ایران پرسمان

آخرين مطالب

ایلان ماسک برای نابودی ایستگاه فضایی بین‌المللی عجله دارد! سیاست روز

ایلان ماسک برای نابودی ایستگاه فضایی بین‌المللی عجله دارد!
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / ایلان ماسک می‌خواهد که ایستگاه فضایی بین‌المللی در اسرع وقت از مدار خارج شود. او می‌گوید: بیایید به مریخ برویم.
ایلان ماسک فکر می‌کند که باید از ایستگاه فضایی بین‌المللی گذر کرد و به سمت هدف بزرگ‌تری حرکت کرد.
به نقل از اسپیس، رئیس شرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس و مشاور نزدیک ترامپ روز گذشته در صفحه ایکس خود نوشت: زمان آغاز آماده‌سازی برای خارج کردن ایستگاه فضایی فرا رسیده است. این (ایستگاه) به هدف خود عمل کرده است. سودمندی بسیار کمی دارد. بیایید به مریخ برویم.
در پست دیگری، او جدول زمانی مورد نظر خود را بیان کرد و نوشت: تصمیم با رئیس جمهور است، اما توصیه من در اسرع وقت است. من دو سال آینده را توصیه می‌کنم.
ناسا و شرکای آن در پروژه ایستگاه فضایی بین‌المللی که شامل آژانس فضایی کانادا، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و آژانس فضایی روسیه می‌شوند، توسعه این آزمایشگاه مداری را در سال 1998 آغاز کردند. این آزمایشگاه مداری از ماه نوامبر سال 2000 به طور مداوم میزبان فضانوردان بوده است و به بشریت کمک کرده تا در فضا بهتر بماند و زندگی کند.
در حال حاضر پایان این ایستگاه که نشانه‌هایی از سن بالای خود را نشان می‌دهد، به پایان راه نزدیک شده است. شرکا قصد دارند ایستگاه را به صورت کنترل شده در سال 2030 با استفاده از وسیله نقلیه‌ای که توسط اسپیس‌ایکس ارائه شده است، به سمت مدار زمین بکشانند تا در مدار بسوزد.
همه‌ی اعضاء به جز یکی با این جدول زمانی همراه هستند. روسیه بارها گفته است که می‌خواهد برنامه ایستگاه فضایی بین‌المللی را زودتر ترک کند و در حال حاضر تنها تا سال 2028 به حضور در آن متعهد است که یک سال پس از زمانی است که ماسک می‌خواهد این آزمایشگاه مداری را پایین بکشد.
افکار ماسک در مورد این موضوع را نباید به عنوان تفکرات بیهوده رد کرد، زیرا به نظر می‌رسد او در مورد مسائل متعددی توجه ترامپ را دارد. به عنوان مثال، ماسک در حال حاضر یک حسابرسی گسترده از دولت فدرال را از طریق یک گروه مشاوره به نام وزارت کارآیی دولت رهبری می‌کند. این ممیزی تا به امروز منجر به اخراج هزاران نفر در چندین آژانس شده است و انتظار می‌رود در آینده نزدیک تعداد بیشتری از کارکنان اخراج شوند.
تمرکز ماسک بر مریخ به عنوان مقصد بعدی بشریت پس از مدار پایین زمین، جای تعجب ندارد. این میلیاردر مدتهاست که سیاره سرخ را در نظر داشته است. به عنوان مثال، در یک پست، او سفر به ماه را یک عامل «حواس پرتی» دانست و گفت که ما مستقیما به مریخ می‌رویم.
با این حال، در حال حاضر انجام چنین کاری، جزء برنامه‌های ناسا نیست. این آژانس در تلاش است تا فضانوردان را از طریق برنامه آرتمیس خود به ماه برساند و نزدیکترین همسایه زمین را به عنوان یک پله به سیاره سرخ فتح کند.
مقامات آژانس فضایی ناسا در بیانیه‌ای گفتند: برنامه‌های ماموریت فعلی ناسا مستلزم استفاده از ایستگاه فضایی بین المللی و ایستگاه‌های فضایی تجاری آینده در مدار پایین زمین برای انجام علوم پیشگامانه و همچنین یک زمین آموزشی برای ماموریت‌های سرنشین‌دار به ماه و مریخ است. ما مشتاقانه منتظر شنیدن بیشتر در مورد برنامه‌های دولت ترامپ برای خود آژانس و گسترش اکتشاف به نفع همه هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت دلار 5 اسفند 1403

