ایران پرسمان

آخرين مطالب

یک داروی آزمایشی، بینایی را به موش‌های مبتلا به «ام‌اس» برگرداند دانش و فناوری

یک داروی آزمایشی، بینایی را به موش‌های مبتلا به «ام‌اس» برگرداند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / پژوهشگران پردیس پزشکی دانشگاه کلرادو آنشوتز داروی امیدوارکننده‌ای را پیدا کرده‌اند که می‌تواند به بازیابی بینایی در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) و سایر بیماری‌های عصبی که به نورون‌ها آسیب می‌زند، کمک کند.
این دارو به نام LL-341070، توانایی مغز را برای ترمیم میلین آسیب دیده که غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی است، افزایش می‌دهد.
به نقل از مدیکال‌اکسپرس، آسیب به میلین نشانه بیماری‌هایی مانند ام‌اس و همچنین پیامد طبیعی افزایش سن است که اغلب منجر به از دست رفتن بینایی، از دست دادن مهارت‌های حرکتی و زوال شناختی می‌شود.
این تحقیق که بر روی بینایی متمرکز بود، نشان داد که در حالی که مغز توانایی ترمیم خود را در هنگام آسیب دیدگی میلین دارد، این روند می‌تواند آهسته و ناکارآمد باشد. محققان مشاهده کردند که LL-341070 به طور قابل توجهی روند ترمیم را تسریع می‌کند و عملکرد مغز مربوط به بینایی را در موش‌ها حتی پس از آسیب شدید بهبود می‌بخشد.
ایتان هیوز (Ethan Hughes)، نویسنده ارشد و دانشیار گروه سلولی و زیست‌شناسی رشدی می‌گوید: این تحقیق ما را به جهانی نزدیک‌تر می‌کند که در آن مغز ظرفیت درمان خود را دارد. ما امیدواریم با استفاده از این پتانسیل، به افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند ام‌اس کمک کنیم و به طور بالقوه برخی از آسیب‌ها را معکوس کنیم و به افراد این فرصت را بدهیم تا بینایی و عملکرد شناختی خود را بازیابند.
محققان دریافتند که درمان باعث می‌شود فرآیند ترمیم پس از آسیب جدی بسیار مؤثرتر باشد و اهمیت مداخله با آسیب شدید را نشان می‌دهد. حتی ترمیم جزئی میلین به طور قابل توجهی عملکردهای مغز مرتبط با بینایی را بهبود می‌بخشد.
دکتر دانیل دنمن (Daniel Denman)، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار دپارتمان فیزیولوژی و بیوفیزیک، می‌گوید: سال‌ها می‌دانستیم که میلین نقش مهمی در عملکرد مغز دارد. این مطالعه نقش میلین قشر مغز را در عملکرد بینایی نشان می‌دهد. این دارو می‌تواند متحول‌کننده باشد، زیرا مکانیسم‌های ترمیم طبیعی مغز را تسریع می‌کند.
محققان قصد دارند این دارو را بر سایر نواحی مغز آزمایش کرده و درمان را اصلاح کنند، به این امید که آن را حتی مؤثرتر کرده و در نهایت در دسترس بیماران قرار دهند.
هیوز می‌گوید: این کشف، آغاز کار است. ما خوشبین هستیم که LL-341070 و درمان‌های مشابه روزی می‌توانند با بهبود عملکرد کلی مغز و کیفیت زندگی، مزایای واقعی و ملموسی را برای بیماران فراهم کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1213260/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه های دولت چهاردهم برای رفع محرومیت و توسعه پایدار روستایی

افزایش 75 میلیون متر مکعبی گاز نسبت به سال گذشته

آخرین نرخ پروازهای داخلی تا 20 بهمن اعلام شد

جزئیات بزرگترین قرارداد تاریخ صنعت نفت ایران

پاسخ وزیر نیرو به خبرنگار آخرین خبر درباره وضعیت برق کشور در تابستان و زمستان آینده

نامه جدید قوه قضاییه درباره کروز و ایران‌خودرو

افزایش مهلت انقضای درخواست های تخصیص ارز به 30 روز

مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و‌ تجهیزات تهران راه اندازی شد

جمع آوری کالاهای امریکایی از فروشگاه های کانادا

بهترین عبادت در ماه شعبان

پیدا کردن جهت قبله

آیا جهان ما حاصل سفیدچاله است؟

صدا بزن مرا شبی به غربتی که خواستی!

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

حواشی داغ حیاط دولت؛ وزرا و معاونان رئیس جمهور چه گفتند؟

روحانی: صدام این همه کشتار و جنایت کرد اما امام اجازه مذاکره دادند

جلایی پور قائم مقام ظریف شد

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد

کرملین: روسیه به روابط نزدیک خود با ایران ادامه می‌دهد

رفیق‌دوست: امام می‌فرمودند که سپاهی باید سیاست را بفهند، اما در سیاست دخالت نکند

گزارش روزنامه خراسان از بحران هویت در پرونده هسته ای ایران

اعضای هیئت رئیسه فراکسیون کارگری مجلس انتخاب شدند

فرانسه: اجبار فلسطینی ها به کوچ نقض قوانین بین‌المللی است

تیراندازی در بلژیک باعث بسته شدن ایستگاه‌های مترو شد

روایت مرکز امنیتی اسرائیل از توهمان صهیونیست ها

تأکید چین بر گفت‌وگوی مبتنی بر احترام متقابل با آمریکا

تاکید اپوزیسیون ترکیه بر انتخابات پیش از موعد

نشریه غربی: ترامپ از اوکراین اخاذی می‌کند

فرصت بازگشت برای بن گویر

سرمقاله فرهیختگان/ شهرت شرقی

تونل وحشت واردات؛ بررسی موانع ورود کالا به کشور

واکنش وزیر ورزش به شایعه حضورش در وزارت راه

دستفروشی در بساط قانون؛ از اجاره میلیونی پیاده‌روها تا سردرگمی در ساماندهی

تامین ارز واردات به مرز 58 میلیارد دلار رسید

هیچ وقت از پشت به اسب نزدیک نشید!

اجرای دوست‌داشتنی عموهای روحانی در حسینیه معلی

سرود نوستالژی «خجسته باد این پیروزی»

تغییر رنگ جالب یک آفتاب پرست

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

ارائه گزارش مالی دولت توسط رئیس خزانه‌داری در جلسه هیئت وزیران

روایت کاخ سفید از بخشنامه جدید ترامپ علیه ایران

آملی لاریجانی: تهدیدات آمریکایی‌ها همواره بوده؛ می‌خواهند با ترساندن ملت ایران به اهدافشان برسند

سخنگوی وزارت دفاع: در کمترین زمان ممکن می‌توانیم هواپیمای مسافربری بسازیم

عضو کمیسیون اجتماعی: اصلاح قانون مشاغل حساس با رویکرد پی‌نوشت دفتر رهبری انجام می‌شود

اظهارات وزیر نفت درباره پرونده کرسنت و توقیف ساختمان شرکت نفت در هلند

سیدحسن خمینی: الزاماً زدن زیر میز بازی نتایج خوبی ندارد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از سه هزار نفر از محکومان

مخالفت ترکیه با طرح ترامپ

استقبال وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از اظهارات ترامپ درباره غزه