی تک شاخ افسانه‌ای در جزیره قشم

شکوفه‌های بهاری در پایتخت تاجیکستان

صبحگاه برفی و لغزنده جاده قوچان

برای اولین بار در جهان؛ ربات انسان‌نمای Unitree حرکت کیپ‌آپ را انجام داد

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان صرب

رجا نیوز به نقل از دختر شهید رئیسی: شب اول شهادت شهید رئیسی انبیا به دیدن ایشان آمدند

جزئیات عفو و تخفیف مجازات 1526 محکوم؛ 13 تبعه خارجی عفو شدند

اقامه نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب

نماینده مجلسی که در سریال معروف نقش پدر شهیدش را بازی کرد

نتانیاهو به‌طور علنی از اشغال غزه گفت

شلیک موشک «کروز» از زیردریایی روسیه در رزمایش دریای ژاپن

حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

آمریکا، چین را نقره‌داغ کرد

حماس بیانیه داد: بمباران بی‌هدف، جان اسیران صهیونیست را به خطر می‌اندازد

لاوروف: راستی‌آزمایی، اساس مذاکرات با آمریکا است

ماجرای مارپیچ آبی‌رنگ عجیب در آسمان اروپا