ایران پرسمان

آخرين مطالب

ادعای زلنسکی درخصوص پایبند نبودن روسیه به آتش‌بس محدود جهان ما

ادعای زلنسکی درخصوص پایبند نبودن روسیه به آتش‌بس محدود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رئیس جمهور اوکراین فردای بعد از توافق رهبران روسیه و آمریکا بر سر آتش‌بس محدود 30 روزه‌ای با موضوع توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی مدعی شد که روسیه به این آتش‌بس پایبند نبوده است.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در جریان سفر به فنلاند و در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با آلکساندر استاب، رئیس جمهور این کشور حوزه اسکاندیناوی ادعا کرد: «واقعیت با قولی که ولادیمیر پوتین برای حمله نکردن به زیرساخت انرژی داده تا حدی زیاد متناقض است.»
زلنسکی ادعا کرد: «حتی شب گذشته بعد از گفتگوی پوتین با ترامپ و هنگامی که پوتین گفت دستور به توقف حملات به زیرساخت انرژی اوکراین داده، 150 پهپاد شبانه از جمله علیه تاسیسات انرژی شلیک شدند.»
این ادعای زلنسکی در حالی مطرح شد که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در پی توافق حاصل شده در گفتگوی روز سه‌شنبه ترامپ و پوتین، ارتش روسیه دستوری از سوی رئیس جمهور روسیه مبنی بر متوقف کردن حملات به زیرساخت انرژی اوکراین دریافت کرد.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در آن زمان هفت پهپاد روسی در هوا بودند تا به زیرساخت‌های انرژی در میکولایف که مرتبط با صنایع دفاع اوکراین بودند حمله کنند. پدافند هوایی روسیه دستور یافت که این پهپادها را سرنگون کند و سامانه پدافند هوایی پانتسیر و یک جت نیروی هوایی روسیه شش تا از آنها را سرنگون کردند.»
بازار
کرملین از سوی دیگر متقابلا اوکراین را به پایبند نبودن به آتش‌بس مربوط به زیرساخت‌های انرژی متهم و تاکید کرد که کی‌یف حمله‌ای را به تجهیزات نزدیک به یکی از خط لوله‌هایش ترتیب داده است.
زلنسکی در ادامه این نشست مطبوعاتی در پایتخت فنلاند گفت که معتقد است جنگ اوکراین در سال 2025 پایان می‌یابد.
او ادعا کرد: «من معتقدم در سال جاری (میلادی) جنگ به شکلی مناسب و با صلحی آبرومندانه پایان خواهد یافت. ما نیازمند تضمین‌های امنیتی برای اوکراین هستیم چون در غیر این صورت پوتین بار دیگر با یک جنگ برخواهد گشت.»
زلنسکی همچنین از برنامه خود برای گفتگو با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اواخر امروز چهارشنبه خبر داد.
زلنسکی بیان کرد که انتظار دارد در گفتگوی امشبش با ترامپ جزئیات بیشتری از سوی او درباره گفتگوی تلفنی سه‌شنبه با پوتین بر سر آتش‌بس شنیده و درباره اتخاذ گام‌های بعدی بحث کند.
زلنسکی ادامه داد: «اوکراین مناطق اشغال شده توسط روسیه را به عنوان مناطق روسی به رسمیت نخواهد شناخت و این یک خط قرمز است. ما قطعا این جنگ را خواهیم برد. امروز من تماسی با ترامپ خواهم داشت.»
رئیس جمهور اوکراین همچنین گفت: «بدون پشتیبانی اطلاعاتی آمریکا ما دقت خود را نسبت به پرواز موشک‌های باستیک روسیه از دست خواهیم داد، اما ما توانمندی‌های اطلاعاتی خودمان را داریم. اگر روسیه حملات به اهداف ما را متوقف کند ما قطعا حملات به اهداف آنها را متوقف خواهیم کرد.»
رئیس جمهور اوکراین اظهار کرد کشورش در صورتی به متوقف کردن حملات به تاسیسات انرژی پایبند خواهد بود که توافقی در رابطه با آن در ضمن نشست فنی آتی با ایالات متحده در عربستان حاصل شود.
او ادعا کرد: «اگر چنین توافقی به دست بیاید فهرستی از تاسیسات وجود خواهد داشت. اگر روسیه به تاسیسات ما حمله نکند ما مطمئنا به تاسیسات آنها حمله نخواهیم کرد.»
زلنسکی گفت کی‌یف به دنبال کار به روی مکانیزمی در قبال نظارت بر پایبندی به این آتش‌بس است.
همچنین آلکساندر استاب نیز گفت گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین گامی در مسیر درست بوده اما ادعا کرد که این روسیه است که باید به تهاجم پایان دهد.
رئیس جمهور فنلاند گفت: «جواب طرح پیشنهادی رئیس جمهور ایالات متحده تنها یا بله است یا خیر. هیچ اما و اگر و شرایطی برای آن مطرح نیست. اوکراین یک آتش‌بس را بدون هیچ شرطی پذیرفت. اگر روسیه از موافقت با آن خودداری کند ما باید تلاش‌هایمان را برای تقویت اوکراین تشدید کرده و فشارها را به روسیه افزایش داده تا آنها را متقاعد به آمدن به پای میز مذاکره کنیم.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1232498/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خوش به حال ذوالفقار عجب رفیقی دار...

