ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیشنهاد بحث‌برانگیز ماسک درباره زلنسکی سیاست روز

پیشنهاد بحث‌برانگیز ماسک درباره زلنسکی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / «ایلان ماسک» می‌گوید «زلنسکی» باید در یک کشور ثالث عفو دریافت کند تا انتقال قدرت به‌طور مسالمت‌آمیز انجام شود.
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و کارآفرین حوزه فناوری، پیشنهاد کرد که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، برای جلوگیری از پیگرد قانونی احتمالی، در یک کشور بی‌طرف عفو دریافت کند و این اقدام بخشی از توافق صلح در اوکراین باشد.
ماسک روز دوشنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «درست است. هرچند ناخوشایند، اما زلنسکی باید در یک کشور بی‌طرف نوعی عفو دریافت کند تا امکان گذار مسالمت‌آمیز به دموکراسی در اوکراین فراهم شود.»
او این اظهارات را در پاسخ به پستی بیان کرد که در آن یک کاربر ادعا کرده بود زلنسکی تمایلی به پایان درگیری ندارد، زیرا در این صورت انتخابات در اوکراین برگزار خواهد شد و رهبر جدید او را به اتهام پول‌شویی تحت پیگرد قرار خواهد داد.
ماسک، زلنسکی را به دلیل ایجاد جنگی بی‌انتها با روسیه «شیطان» خوانده و نوشت: «زلنسکی خواهان یک جنگ ابدی است، یک چرخ گوشت بدون توقف.»
ماسک در واکنش به پست انتقادی ترامپ از رهبر اوکراین به خاطر گفتن اینکه پایان جنگ با روسیه «هنوز خیلی خیلی دور» است، نوشت: «این شیطان است.»
ترامپ خشمگین پس از تشدید فشارها بر کی‌یف برای پایان دادن به جنگ گفت: «این بدترین بیانیه‌ای است که می‌توانست توسط زلنسکی بیان شود و آمریکا برای مدت طولانی آن را تحمل نخواهد کرد.»
ماسک همچنین در پست دیگری مدعی شد که زلنسکی «خواهان جنگی ابدی است زیرا در غیر این صورت توجه خود را در صحنه بین‌المللی از دست می‌دهد.»
روز جمعه، مذاکرات میان ولودیمیر زلنسکی و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن به دنبال درگیری لفظی آن‌ها در برابر خبرنگاران در دفتر بیضی کاخ سفید، به شکست انجامید. زلنسکی به دلیل عدم قدردانی از کمک‌های آمریکا و رفتار تهاجمی و عصبانیتش در کاخ سفید مورد انتقاد قرار گرفت.
در پی آن، کاخ سفید از زلنسکی خواست تا محل را ترک کند، با وجود اینکه منابع مطلع گفتند که هیئت اوکراینی از میزبانان درخواست کرده بود که مذاکرات را ادامه دهند. این نشست قرار بود با امضای توافقی درباره فلزات کمیاب و یک کنفرانس خبری مشترک به پایان برسد، با این حال کاخ سفید هر دو را لغو کرد.
ترامپ امضای توافق با زلنسکی را که پیش‌تر مورد تأیید دولت اوکراین قرار گرفته بود، لغو کرد و گفت تا زمانی که زلنسکی برای صلح آماده نباشد، در کاخ سفید جایی نخواهد داشت.
شبکه خبری فاکس نیوز روز دوشنبه گزارش داد که آمریکا تصمیم گرفته است تمام کمک‌های نظامی به اوکراین را به‌طور موقت تعلیق کند تا زمانی که ترامپ از تعهد کی‌یف به مذاکرات صلح مطمئن شود.
یک مقام کاخ سفید هم اعلام کرد دونالد ترامپ پس از درگیری با ولودیمیر زلنسکی در روزهای گذشته، کمک نظامی به اوکراین را متوقف کرده است. این اقدام شکاف بین این دو متحد سابق را عمیق‌تر می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1226961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند

رئیس سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی 11 ماهه امسال رکورد زد

واردکنندگان خودرو خطاب به رئیس جمهور: جلوی گرانی را بگیرید!

