ایران پرسمان

آخرين مطالب

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی اقتصاد روز

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - باشگاه خبرنگاران /طبق دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در جهت کاهش تأخیرات پرواز‌ها در ایام نوروز استفاده از هواپیما‌های جایگزین توسط شرکت‌های هواپیمایی ضروری است.
در حالی که طرح سفرهای نوروزی در کشور آغاز شده و بخش زیادی از مسافران از ناوگان هوایی برای انجام سفرهای خود استفاده می کنند بنابراین برنامه ریزی برای انجام سفرهای ایمن و همچنین کاهش مدت زمان تاخیر در پروازها بسیار حائز اهمیت بوده است.
در همین راستا امروز جلساتی با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص برنامه ریزی و تدابیر لازم برای سفرهای هوایی برگزار شد که در این جلسه حسین پور فرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: حسین پورفرازنه معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در آستانه آغاز سفرهای نوروزی با دست اندرکاران بخش حمل ونقل هوایی دیدار و از شرکت های هواپیمایی خواست نسبت به انجام اقدامات لازم و برنامه ریزی مناسب برای انجام پروازهای نوروزی اقدام کنند.
وی در این نشست بر ضرورت آمادگی ناوگان هوایی و بخش های فنی، عملیاتی و یازرگانی شرکت های هواپیمایی و فرودگاهی تاکید کرد و گفت: شرکت های هواپیمایی ضروری است نسبت به عقد قراردادهای همکاری مشترک در حوزه‌ تامین ناوگان پشتیبان با یکدیگر اقدام کنند.
بازار
پورفرزانه افزود: همچنین نسبت به پذیرش مسافران دیگر شرکت ها در مواقع بروز تاخیر و لغو پروازها و تعهد به استفاده و در اختیار قرار دادن ناوگان با یکدیگر همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بر اخذ به موقع مجوزهای پروازی و اسلات فرودگاهی توسط شرکت های هواپیمایی تاکید کرد و گفت: همچنین شرکت های هواپیمایی ملزم هستند نسبت به پایش و نظارت بر حوزه توزیع و فروش بلیت هواپیما اقدامات لازم به عمل آورند.
در همین راستا سیامند عبدالله‌زاده، مدیر عامل شرکت هواپیمایی قشم گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهبود خدمات و افزایش کیفیت پروازهای نوروزی مورد بررسی قرار گرفت.
وی در این جلسه بر اهمیت پاسخگویی و تکریم مسافران تأکید کرد و افزود: باید تمامی تلاش‌ها به‌منظور جلب رضایت مسافران و ارائه خدمات باکیفیت انجام شود.
وی همچنین بر نظارت دقیق بر قیمت بلیت‌ها تأکید کرد و گفت: از هرگونه افزایش غیرمنطقی قیمت بلیت‌ها باید جلوگیری گردد و حقوق مسافران باید به‌طور کامل رعایت شود.
ایشان همچنین بر لزوم داشتن هواپیمای جایگزین جهت رفاه حال مسافران تأکید کرد و افزود: در شرایط خاص، باید هواپیمای جایگزین به‌سرعت برای مسافران فراهم شود.
گفتنی است طبق دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت‌ های هواپیمایی موظف هستند در خصوص تأمین ناوگان پشتیبان برای یکدیگر همکاری مشترک داشته باشند. این اقدام به‌منظور تسهیل سفرهای هوایی و کاهش مشکلات احتمالی در تعطیلات نوروزی در نظر گرفته شده است، به‌ویژه در مواقعی که نیاز به هواپیمای جایگزین باشد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230538/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

تلاوت سوره مبارکه مائده توسط حسنین الحلو

چه دینی بیشترین پیروان را در 2100 خواهد داشت؟ دموگرافیک ادیان از 1800 تا 2100

قابی از ایچان کالا، ازبکستان

افتادن ناگهانیِ هالتر سنگین بر روی ورزشکار

بهشت یعنی خورشید بتابه و پنجره ای باشه رو به گنبد طلا

زیارت اباعبدالله(ع)؛ یکی از مستحبات ماه رمضان

مراحل ساخت کیف پول با چرم طبیعی کروکودیل در شرق آسیا

تا به حال راه رفتن کروکودیل را دیده اید؟

افطار در میان خرابه های یک مسجد در غزه

اجرای فوق العاده زیبای اسماءالحسنی به زبان ترکی

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد حسن دهلوی

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

رسولی: در آستانه روبرو شدن با تصمیمات دشواری هستیم

سفر غیرمنتظره هیات ترکیه به دمشق برای بررسی توافق جولانی با کُردها

توافق اعضای شورای امنیت برای محکومیت کشتار علویان سوریه

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی نیاز به بررسی دارد

انجام 1071 پرواز فوق‌العاده به 30 کشور در نوروز 1404

تحویل بیش از 46 هزار مگاوات برق به شبکه از مجتمع گاز پارس جنوبی

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

حال خوب فلامینگو‌های مهاجر در مهارلو

تصاویری بی نظیر از فراخواندن گرگ‌ها توسط گرگ آلفا

حس و حال متفاوت محفل با هدیه خاص مادر شهید حججی

تلاوت سوره مبارکه عنکبوت توسط حامد شاکرنژاد

128 قمر به زحل اضافه شد!

دیدگاه مولانا درمورد وادی حیرت و نسبت عقل و حیرت

محکومیت اقدام پارلمان ایتالیا در اعطای جایزه به منافقین

دیدار سرزده رئیس‌جمهور با خانواده معظم شهدا در سفر به جنوب شرق تهران

سفیر ایران: در نشست چین به تفاهم ارزشمندی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا دست یافتیم

آوارگی حدود هفت میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده میلادی

نسل‌کشی اسرائیل تأیید شد

اروپا: واشنگتن درباره روند مذاکرات اوکراین به ما اطلاع داد

نقشه تازه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای آوارگی مردم غزه

دست رد سودان به خواسته آمریکا برای اسکان مردم غزه

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

ترکیب لگو و مهندسی میشه همچین سازه‌های جالبی!

لحظه وحشتناک رانش زمین در چین

گردش خرس قهوه‌ای مادر و توله‌هایش بعد از خواب زمستانی

کلید بهبود عملکرد سلول‌های خورشیدی آلی، چاپ لایه‌های نانومتری است

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

اظهارات معاون وزیر خارجه چین پس از نشست با همتیان ایرانی و روسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

مخالفت آمریکا با درخواست هسته‌ایِ عضو ناتو