ایران پرسمان

آخرين مطالب

سردار فدوی: اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است سیاست روز

سردار فدوی: اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خداوند در این 46 سال ما را پیروز کرده است و اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است.
سردار علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عصر امروز پنج‌شنبه در مراسم میهمانی لاله‌ها که در خیمه حسینی گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی در پس نهضت اسلامی که امام خمینی(ره) برپا کرد، به پیروزی رسید و شهدای گران‌قدر از آغاز در این نهضت نقش داشتند.
وی افزود: شهدا برای دفاع از اسلام، حق و حقیقت، در مقابل شقی‌ترین و ظالم‌ترین ظالمان عالم، یعنی شیطان بزرگ آمریکا و حامیان آمریکا، ایستادند.
سردار فدوی ادامه داد: بیش از 40 سال از شهادت دو شهید تازه تفحص شده می‌گذرد اما یاد آن‌ها هنوز زنده است و با آمدنشان، حلقه شهدا تکمیل شد.جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مادران شهدا که جگرگوشه‌شان را به میدان جنگ فرستادند، بیشتر از همه دلواپس آن‌ها هستند؛ از لحظه‌ای که فرد مجاهد به جنگ می‌رود، حتی قبل از اینکه قدمی بردارد، عنایت خداوند شامل حال او می‌شود. خداوند بر ملائک فخرفروشی می‌کند و آنان بال‌های خود را بر مجاهدین می‌پیچند و برای نصرت و ثبات قدم آنها دعا می‌کنند.
وی ادامه داد: در جنگ، زخمی‌شدن برای مجاهد از نوشیدن آب‌خنک در تابستان سوزان، بالاتر است. خداوند به شهیدانی که در راهش جان می‌دهند، می‌فرماید: «من جانشین شهید در میان اهل‌بیت او هستم.» این حدیث به ما می‌آموزد که شهیدان نزد خداوند جایگاهی عظیم دارند و هر کسی که خانواده شهید را خوشنود کند، خدا را خوشنود کرده است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هر روز شهدا به ما یادآوری می‌کنند که زنده‌اند و کمک‌کننده ما هستند. وی ادامه داد: یادآوری شهدا به ما این است که باید راه درست را انتخاب و به تکالیف عمل کنیم و هر کاری که به عهده داریم، با تمام و کمال انجام دهیم. باید به مردم خدمت کنیم و نوکری مردم را به بهترین نحو انجام دهیم. مطمئن باشیم که وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست.
فدوی افزود: از ابتدای انقلاب در هر کاری خداوند ما را موفق کرده است. اگر در کاری موفق نیستیم، دلیل آن این است که پای آن کار نرفته‌ایم.وی خاطرنشان کرد: در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی 22 بهمن ان شاءالله جشن بزرگ‌تری از گذشته برگزار خواهیم کرد و همیشه مقتدر هستیم. جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابراز کرد: این اقتدار به‌خاطر تحقق وعده خداوند در انجام تکالیف است.وی اضافه کرد: خداوند در این 46 سال ما را پیروز کرده است و اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است.وی یادآور شد: شهیدانی چون محسن ایروانی، ناصر هادی، حسین خرازی، احمد کاظمین، شهید سلیمانی، شهید همت، شهید عرب و بسیاری از شهدای عزیز دیگر که در سخت‌ترین شرایط در سنگرها جنگیدند، نمونه‌هایی از کسانی هستند که به تکالیف خود عمل کردند و امروز ما باید از آن‌ها یاد بگیریم.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: به تکالیف خود عمل کنیم تا خداوند نتیجه را رقم بزند. باید در روزهای دهه فجر و در عظمت‌هایی که امام خمینی (ره) و مردم آفریدند،ادامه‌دهندهه راه شهدا باشیم. راه شهدا را ادامه دهیم تا مشکلات حل شود و ان‌شاءالله می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. شرط آن این است که به تکالیف خود عمل کنیم و از شهدا مدد بگیریم. 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1217811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

تلاوت سوره مبارکه مائده توسط حسنین الحلو

چه دینی بیشترین پیروان را در 2100 خواهد داشت؟ دموگرافیک ادیان از 1800 تا 2100

قابی از ایچان کالا، ازبکستان

افتادن ناگهانیِ هالتر سنگین بر روی ورزشکار

بهشت یعنی خورشید بتابه و پنجره ای باشه رو به گنبد طلا

زیارت اباعبدالله(ع)؛ یکی از مستحبات ماه رمضان

مراحل ساخت کیف پول با چرم طبیعی کروکودیل در شرق آسیا

تا به حال راه رفتن کروکودیل را دیده اید؟

افطار در میان خرابه های یک مسجد در غزه

اجرای فوق العاده زیبای اسماءالحسنی به زبان ترکی

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد حسن دهلوی

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

رسولی: در آستانه روبرو شدن با تصمیمات دشواری هستیم

سفر غیرمنتظره هیات ترکیه به دمشق برای بررسی توافق جولانی با کُردها

توافق اعضای شورای امنیت برای محکومیت کشتار علویان سوریه

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی نیاز به بررسی دارد

انجام 1071 پرواز فوق‌العاده به 30 کشور در نوروز 1404

تحویل بیش از 46 هزار مگاوات برق به شبکه از مجتمع گاز پارس جنوبی

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

حال خوب فلامینگو‌های مهاجر در مهارلو

تصاویری بی نظیر از فراخواندن گرگ‌ها توسط گرگ آلفا

حس و حال متفاوت محفل با هدیه خاص مادر شهید حججی

تلاوت سوره مبارکه عنکبوت توسط حامد شاکرنژاد

128 قمر به زحل اضافه شد!

دیدگاه مولانا درمورد وادی حیرت و نسبت عقل و حیرت

محکومیت اقدام پارلمان ایتالیا در اعطای جایزه به منافقین

دیدار سرزده رئیس‌جمهور با خانواده معظم شهدا در سفر به جنوب شرق تهران

سفیر ایران: در نشست چین به تفاهم ارزشمندی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا دست یافتیم

آوارگی حدود هفت میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده میلادی

نسل‌کشی اسرائیل تأیید شد

اروپا: واشنگتن درباره روند مذاکرات اوکراین به ما اطلاع داد

نقشه تازه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای آوارگی مردم غزه

دست رد سودان به خواسته آمریکا برای اسکان مردم غزه

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

ترکیب لگو و مهندسی میشه همچین سازه‌های جالبی!

لحظه وحشتناک رانش زمین در چین

گردش خرس قهوه‌ای مادر و توله‌هایش بعد از خواب زمستانی

کلید بهبود عملکرد سلول‌های خورشیدی آلی، چاپ لایه‌های نانومتری است

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

اظهارات معاون وزیر خارجه چین پس از نشست با همتیان ایرانی و روسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

مخالفت آمریکا با درخواست هسته‌ایِ عضو ناتو