ترامپ تعرفه کالاهای چینی را 2 برابر کرد؛ پکن پاسخ داد

عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد

نماینده کارگران در شورای عالی کار: هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

کاغذبازی مالیاتی تمام شد

حکمت/ اعتدال در دشمنى ها

رمضان ماه احیاء قرآن

تنگه رویایی «میلفورد» در نیوزیلند

خانه های که در ده دقیقه آماده می شوند!

«قارچ‌خور»، مدل‌های مشهور هوش مصنوعی را آزمایش کرد

رنگ‌آمیزی پایدار و باکیفیت پارچه با آنچه رنگ نیست

خاطرات سردار سیروس صابری از نبردهای بی‌امان منتشر شد

بلومبرگ خبر داد: موافقت پوتین با درخواست ترامپ برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

سفیر جدید نیوزیلند استوارنامه خود را تقدیم «عراقچی» کرد

اسامی امضاکنندگان نامه درخواست ابلاغ قانون عفاف و حجاب به رئیس مجلس+تصاویر

گزارش بی‌بی‌سی از حال‌و‌هوای شگفت‌انگیز مراسم افطار در کاخ ویندزور

مقام روس: توقف کمک نظامی آمریکا، برگ سیاه دیگری در کارنامه زلنسکی است

درگیری مرزی بین افغانستان و پاکستان؛ 3 نیروی طالبان کشته و زخمی شدند

پیامدهای تعرفه‌های ترامپ برای مکزیک چیست؟

سرمقاله وطن امروز/ تله تکراری برای تضعیف دولت

سرمقاله اطلاعات/ تنش در روابط اوکراین و ایالات متحده

نامه انجمن واردکنندگان خودرو به پزشکیان: جلوی افزایش قیمت در سال آینده را بگیرید

مدت زمان استفاده از کالابرگ‌ الکترونیک اعلام شد

جزئیاتی از اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو

پاک ماندن به روایت آیت الله ضیا آبادی (ره)

گوناگون/ ثواب کدام عمل در ماه رمضان به اندازه روزه داری است؟

پل تاریخی کِلَهُر واقع در شهرستان معمولان استان لرستان

قلعه فلک الافلاک برفی در خرم آباد

گوناگون/ "چشم‌روشنی‌های خدا برای روزه‌داران" در بیان آیت الله بهجت(ره)

رباتی که شادی پس از گل رونالدو را تقلید می‌کند

مصرف کدام دارو‌ها روزه را باطل نمی‌کند؟

طب سنتی چینی دیابت نوع دوم را درمان می‌کند

آلمان وارد عرصه فضا می‌شود: نخستین پرتاب مداری از غرب اروپا بالاخره رقم خواهد خورد؟

بخشی از کتاب/ لحظه‌ای که خودسانسوری می‌کنیم

ادعای ثابتی درخصوص یکی از انتصابات شریعتمداری

اظهارات عضو جداشده از منافقین درخصوص سرنوشت مسعود رجوی

سخنگوی دولت: قانون مشاغل حساس اجرایی شود، بسیاری از افراد در قوای مختلف باید کناره گیری کنند

رییس جبهه اصلاحات: نباید استعفای ظریف را به یک کناره‌گیری ساده یا شکست پروژه وفاق تقلیل داد

رئیس‌جمهور: وظیفه حاکمیت، دیدن افراد محروم و ناتوان است

مخبر: جوانان محور تولید محصولات تحریمی هستند

بررسی جزوات آموزش ترور، بمب‌گذاری، جعل و سرقت منافقین در جلسه دادگاه

ترکیه کاردار ایران را احضار کرد

حمله پهپادی به صور و ادعای صهیونیستها درباره ترور فرمانده ارشد رضوان

اتفاق عجیب در پارلمان صربستان؛ اعتراض با دود و فشفشه!

لباس‌های زلنسکی؛ سوژه داغ فضای مجازی

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان

سرمقاله جوان/ حساسیت قانون مشاغل حساس

جنجال در کاخ سفید، جشن در کرملین