ایران پرسمان

آخرين مطالب

نتانیاهو: ترامپ بزرگترین دوست اسرائیل است جهان ما

نتانیاهو: ترامپ بزرگترین دوست اسرائیل است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر / نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دونالد ترامپ را بزرگترین دوست اسرائیل خواند و از کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن برای تل‌آویو تشکر کرد.
به گزارش الجزیره، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین اظهارات خود از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای تأمین سلاح‌های لازم در جنگ علیه محور مقاومت که آن را «محور ایران» خواند، تشکر و قدردانی کرد.
منابع رسانه‌ای گزارش می‌دهند که طی دو ماه گذشته بالغ بر 12 میلیارد دلار تسلیحات از سوی آمریکا برای رژیم صهیونیستی ارسال شده است.
نتانیاهو ضمن تشکر از ترامپ نسبت به حمایت از اسرائیل، او را بزرگترین دوست تل آویو خوانده و گفت که از طرح ترامپ در خصوص غزه به صورت کامل حمایت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه طرح «استیو ویتکاف» فرستاده ترامپ در منطقه شامل آزادی نیمی از اسرای اسرائیلی برای از سرگیری مذاکرات است، ادامه داد که اگر حماس با این طرح مخالفت کند، اقدامات بیشتری از سوی تل‌آویو انجام خواهد شد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی به جدیدترین جنایت این رژیم در آتش بس امضا شده توسط تل‌آویو مبنی بر توقف ورود کمک‌های انسانی به غزه اشاره کرده و مدعی شد که این اقدام به این علت انجام شده که حماس به طرح آتش بس پایبند نبوده است. وی در تکمیل ادعای خود گفت که حماس طرح ویتکاف را قبول نمی‌کند و طرحی را ارائه کرده که به هیچ وجه نمی‌توان آن را پذیرفت.
این در حالی است که منابع حماس اعلام کرده‌اند که برای آزادی بیشتر اسرای اسرائیلی، اجرای بند بند توافق آتش بس که میان گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی به امضا رسیده است را خواستار هستند.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز به نقل از منابع صهیونیستی نوشت که اسرائیلی‌ها اعلام کرده‌اند با ادامه مذاکرات تنها بر اساس طرح ویتکاف موافقت خواهند کرد.
یک منبع مسئول در این خصوص می‌افزاید که تنها با موافقت حماس با طرح آمریکا است که امکان آغاز مذاکرات وجود دارد.
هاآرتص تهدید کرد که مؤسسات امنیتی اسرائیل در صورت شکست مذاکرات، خود را آماده از سرگیری عملیات نظامی در غزه می‌کنند.
این در حالی است که «یوسی میلمن» تحلیلگر امنیتی صهیونیست‌ها در روزنامه هاآرتص نوشت که کابینه رژیم صهیونیستی توافق با حماس را که در 17 ژانویه در دوحه امضا و توسط کابینه تأیید شد، نقض کرده است و اکنون خود را قربانی جلوه داده و حماس را متهم به نقض آن می‌کند.
وی خاطر نشان کرد که تل آویو سابقه‌ای طولانی در نقض توافقات و تشدید درگیری‌ها دارد؛ به عنوان مثال، در جنگ 1973، گولدا مائیر آتش‌بس با مصر را در سینا شکست که نتیجه آن کشته شدن 80 نظامی اسرائیلی و زخمی شدن 120 نفر دیگر بود.
میلمن همچنین نتانیاهو را به بازی سیاسی با پرونده اسرا متهم کرد و گفت که برخلاف ادعای او مبنی بر تعهد به بازگرداندن همه اسرا، هدف اصلی‌اش حفظ قدرت و جلب حمایت جریان راست افراطی است. وی افزود که نتانیاهو با تقویت جایگاه صهیونیسم دینی به رهبری اسموتریچ در تلاش است تا ثبات ائتلاف حاکم را حفظ کند.
وی همچنین تصریح کرد که حماس یک گروه مسلح است و نباید بر غزه حکومت کند، اما پایبندی به توافقات حتی با دشمنان سرسخت نیز ضروری است؛ زیرا سرنوشت اسرای اسرائیلی به تصمیمات یک کابینه ناکارآمد گره خورده که بارها مسئولیت شکست‌هایش را نپذیرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1226672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

قربانی تحریم

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

قوهای سیاه و زیبا که عاشق یکدیگرند اما یک مشکل بزرگ دارند

چرم طبیعی حیوانات مختلف

راز تاریک درختان کاج که شاید نمی دانستید!

فیلمی از گوسفند عجیبی که دُمی شکل روباه دارد و با دُمش زمین را جارو می‌کند!

فیلمی باورنکردنی از شکار تمساح نیمه‌جان توسط کوسه در ساحل دریا!

اقامتگاه اکولوژ مزرعه قوها در برف

گردشگری/ چند توصیه به آنهایی که می‌خواهند آرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی را ببینند

عصر یک روز زمستانی در جزیره هرمز

فیلمی دردناک از تلاش ناکام گورخر با شکم پاره برای فرار از دست گله کفتارها

تصاویری ترسناک از شکار حیوانات توسط شیر؛ قدرت بی‌رقیب سلطان جنگل!

Blue Ghost به ماه رسید و تصاویر را به زمین فرستاد!

تصویری شگفت انگیز از سطح ماه

به جز غم عشق چه هنر دارد عشق!

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

سفیر ترکیه به وزارت خارجه احضار شد

محمدجواد لاریجانی: نظریاتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمعیت قابل توجهی از خانم‌ها تمایلی به داشتن حجاب ندارند

روایت آخرین تصویری که وزیر راه از پدر شهیدش به خاطر دارد

هفت سین استعفای ظریف کامل شد

یک رسانه اصولگرا: ظریف رفت؛ حالا نوبت دیگر معاونان غیرقانونی پزشکیان است

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

ادعای جدید نتانیاهو در مورد حمله تروریستی با پیجرها: باعث سقوط بشار اسد شد

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار: بازار سرمایه ١4٠4 به ١4٠٣ شباهت دارد

ریزش 2 درصدی بورس در شوک استیضاح وزیر اقتصاد

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی