ایران پرسمان

آخرين مطالب

نشست نماینده ولی فقیه و مدیرکل بنیاد مازندران با اعضای یادواره شهدای سوادکوه شمالی بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست نماینده ولی فقیه و مدیرکل بنیاد مازندران با اعضای یادواره شهدای سوادکوه شمالی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - در آستانه فرارسیدن حماسه هفتم اسفند سال 60 شیرگاه، نشست اعضای ستاد یادواره شهدای سوادکوه شمالی با حضور آیت اله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در مازندران، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران در ساری برگزار شد.

به گزارش ایثار در آستانه فرارسیدن حماسه هفتم اسفند سال 60 شیرگاه نشست اعضای ستاد یادواره شهدای سوادکوه شمالی با حضور آیت اله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در مازندران، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران در ساری برگزار شد.
آیت اله محمدی لائینی در این نشست گفت: یکی از برجستگی های استان مازندران همین حماسه هفتم اسفند سال 60 شیرگاه و ششم بهمن همین سال در آمل بود و ما اینها را استانی می بینیم، کاری زا نکنیم که این حماسه ضعیف یا فراموش شود، سال به سال این حماسه باید تجدید و تجلیل شود.
نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در مازندران افزود: برای ترویج این حماسه باید به سمت هنر و زبانهای گوناگون برویم و فیلم بسازیم، اجازه ندهیم مظاهر ابتذال فرهنگی غرب اتفاق بافتد، چراکه سلامت دینی و مذهبی و فضای اخلاقی در این منطقه دست نخورده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 14 هزار و 500 شهید مازندران، گفت: کار شما عزیزان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت قابل تقدیر است، این معرفت، آگاهی، شناخت، دانایی و عفتی که نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد اگر قرار است به باور اجتماعی برسد باید این آگاهی را به مردم داد تا یک معرفت جمعی اتفاق بافتد.
سعید کهن سال با بیان اینکه در تبیین و روایتگری این موضوعات غفلتی اتفاق افتاده است و این غفلت باید جبران شود، اذعان داشت: شهدا رهروانی دارند که خدا رهروانشان را انتخاب میکند و امروز شما جمع حاضر که در این جلسه حضور دارید انتخاب شده خدا هستید، شهدای ترور به دلیل اهمیت و فضای سیاسی که در کشور وجود دارد ارج نهادن به این شهدا از جهات گوناگون موثر و تأثیرگذار است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: بخش دیگر المان و نماد با تصویر ذهن و مشاهده است و مردم با درک و معرفت میتوانند از اتفاق و رخداد آن سال مطلع شوند، همچنین در بحث مستند و فیلم اعلام همکاری می کنیم.
یادواره شهدای سوادکوه شمالی سه شنبه 7 اسفند ماه همزمان با نماز مغرب و عشا در مسجد جامع شیرگاه برگزار میشود.
گفتنی است در حماسه هفتم اسفند سال 60 شیرگاه دو تن از عزیزان به نامهای قربانعلی دوستعلی زاده و خسرو داودیان به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1224154/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کالاس: به دنبال ابتکارهای جدید و پیشنهادهای ملموس در روابط با ایران هستیم

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت اقتصاد: ادعای تطمیع نمایندگان مجلس مصداق بارز تهمت و بی اخلاقی است

ترامپ به استقبال ماکرون در کاخ سفید نیامد

مقام صهیونیست: تشکیل کشور فلسطین به معنای نابودی اسرائیل است

عراق نزدیک به 1000 دوربین نظارتی پیشرفته در مرزش نصب کرده است

مردم سوریه در اعتراض به اشغالگری اسرائیل تظاهرات کردند

اسرائیل در جولان اشغالی کارگران سوری استخدام می‌کند

تصاویر هوایی از تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید سید هاشم صفی الدین

تشکیل ناتوی اروپایی؟

عبور انقلابی از شورای عالی امنیت ملی

رسانه‌های خارجی درباره تشییع سیدحسن نصرالله چه گفتند؟

عراقچی نوشت: رهبری که معادلات را تغییر داد

شکاف اروپا و آمریکا؛ فرصت یا تهدید برای ایران؟

جدیدترین جزئیات برگزاری نمایشگاه بهاره

نتایج قرعه کشی محصولات ایران خودرو منتشر شد

تحول در پلتفرم‌های رمزارز ؛ هوش مصنوعی و بلاکچین در خدمت یکدیگر

تنفس قیمت دلار؛ تحلیلی از آخرین وضعیت نرخ ارز و طلا

حاجی بابایی: 400 همت کسری در حوزه انرژی داریم

حاجی بابایی: همه زحماتی که تا الان کشیده ایم نتیجه اش این اقتصاد شده است

دنیای ترسناک و پرخطر بدلکاری!

منجی؛ بحثی که مورد اتفاق همه ادیان است

قطع کردن درخت توسط سگ آبی

ویژگی‌ افراد صالح در قرآن کریم

بزرگترین موشک دنیا جمعه پرتاب می‌شود

«پل‌تاک» با طعم تغییر زاویه نگاه در حوزه هوش مصنوعی برگزار می شود

داستانک/ مو سر

داستانک/ عزرائیل و جان آدم

نایب رئیس اتاق ایران: استیضاح وزیر اقتصاد هیاهوی سیاسی است

شرکت نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین

پزشکیان: برای حمایت از فرزندآوری منتظر اصلاح قانون نخواهیم بود

فرمانده نیروی زمینی ارتش: اسلحه تمام بومی مصاف در حال جایگزینی با ژ3 است

روزنامه اعتماد: نمایندگان مخالف استیضاح همتی را تحت فشار گذاشته‌اند

سرلشکر باقری: رفیق‌ دوست بن‌بست شکن تحریم‌ها در دفاع مقدس بود

ثبت‌نام انتخابات اولین میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان از 10 اسفند

ثابتی: برای حضور در مراسم تشییع شهید نصرالله با «هزینه شخصی» خود را به بیروت رساندیم

واکنش حماس به اظهارات جنجالی نایب رئیس کنست درباره غزه

زلنسکی: اگر ناتو اوکراین را نپذیرد، ائتلاف نظامی خودمان را ایجاد می‌کنیم

فشار همه‌جانبه به کرانه باختری و انتفاضه سوم

آیزنکوت: بدون تغییر در رویکردمان، حفظ موجودیت ما دشوار خواهد شد

مقام اروپایی: 3.5 میلیارد یورو به اوکراین کمک می‌کنیم

جولانی چهارشنبه به اردن می‌رود

ترودو قصد دارد 5 میلیارد دلار از پول‌های روسیه را به اوکراین بدهد

انگلیس همگام با اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد

انتقاد تند رهبر حزب پیروز آلمان از مداخلات ایالات متحده و ایلان ماسک در این کشور

پیام جالب یک شرکت‌کننده در مراسم تشییع شهید صفی‌الدین

الاکلنگ سیاسی برای FATF

ایجاد 2.2 میلیون نفر صندلی برای قطارهای نوروز 1404

اعضا جدید هیئت مدیره منطقه آزاد قشم انتخاب شدند

رویداد بزرگ بانک و بیمه / فینشورتک

افزایش حقوق کارگران به تورم دامن می زند؟