ایران پرسمان

آخرين مطالب

واکنش عباس عبدی به یک پیامک و آش شور مصوبه حجاب سیاست روز

واکنش عباس عبدی به یک پیامک و آش شور مصوبه حجاب
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فرارو / عباس عبدی نوشت:در حالی که مصوبه اخیری که دنبال ابلاغ آن هستید هیچ ربطی به حجاب شرعی ندارد. مطابق توضیحات یکی از بانیان اصلی این مصوبه در یک گفتگوی تصویری، فقط کافیه تاپ نپوشند و یک شالی، لچکی چیزی روی سر انداخته شود.
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار یادداشتی در روزنامه هم میهن نوشت: پیامک زیر را از سرشماره 02170007854 دریافت کردم. «جهت ثبت در تاریخ؛ قانون حجاب باید ابلاغ شود. عدم اجرا گردن دولت» متاسفانه افرادی که پول ملت را صرف تولید و ارسال این پیام‌ها می‌کنند و حقوق هم می‌گیرند، توجه ندارند که؛ ابلاغ این مصوبه به عهده رییس مجلس و اجرای کیفری آن به عهده دستگاه قضایی است و هیچکدام به دولت ربطی ندارد گرچه دولت بحق مخالف ابلاغ آن بوده و هست. بعلاوه همین الان برای حجاب قانون هست نیازی به ابلاغ این مصوبه جدید و خلاف امنیت نیست. باید بپرسید که قانون موجود چرا اجرا نمی‌شود؟ مطابق تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375: «زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر می‌شوند، به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا 50 تا 500 هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.»
خوب اگر جرات دارید پیگیر اجرای همین قانون باشید. مبنای آن هم حجاب شرعی و نه پوشش عرفی است. در حالی که مصوبه اخیری که دنبال ابلاغ آن هستید هیچ ربطی به حجاب شرعی ندارد. مطابق توضیحات یکی از بانیان اصلی این مصوبه در یک گفتگوی تصویری، فقط کافیه تاپ نپوشند و یک شالی، لچکی چیزی روی سر انداخته شود.
بازار
آش این قانون آن‌قدر شور است که صدای خودشان هم درآمده است و سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس معتقد است که: «قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد. با توجه به اینکه حوزه فرهنگ در افکار ما شکل می‌گیرد، حق نداریم با جزا و کیفر در این حوزه فعالیت کنیم در حالی که در قانون حجاب و عفاف، نه تنها این نگاه (جزایی و کیفری) وجود دارد بلکه شدت آن را هم بالا برده‌اند. به نظرم قانون حجاب و عفاف با این حجم از مشکلات، سرنوشت قانون ماهواره را پیدا کرده و منزوی و مطرود می‌شود. این قانون چنان نواقص جدی دارد که در مقام یک حقوقدان و فردی که در دستگاه قضا کار کرده، ادعا می‌کنم که قابلیت اجرا ندارد و نباید بر یک اشتباه پافشاری کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه‌های وزارت صمت برای رونق سرمایه‌گذاری در تولید

اظهارنظر رئیس بانک مرکزی دولت روحانی درباره تورم و نرخ ارز در سال جدید

طبیعت زیبا وبهاری جاده دیل

«آپولو 10» و کپسول سایوز به یک موزه فضایی جدید می‌روند

شاعرانه/ این نیز بخت ماست، چه می‌خواستم چه شد

وزارت خارجه عراق: عراقچی، فواد حسین را از محتوای نامه ترامپ مطلع کرد

روز هشتم تجاوز صهیونیست‌ها به غزه؛ شهادت 23 فلسطینی

تقویم تاریخ/ آغاز تخلیه ایران از قوای اشغالگر شوروی در سال 1325

شام کاری وزیران خارجه ایران و ارمنستان در ایروان

وحشت نتانیاهو از باقی ماندن جنبش حماس در غزه

آیا ترکیه می‌تواند از سایه سنگین استبداد بیرون بیاید؟

نواختن زنگ آغاز معاملات بورس در سال جدید

بزرگترین مقاصد صادراتی ایران کدامند؟

تفال/ مزرع سبز فلک دبدم و داس مه نو

شنبه خورشیدگرفتگی داریم

وجود پشتکار یا شانس؟

عراقچی در گفتگو با همتای عراقی: کشورهای همسایه و دوست، مراقب فتنه‌انگیزی و تفرقه‌افکنی آمریکا باشند

واکنش «عراقچی» به تحولات اخیر ترکیه در گفتگو با «فیدان»

افشای تردیدهای معاون ترامپ درباره حمله به یمن

بمباران 2 پایگاه نظامی سوریه توسط رژیم صهیونیستی

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «مزرعه»

تمام مال و اموالم رو فروختم!

خدا کارشو خوب بلده

این جور کاسب حبیب خداست

توصیه قرآنی؛ به بدهکار فشار نیارید

جزئیات گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه

رئیس‌جمهور در سفری غیررسمی به شهرستان مرند رفت

نقشه‌ مقام‌های ترامپ برای اخاذی از اروپا و مصر در ازای حمله به یمن

ماه چهارم 1403؛ ناکامی اصولگرایان، پیروزی پزشکیان

خرمشهر رو خدا آزاد کرد؛ نکته توحیدی آیه 17 سوره انفال

فلسفه جالب شکل گرفتن اعمال نماز در معراج پیامبر(ص)

به امام رضا (ع) پناه بردم

از فقر مطلق تا رونق مجدد طلافروشی!

انتقاد از رفتار بعضی از افراد منسوب به سلبریتی در جامعه

به آخوند صورتی گوش ندید!

تلاوت آیه «چشم زخم» توسط حامد شاکرنژاد

مریخ شگفت انگیز را ببینید!

داستانک/ کینه و اذیت شدن

حمله مجدد هوایی آمریکا به شمال یمن

شلیک دو موشک از غزه به سمت اراضی اشغالی

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از استاد «بهتیمی»

وقتی سخنرانی یک روحانی در مجلس ختم طلافروش یزدی را دگرگون می‌کند!

خشن ترین برخورد خداوند در قرآن

روایت یک طلافروش؛ خدا سیلی محکمی بهم زد!

تلاوت دلنشین حامد شاکرنژاد

تلاوت شنیدنی سیدحسنین

بازگشت به زمین با کپسول دراگون

شعری زیبا برای افرادی که مهاجرت کردند!

دیدار سفیر جدید ایران با رئیس‌جمهور آلمان

سلیمی نمین: اگر ترامپ واقعاً می‌خواهد مذاکره کند باید به اشتباه خود اعتراف کند