آسمون رنگ غربت گرفته...

لالایی جبرییل برای سیدالشهدا در محفل

استوری/ از خونِ فرق مولامون، محراب کوفه پر خونِ

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین(ع) برای شهادت در کلامِ شهید مطهری

همین الان در بهشت و جهنم هستیم

نسل زد و آلفا رو جدی بگیرید

تکرار تلاوت تکویر معروف در محفل

قطعه دلنشین در مدح پیامبر (ص)

قطعه ای متفاوت از قاری نوجوان محفل

توسل به وجود مبارک حضرت زهرا(س) در شب‌های قدر

تلاوت جدید قاری نوجوان؛ «صالح مهدی زاده» در محفل

ماه از نیمکره شمالی و جنوبی!

خاکستری تر از دو سه سال گذشته ام

واکنش سایت روحانی به بازنشر دستخط رهبر انقلاب

دیدار کروبی با سید حسن خمینی در جماران

جمله منتخب سال 1403 رهبر انقلاب از نظر کاربران انتخاب شد

پیام‌ تبریک نوروزی پوتین به پزشکیان

انصارالله: حملات آمریکا تاثیری در حمایت ما از غزه ندارد

اخراج یک افسر اسرائیلی به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ در غزه

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

مردی که بدون ابزار های ایمنی و چتر نجات از ارتفاع 7620 متری به پایین پرید !

این نماز را حتما در شب قدر بخوانید

استوری/ من بنده ی دست بخشنده ات هستم

چه بغض‌ها در گلو رسوب شد

صدای سوزناک قاری آذری در اجرای قطعه معروف امام زمانی در محفل

گوناگون/ اعمال شب‌ نوزدهم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ شب قدر، شب رقم‌زدن سرنوشت انسان است

پرچم عزا بر فراز حرم امیرالمونین(ع) به اهتزاز درآمد

دولت چین از دیپ‌سیک برای بهبود خدمات دولتی و اجرایی بهره می‌برد

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

جزئیات گفتگوی روسای جمهور آمریکا و اوکراین

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت های انرژی روسیه است

سقوط یک فروند سوخو 30 الجزایری

قتل‌عام وحشتناک یک‌میلیون انسان؛ نتایج یک نسل‌کشی سیاه

هشدار حماس به رژیم صهیونیستی

اتهام شهردار بازداشت شده استانبول اعلام شد

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

روایت جالب دکتر عزیزی از رفتن به سفر حج با همسرش به جای مراسم عروسی

معجزه قرآن رو دست کم نگیرید!

غذا خوردن با حیوانات وحشی!

کندور زیبا در حین نزدیک شدن به فرودگاه فرانکفورت

برای دل مردم زندگی نکنید!

تلاوت دلنشین سوره مبارکه فصلت توسط احمد ابوالقاسمی در محفل

غنی ترین کشورهای جهان

حال و هوای حرم مطهر رضوی در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

قدیمی ترین آپارتمان جهان در کردستان