ایران پرسمان

آخرين مطالب

سوئیس تحقیقاتی را علیه نظامی رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی آغاز کرد سیاست روز

سوئیس تحقیقاتی را علیه نظامی رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی آغاز کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / سوئیس تحقیقات جنایی را علیه یک صهیونیست ساکن این کشور به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در جریان جنگ رژیم اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرده است.
به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا، پایگاه خبری «فلسطین آنلاین» به نقل از سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی این خبر را منتشر کرد و به نقل از بنیاد «هند رجب» از موسسات حامی مردم فلسطین افزود: سوئیس تحقیقاتی را علیه یک نظامی رژیم اسرائیل مظنون به ارتکاب جنایات جنگی در خاک خود آغاز کرده است.
این بنیاد افزود: شکایت از این نظامی رژیم صهیونیستی شامل ادله زیادی است که نشان می‌دهد این فرد در جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه مشارکت داشته است.

در بیانیه بنیاد هند رجب آمده است: این شکایت ادله زیادی را ارائه می‌کند که نشان می‌دهد این فرد در جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت از جمله حمله به غیرنظامیان، تخریب منازل و بیمارستان‌ها، آوارگی اجباری و سایر نقض‌های جدی قوانین بین‌المللی که در نوار غزه انجام شده، دست داشته است.
این بنیاد از تعهد سوئیس به رعایت قوانین بین المللی و اطمینان از اینکه جنایتکاران جنگی پناهگاه امنی در قلمرو این کشور پیدا نمی کنند، قدردانی کرد.
بیناد هند رجب بیان کرد که این تحقیقات پیام روشنی را ارسال می کند مبنی بر اینکه هیچ پناهگاهی برای کسانی که مرتکب جنایات جنگی شده اند، صرف نظر از درجه یا ملیت، وجود نخواهد داشت.
این بیانیه افزود: در حالی که رهبران سیاسی و نظامی مسئولیت برنامه ریزی و دستور دادن به این جنایات را بر عهده دارند، نظامیان و افسرانی که این جنایات را مرتکب شده اند نیز باید با قدرت با قوانین بین المللی مواجه شوند.
بنیاد «هند رجب» یک سازمان غیردولتی حامی فلسطینی‌ها است که هدف خود را «شکستن چرخه مصونیت رژیم اسرائیل و گرامیداشت یاد «هند رجب» و دیگر قربانیان نسل‌کشی غزه» عنوان کرده است.
هند رجب (4 می‌2018 – 29 ژانویه 2024) یک دختر 6 ساله فلسطینی اهل محله تل الهوا در شهر غزه بود. یک تانک رژیم صهیونیستی به خودرویی که او به همراه 6 نفر از بستگانش با آن در حال فرار بود آتش گشود و او تنها بازمانده آن حمله بود اما ارتش رژیم اسرائیل بعدتر هند رجب را نیز کشت.
بنیاد هند رجب علیه یک هزار نظامی رژیم صهیونیستی افزون جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت به اتهام ارتکاب نسل کشی در نوار غزه به دادگاه کیفری بین المللی شکایت کرده است.
این بنیاد در وب‌سایت رسمی خود عنوان کرده است که شکایتی از یک هزار متهم با شواهد و مدارک به دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه ارائه شده است و شواهد و مدارک ارائه شده مشارکت فعال و منظم آن‌ها در ارتکاب جنایات جنگی در طول جنگی که بیش از یک سال است علیه مردم غزه ادامه داشت را اثبات می‌کند.
اتهامات این یک هزار نظامی رژیم صهیونیستی شامل تخریب زیرساخت‌های نوار غزه، هدف قرار دادن منازل غیرنظامیان، مدارس و بیمارستان ها، شرکت در محاصره نوار غزه و جلوگیری از ورود کمک‌های بشر دوستانه، امدادی، آب و غذا به این منظفه و همچنین استفاده از تاکتیک جنگی غیرانسانی برای هدف قرار دادن اردوگاه آوارگان و گرسنه نگه داشتن خانواده‌های آواره فلسطینی است.
بنیاد هند رجب می‌گوید در میان متهمان، افسران و مقامات بلندپایه ارتش رژیم اسرائیل نیز وجود دارند که متهم به طراحی، اجرا و نظارت بر جنایاتی هستند که از آغاز جنگ در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) علیه مردم نوار غزه انجام شده است.
بنابراین، محاکمه نظامیان رژیم اسرائیل به دلیل جنایات جنگی در خارج از سرزمین‌های اشغالی فسلطین به یک کابوس واقعی برای این رژیم اسرائیل تبدیل شده است و مشکلات دیپلماتیک بسیاری را برای این رژیم با تعدادی از کشورها به همراه خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1217585/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

اثر حیرت‌انگیز یک پیاز بر انگل‌های انسانی!

دعای روز سیزدهم ماه رمضان

مهارت عقاب طلائی در شکار

به‌روزرسانی یکی از مشهورترین پایگاه‌های اطلاعات زیستی

داستانک/ خودخواهی عارف

ثابتی: وقتی ظریف را غیرقانونی در دولت سِمَت دادند، غلط می‌کنند به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکن

روبیو: ترامپ هرگز به ایران اجازه نخواهد داد که پایگاه نظامی در آمریکای جنوبی یا مرکزی داشته باشد

پیام علی لاریجانی خطاب به مقامات آمریکایی

واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین در پکن

دبیرکل ناتو: باید تسلیحات بیشتری تولید کنیم

مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه

ترامپ: رابطه خوبی با رهبر کره شمالی دارم

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

تقویم تاریخ/ انفجار بمب در مراسم نماز جمعه تهران توسط منافقین کوردل

ساخت بزرگترین آدم برفی جهان

بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه تهران، مسکو و پکن درباره موضوع هسته‌ای ایران

بقائی تحریم وزیر نفت را محکوم کرد

آمریکا به اوکراین بمب‌های پیشرفته دوربرد می‌دهد

ترامپ از دیپلماسی به تحریم روسیه چرخید

گفتگوی تلفنی ولیعهد عربستان با پوتین پس از نشست جده

روسیه حملات پهپادی اوکراین را خنثی کرد

حماس: بر اجرای توافق و عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از غزه تاکید داریم

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

تفال/ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید

تاثیر کیفیت خواب بر شکل‌گیری توهم توطئه

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

صوت/ ترتیل «جزء سیزدهم» قرآن کریم با صدای استاد سعد الغامدی

صوت/ تحدیر «جزء سیزدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

واکنش جالب سیدجلال به تلاوت حامد شاکرنژاد

گریه‌های بی امان و فضای احساسی با ورود مادر شهید

تلاوت دلنشین سوره منافقون توسط رهبر انقلاب

ماه رمضان می‌‌آید و می‌رود؛ غفلت تا کی؟

واکنش وزارت نفت به تحریم پاک‌نژاد: او به دلیل تلاش برای فروش حداکثری نفت تحریم شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است

شبکه اسرائیلی: اخراج رهبران حماس، از دستور کار مذاکرات غزه حذف شد

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

جواب غیرمنتظره سیدحسن نصرالله به سوال چالشی سیدحسنین

نامه فوق‌العاده عاطفی شهید نصرالله به نوه خردسالش!

نامه حماسی نوه شهید شهید نصرالله به پدربزرگ

مداحی نوه شهید نصرالله به زبان عربی

خاطره خنده دار از دوران عاشق پیشگی سیدجلال معصومی