ایران پرسمان

آخرين مطالب

درمان 500 زوج نابارور از 23 کشور جهان در سال 1402 اقتصاد روز

درمان 500 زوج نابارور از 23 کشور جهان در سال 1402
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان گفت: هزینه‌های درمان در پژوهشگاه رویان برای بیماران خارجی بسیار کمتر از کشورهای دیگر است و این موضوع در کنار کیفیت بالای خدمات، انگیزه‌ای قوی برای مراجعه بیماران از سراسر جهان ایجاد کرده است. سال گذشته (1402) حدود 500 زوج نابارور از 23 کشور مختلف جهان برای درمان به ایران مراجعه کردند که این آمار نشان‌دهنده اعتماد جهانی به خدمات ماست.
احمد وثوق، معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) که امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، به تشریح دستاوردها و خدمات بین‌المللی این مرکز پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه برتر پژوهشگاه رویان در حوزه درمان ناباروری، اظهار کرد: ما توانسته‌ایم به عنوان یکی از مراکز معتبر ارائه‌دهنده خدمات بین‌المللی در سطح جهان شناخته شویم. میزان موفقیت‌های ما در درمان زوج‌های نابارور قابل مقایسه با بهترین مراکز درمانی دنیاست و آمارهای ما به‌طور مرتب در بازه‌های زمانی ماهانه، سالانه و حتی هر 10 سال یکبار منتشر و پایش می‌شود.»
وثوق افزود: یکی از عوامل مهمی که باعث جذب بیماران از سراسر جهان به ایران می‌شود، رعایت اصول اخلاق پزشکی و موازین شرعی در فرآیند درمان است. این موضوع به ویژه برای مسلمانان ساکن کشورهای همسایه یا نقاط دور دنیا بسیار حائز اهمیت است و آن‌ها با اطمینان خاطر از رعایت این اصول، ایران را به عنوان مقصدی مطمئن برای درمان انتخاب می‌کنند.
وی همچنین به هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه درمان در ایران اشاره کرد و گفت: هزینه‌های درمان در پژوهشگاه رویان برای بیماران خارجی بسیار کمتر از کشورهای دیگر است و این موضوع در کنار کیفیت بالای خدمات، انگیزه‌ای قوی برای مراجعه بیماران از سراسر جهان ایجاد کرده است. سال گذشته (1402) حدود 500 زوج نابارور از 23 کشور مختلف جهان برای درمان به ایران مراجعه کردند که این آمار نشان‌دهنده اعتماد جهانی به خدمات ماست.
معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در ادامه به گسترش فعالیت‌های این مرکز در حوزه‌های سلول‌درمانی، ژن‌درمانی و تولید محصولات بیولوژیک اشاره کرد و گفت: ما درخواست‌هایی از کشورهای مختلف برای تولید محصولات بیولوژیک خود در خارج از ایران دریافت کرده‌ایم. همچنین، در زمینه ذخیره سلول‌های بنیادی خون بند ناف، درخواست‌هایی از کشورهای آسیایی، آفریقایی و همسایه داریم تا بانک‌های مشابهی در آن‌ها راه‌اندازی کنیم. هدف ما این است که دانش و تجربیات خود را در اختیار جامعه جهانی قرار دهیم و به پیشرفت علم در سطح بین‌المللی کمک کنیم.
وثوق در پایان با بیان اینکه پژوهشگاه رویان آماده همکاری با دیگر کشورها در زمینه‌های علمی و درمانی است، اظهار امیدواری کرد که این مرکز بتواند جایگاه واقعی خود را در عرصه جهانی تثبیت کند و خدمات خود را به جامعه بشریت ارائه دهد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1221016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

اثر حیرت‌انگیز یک پیاز بر انگل‌های انسانی!

دعای روز سیزدهم ماه رمضان

مهارت عقاب طلائی در شکار

به‌روزرسانی یکی از مشهورترین پایگاه‌های اطلاعات زیستی

داستانک/ خودخواهی عارف

ثابتی: وقتی ظریف را غیرقانونی در دولت سِمَت دادند، غلط می‌کنند به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکن

روبیو: ترامپ هرگز به ایران اجازه نخواهد داد که پایگاه نظامی در آمریکای جنوبی یا مرکزی داشته باشد

پیام علی لاریجانی خطاب به مقامات آمریکایی

واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین در پکن

دبیرکل ناتو: باید تسلیحات بیشتری تولید کنیم

مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه

ترامپ: رابطه خوبی با رهبر کره شمالی دارم

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

تقویم تاریخ/ انفجار بمب در مراسم نماز جمعه تهران توسط منافقین کوردل

ساخت بزرگترین آدم برفی جهان

بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه تهران، مسکو و پکن درباره موضوع هسته‌ای ایران

بقائی تحریم وزیر نفت را محکوم کرد

آمریکا به اوکراین بمب‌های پیشرفته دوربرد می‌دهد

ترامپ از دیپلماسی به تحریم روسیه چرخید

گفتگوی تلفنی ولیعهد عربستان با پوتین پس از نشست جده

روسیه حملات پهپادی اوکراین را خنثی کرد

حماس: بر اجرای توافق و عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از غزه تاکید داریم

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

تفال/ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید

تاثیر کیفیت خواب بر شکل‌گیری توهم توطئه

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

صوت/ ترتیل «جزء سیزدهم» قرآن کریم با صدای استاد سعد الغامدی

صوت/ تحدیر «جزء سیزدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

واکنش جالب سیدجلال به تلاوت حامد شاکرنژاد

گریه‌های بی امان و فضای احساسی با ورود مادر شهید

تلاوت دلنشین سوره منافقون توسط رهبر انقلاب

ماه رمضان می‌‌آید و می‌رود؛ غفلت تا کی؟

واکنش وزارت نفت به تحریم پاک‌نژاد: او به دلیل تلاش برای فروش حداکثری نفت تحریم شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است

شبکه اسرائیلی: اخراج رهبران حماس، از دستور کار مذاکرات غزه حذف شد

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

جواب غیرمنتظره سیدحسن نصرالله به سوال چالشی سیدحسنین

نامه فوق‌العاده عاطفی شهید نصرالله به نوه خردسالش!

نامه حماسی نوه شهید شهید نصرالله به پدربزرگ

مداحی نوه شهید نصرالله به زبان عربی

خاطره خنده دار از دوران عاشق پیشگی سیدجلال معصومی