ایران پرسمان

آخرين مطالب

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است اقتصاد روز

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - در ادامه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در این مراسم گفت: خدمات شایسته بیمه دی به جامعه ایثارگران و جانبازان و خانواده معظم شهدا، جای قدردانی دارد.

به گزارش ایثار ، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به مناسبت سالروز بیمه دی در جمع همکاران پرتلاش این بیمه، ضمن گرامیداشت ایام و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: خدمات شایسته‌ای که به جامعه ایثارگری ارائه می‌شود نگاه به آنان به مشتری نباید باشد، امروز خدمات شایسته ای که در حوزه بیمه دی در استان صورت پذیرفته، توسط کارکنان بادانش و دستان توانمند آنان اتفاق افتاد.
وی افزود: اگر امروز نشانی از توانگری و توسعه‌یافتگی در بیمه دی می‌بینیم به همت والای کارکنان این مجموعه شایسته برمی‌گردد، ایجاد فضایی مناسب درخور شان همکارانمان باهدف تزریق روح نشاط، شادابی و تحول در بین جامعه ایثارگری ضرورت دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از تلاش و کوشش و پیگیریهای مستمر و مداوم طالبی مدیر بیمه دی استان در امر کاهش استرسها و شرایط ریسک و قرارگرفتن در نقطه امن قدردانی کرد و افزود: ما شاهد تحول در حوزه بیمه دی هستیم، شما عزیزان در این توسعه یافتگی" مطالبات" شریک هستید،
کهن سال با اشاره به وضع موجود بیمه دی خاطرنشان کرد: بیمه دی بالغ بر 700 قرارداد با قابلیت افزایش، با تعداد بیمه‌شدگان تکمیلی، 90هزار نفر و بیمه سلامت یا پایه برای 50هزار نفر در حال ارائه خدمات است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: آخرین پرداختی به بیمه‌شدگان در تاریخ 16 بهمن ماه انجام شده که البته با آن چیزی که ریاست عالی بنیاد مدنظر دارند فاصله دارد، آخرین پرداخت به مراکز طرف قرادداد یک آبان ماه جاری است، هرچقدر نسبت به سایر بیمه ها جلو هستیم اما آن سطح مطلوب و بالا مدنظر است.
کهن سال، با بیان اینکه در امر خدمات بیمه ای چند کار ویژه در بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران صورت پذیرفت، اظهار کرد: حضور همکاران بیمه دی در کنار جامعه معزز ایثارگری خودشان را در موقعیت قضاوت قرار میدهد، به نیازهای جامعه ایثارگری باید توجه ویژه ای شود و این نگاه در روحیه بخشی این قشر معزز اثرگذار بوده و رضایتمندی ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: باید شرائطی را فراهم آوریم تا درمان به جای بیمارستانها در منازل جامعه ایثارگری به ویژه والدین و همسران شهدا اتفاق بافتد و این امر در کاهش هزینه‌های درمانی موثر است.
این مسئول با اعلام اینکه ارائه سرویس‌های خانگی در قالب خدمات پرستاری نیز شامل پوشش بیمه‌ای می‌شود، بیان کرد: ارائه خدمات خلاقانه و متنوع به جامعه ایثارگری باید مدنظر باشد، مثلا انتقال خدمات قابل ارائه در منزل از بیمارستان، پایش سلامت طرحی بود که با همراهی پوشش بیمه‌ای اجرا شد و جزو طرح‌های باکیفیت روز است.
کهن سال تصریح کرد: پیشنهاد این است که مناسب‌سازی منزل جامعه ایثارگری به‌ویژه والدین شهدا را برای جلوگیری از شکستگی دست و پا در دستور کار منسوبین شهدا قرار بگیرد که با پیشگیری و رضایت همراه است، پرداخت 10 تا 15 میلیون تومان به شرایط مناسب سازی بهبود می بخشد و از بسیاری از مشکلات پیشگیری می‌کند، اگر این امر در قالب پوشش بیمه ای صورت پذیرد انتفاع ایجاد میکند.
وی افزود: حمایت و آموزش برای منسوبین شهدا و کسانی که احساس تکلیف نسبت به این عزیزان دارند بر اساس وظیفه ذاتی خودشان باید انجام دهند و این تکلیف گرایی خوشایند بوده و موجب رضایت میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تاکید کرد: به کار بیمه‌ای نباید صرفا نگاه درمانی داشته باشیم، در مازندران باورپذیری اجتماعی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد پس این اقدامی پیشگیرانه است که رضایتمندی در پی دارد.
کهن‌سال در بخش دیگری از سخنان خود. عنوان کرد: در بحث پوشش بیمه ای به دلیل توازن و تعادل نیازمند حداکثری تنوع خدماتی و فراگیربودن آن هستیم که باید بر اساس مزیت‌های هرمنطقه اتفاق بافتد و تحقق آن می‌تواند برای عموم مردم ارزشمند باشد.
این مسئول اضافه کرد: مرجعیتی که بیمه دی در حوزه درمان به جامعه ایثارگری دارد در حوزه های دیگر نیز نگاه سرعت بخشی، آنلاین بودن، الکترونیکی و هوش تجاری ... باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران با بیان برگزاری یادواره شهدا را در بیمه دی استان بهینه کنیم، اذعان داشت: آگاهی، معرفت، دانش و عفتی که جامعه ایثارگری به شهدا دارند این امر با نگاه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بیمه دی اتفاق بافتد، البته این باورپذیری در مازندران وجود دارد، این برای خانواده شهدا خوشایند است و احساس می کنند که شما در مسیر شهدایی قرار دارید.

ایران پرسمان


در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از خدمات ارزنده و تلاش بی وقفه سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223881/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مناظره داغ در موضوع مسکن؛ منافع صنفی یا رفع مشکلات مردم؟

دو خبر درباره حراج شمش طلا و معاملات بازار ارز تجاری

کارشناس مسکن: ارائه تسهیلات مسکن در ایران عقب افتاده ترین نوع آن در دنیاست

قطعه‌ای از مناجات شعبانیه

شاعری که زیر بار پیشنهاد حکومت پهلوی نرفت

«لبیک یا حسین یعنی در معرکه» با نوای میثم مطیعی

یازدهمین عبور نزدیک جونو از کنار غول گازی

قند پارسی/ﺷﮕﻔﺖ اﻧﮕﯿﺰﺗﺮﯾﻦ رﻓﺘﺎر انسان ﭼﯿﺴﺖ؟»

ظریف: شهید نصرالله با برنامه و دقت منافع مردم لبنان و جهان عرب را دنبال می‌کرد

قرائت متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع سید حسن نصرالله

قالیباف: تمامیت ارضی و آرامش فعلی در لبنان از ثمرات مقاومت است

بیژن عبدالکریمی: از دست صادق زیباکلام فراری هستم

ادعای نتانیاهو: اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

صحبت‌های اعضای هیات ایرانی قبل از سفر به بیروت

ظریف: حمایت سید حسن نصرالله از برجام معروف شد

معاون راهبردی رئیس‌جمهور: حزب الله لبنان توانمندی بسیار خوبی در بسیج و افکار عمومی دارد

دیدار روسای مجالس ایران و لبنان

رییس‌جمهور در مراسم بزرگداشت شهید نصرالله حضور یافت

ویتکاف: روسیه مسئول آغاز جنگ اوکراین نبود

بازتاب تشییع باشکوه سید مقاومت در رسانه های جهان

نتایج نظرسنجی سرصندوق رأی؛ حزب صدر اعظم آلمان در جایگاه سوم

نتانیاهو برای سوری‌ها شرط گذاشت

رئیس پنتاگون: هرگز در اوکراین نیرو مستقر نمی‌کنیم

زلنسکی: ترامپ می‌خواهد دوبرابر کمکی که آمریکا کرده پس بگیرد

رکورد حزب‌الله در لبنان؛ مراسم وداع با پیکر شهید نصرالله پایان یافت

ترامپ چه نقشه‌ای برای روسیه دارد؟

پای لنگ رسانه ملی

خطری که دولت پزشکیان را تهدید می‌کند

واشنگتن به دنبال ایجاد محور امریکایی - عربستانی - روسی است

فردا بورس‌ها فعال هستند

صادرات سیب زمینی و حبوبات به مدت 2 ماه ممنوع شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل اما شعب کشیک دایر است

از سیّد به سیّد

توقف در قیامت!

ویدئویی تامل برانگیز از کادر درمانی آلمان بدون مهاجرین

تصویر عجیب تلسکوپ فضایی هابل

مرا عاشق چنان باید که هرباری که برخیزد

ادامه واکنش‌ها به ادعای هدیه گرفتن نمایندگان برای انصراف از استیضاح وزیر اقتصاد

وزیر خزانه داری آمریکا: همه گزینه‌ها روی میز است

ظریف: سید حسن نصرالله به غایت عقلانی و اهل منطق و تعامل بود

بیانیه گروه دوستی پارلمانی ایران و لبنان به مناسبت مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت

کاتز: در منطقه حائل سوریه برای مدتی نامعلوم می‌مانیم

زلنسکی: پول‌هایی که آمریکا داده کمک مالی بود نه قرض!

تصاویر جدید ارتش اسرائیل از لحظه شهادت سیدحسن نصرالله

کرملین: روسیه برای مذاکرات احتمالی صلح درباره اوکراین آمادگی دارد

«طرح عربی» برای آینده غزه در مقابل «طرح ترامپ»

شرط عجیب صهیونیست‌ها برای آزادی اسرای فلسطینی

رسیدن پیکر به مرقد و تصاویری از آرامگاه سید حسن نصرالله

همه آمدند؛ از برزیل تا ایرلند، از عراق تا یمن و ترکیه