ایران پرسمان

آخرين مطالب

جانشین فرمانده کل سپاه: جنگ حق و باطل تمامی ندارد؛ از روز اول بوده و تا روز آخر هم هست سیاست روز

جانشین فرمانده کل سپاه: جنگ حق و باطل تمامی ندارد؛ از روز اول بوده و تا روز آخر هم هست
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / جانشین فرمانده کل سپاه گفت: یکی از مطالبی که دائم در دهه 90 با آن مواجه بودیم و هر جا می‌رفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال می‌کردند این بود که چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟
سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در همایش «بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» طی سخنانی اظهار داشت: روند انقلاب اسلامی پس از پیروزی به گونه‌ای بود که آمریکایی متوجه شدند معادلات آن‌ها برهم خواهد خورد و به همین دلیل از روز 24 بهمن سال 57 اولین بار توسط عوامل‌شان به پادگانی در مهاباد حمله کردند.
وی افزود: مردم ستون و اصلی اساسی در تفکر حضرت امام خمینی (ره) بودند، امام توانست دل‌های مردم را به سوی حق معطوف کند و به همین دلیل، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همین روند ادامه پیدا کرد، مردم نقشی اساسی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند. 

فدوی با بیان اینکه نقش مردم در انقلاب اسلامی و قانون اساسی ما تبلور پیدا کرده است، گفت: لذا مردم می‌بایست در هر عرصه‌ای پای کار بیایند تا آن کار به سرانجام برسد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در پی اغتشاشات کردستان، بسیجیان و پاسداران برای حفاظت از امنیت کشور، انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن از اصفهان عازم کردستان شدند، این روال ادامه یافت و نقطه اوج حضور مردم را در دفاع مقدس شاهد بودیم.
جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: دشمن با حمایت از رژیم بعثی عراق، یک جنگ تمام‌عیار و همه‌جانبه را علیه ما آغاز کرد، اما در طول هشت سال دفاع مقدس، مردم بیش از گذشته در میدان حضور یافتند و در دفاع مقدس بود که نقش مردم تجلی پیدا کرد. خیلی از مردم پشتیبانی از جبهه‌ها و حضور در عرصه دفاع مقدس را یک تکلیف شرعی می‌دانستند، چرا که ولی خدا حضرت امام خمینی (ره) فرمان حضور در جبهه‌ها را صادر کرده بودند.
فدوی در ادامه اظهار داشت: تعداد مردمی که به‌عنوان رزمنده داوطلب و بسیجی در جنگ شرکت کرده بودند، قابل مقایسه با رزمندگان موظفی نبود، باید قدردان مردم باشیم چرا که کسی که بر اساس تکلیف کاری را انجام می‌دهد، با کسی که به خاطر شغلش آن کار را انجام می‌دهد، تفاوت دارد.
وی همچنین گفت: دفاع مقدس دردهه 60 بود، 3 دهه بعد از آن یعنی دهه 90 باز روالی پیدا شد که خیلی سخت‌تر از روال دهه 60 بود چون آن زمان ما در خانه خودمان و در خرمشهر در برابر تهاجم دشمن دفاع می‌کردیم و این بدیهی‌ترین وجه ممکن است که کسی در خانه خود در برابر تهاجم دشمن دفاع کند.
وی افزود: اما در دهه 90 جنگ در داخل خانه خودمان نبود و بیش از هزار کیلومتر دورتر از خانه‌مان بود ولی چون همان قاعده برقرار بود همان روال انجام شد یعنی باز نیروهای مردمی و بسیجی‌ها مبنای اساسی تامین نیرو و پشتیبانی بودند.
فدوی تصریح کرد: یکی از مطالبی که دائم در دهه 90 با آن مواجه بودیم و هر جا می‌رفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال می‌کردند چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟ این یعنی انتقال نسلی صورت گرفت نه انقطاع نسلی، در حالی که دشمنان خیلی تلاش کردند انقطاع نسلی صورت بگیرد اما دقیقاً عین روالی که در دهه 60 برقرار شد در دهه 90 هم برقرار شد.
جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: جنگ حق و باطل تمامی ندارد. از روز اول بوده و تا روز آخر هم هست. 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1221306/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

به خلوتی ببر مرا به آسمان زیارت ماه...

تخریب گسترده جاده بر اثر رانش زمین در پرو

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

پرخوری جان یک فودبلاگر را گرفت!

شکار ناگهانی گورخر توسط شیر ماده گرسنه

آبگرفتگی خیابان‌ها در عراق به‌دلیل بارش شدید

تأثیر متفاوت زمان استرس در بارداری بر فرزندان دختر و پسر

پلاسما پزشکی؛ انقلاب در استریلیزاسیون و درمان عفونت‌های مقاوم

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

کل کل مسئولان بر سر قانون حجاب/ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: اجرا می‌شود؛ معاون پزشکیان: رئیس جمهور نمی‌تواند اجرا کند

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا

پاسخ سخنگوی دولت به سوالی درخصوص معرفی وزیر اقتصاد

قالیباف: یک میلیارد دلار برای صنعت هسته‌ای در برنامه هفتم پیش‌بینی شده است

8 نفر در پرونده کرسنت محکوم شدند

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با خانواده شهیدان عبداللهی دیدار کرد

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحات وزیر کار از قطع یارانه 100 هزار نفر در پایان اسفند ماه

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

نوری قزلجه: کالاهای مورد نیاز مردم برای عید تأمین است

شهید بهشتی و توصیه‌های تغذیه ای در ماه رمضان

اهمیت اطعام در ماه رمضان

پنیر «تام و جری» واقعا وجود داره!

رقابت با غول‌های خارجی؛ ارتقای نرم افزاری ابزار اندازه گیری در صنعت