صادرات نفت ایران چگونه افزایش یافت؟

برکت و رحمت خانواده‌های شهدا و ایثارگران را دربیمه دی شاهد هستیم

موزه میکروب در آمستردام

برای روزه ی قضا تاکِی مهلت داریم؟

اهمیت قرآن خواندن

نبرد نفس‌گیر جوجه تیغی و مار کبری

گوناگون/ دعا چگونه روح انسان را جلا می‌دهد؟

وقتی خدا میخواهد زنده بمانی!

تصویری ترسناک از زمین در آینده / آخرالزمان اقلیمی، انسان‌ها منقرض خواهند شد؟

شاعرانه/ شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم

ظریف با سفیر پاکستان در تهران دیدار کرد

پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت می‌کند

الیاس حضرتی: یکی از مصیبت‌های جامعه ایران گزینش‌هاست

محکومیت حادثه تروریستی چابهار از سوی عارف

خطیب: راهبرد ایران «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» است

انتخابات پارلمانی 2025؛ آیا آلمان به رهبری اروپا ادامه خواهد داد؟

رزمایش گسترده در اروپا، واکنشی به سیاست‌های «ترامپ» در قبال اوکراین

ترامپ طرح پایان کار زلنسکی را به شورای امنیت فرستاد!

اسرائیلی‌ها در آزادی اسرای فلسطینی دبه کردند

کاتز: تلاش می‌کنیم نابودی حماس در غزه را تضمین کنیم

گاردین: ترامپ تسلیم پوتین شده است

واتیکان: شایعه استعفای پاپ صحت ندارد

«اِنّا علی‌العهد» در خیابان‌های بیروت؛ لبنان آماده تشییع «سید مقاومت» می‌شود

حمله با چاقو در فرانسه با چند کشته و زخمی

تعویض میز تاریخی کاخ سفید بخاطر آب بینی پسر ماسک

دارالندوه بیروت

کاهش قیمت مسکوکات؛ دلار به کانال 93 هزارتومان بازگشت

تحویل 107 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها در یک روز

فرصت ویژه! 10 واحد سهام هدیه با سود 31٪ دریافت کنید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: فرارهای مالیاتی رفاه 80 میلیون را نشانه گرفته

هنر خلق نقاشی های سه بعدی خیره کننده

یک آزمایش ساده و مهم برای فهمیدن تاثیر تبعیض بر رفتار و سلامت

نجوای معنوی با امام زمان (عج) در طواف خانه خدا

جلوه ای از طبیعت

4 گوشه دنیا/ رانندگی در این جاده‌های شگفت‌انگیز، آرزوی خیلی‌هاست

4 گوشه دنیا/ زنی ناخواسته فرزند زوج دیگری را حامله بود

آسمان تاریک می‌شود؛ سیارک 2024 YR4، تهدید یا توهم؟

مهرت ز دل و خیالت از دیده من

ادعای نبویان درباره پزشکیان

فلاحت پیشه: احتمال تبانی روسیه با آمریکا بر سر ایران در کشور ما نادیده گرفته می‌شود

قالیباف: وحدت گروه‌های فلسطینی در پیروزی جبهه مقاومت اثرگذار است

دریادار سیاری: برای مقابله با دشمنان باید دستاورد‌های جدیدی داشته باشیم

مسکو: لحظات سرنوشت‌سازی در مقابله با غرب فرا رسیده‌است

رسانه عبری: دولت ترامپ از طرح کوچ اجباری عقب‌نشینی کرده است

جزئیات دقیق مراسم تشییع سید مقاومت در لبنان

ترامپ: ماسک برای کوچک‌سازی دولت تهاجمی‌تر عمل کند

نوری المالکی نقشه عجیب آمریکا برای الحشد الشعبی و ساکنین غزه را افشا کرد

تصاویری از حضور هیأت رسمی یمنی در مکان شهادت سید حسن نصرالله

تبادل اسرا بین حماس و اسرائیل به مرحله پایانی رسید