کمالی پور: مدیرانی که نمیتوانند امیدآفرین باشند باید کنار بروند
سیاست روز
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - ایسنا / یک عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در شرایطی که کشور با چالش هایی از نظر اقتصادی و سیاسی مواجه بوده و دشمن نیز با تمام توان وارد عمل شده تا با ناامید سازی ما را از مسیر خود دور کند، بازگرداندن اعتماد عمومی مردم و امید آفرینی در جامعه یک اصل اساسی به شمار می رود. یحیی کمالی پور در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تاکید اخیر مقام معظم رهبری در راستای امیدآفرینی در جامعه، بیان کرد: همواره زمانی که مقام معظم رهبری بر مطالبی تاکید میکنند، درواقع با اطلاع عمیق از چالش هایی که فرا روی کشور چه در حوزه داخلی و چه در حوزه خارجی وجود دارد، نکات خود را مطرح می کنند. در کشور ما ولی فقیه به عنوان فردی که در راس همه ارکان نظام قرار دارد، حرفش فصل الخطاب همه مسئولان است. اگر تا به امروز در حوزه اقتصادی فرمایشات مقام معظم رهبری مورد توجه قرار می گرفت و در مسائل فرهنگی و سیاسی نیز مطابق فرمایشات رهبری گام بر می داشتیم، امروز با این حجم از چالش مواجه نبودیم.
یک نظام تا زمانی استوار است که نخبگان جامعه آن را همراهی کنند
وی در ادامه اظهار کرد: یک نظام تا زمانی می تواند استوار بوده و در مسیر اهداف خود گام بردارد که مردم و نخبگان جامعه آن نظام را همراهی کنند. این ناامیدی که امروز در جامعه ما ایجاد شده است و بعضا در انتخابات ها خود را نشان میدهد ناشی از این است که مسئولان به وظایف خود عمل نکردند. من معتقد هستم که برای امید آفرینی در جامعه و بازگرداندن اعتماد عمومی در جامعه دستگاه های متولی باید به وظایف خود عمل کنند. در شرایطی که کشور با چالش هایی از نظر اقتصادی و سیاسی مواجه بوده و دشمن نیز با تمام توان وارد عمل شده تا با ناامید سازی ما را از مسیر خود دور کند، بازگرداندن اعتماد عمومی مردم و امید آفرینی در جامعه یک اصل اساسی در جهت عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری است.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با شعار نیز این امیدآفرینی محقق نمی شود. این امکان وجود ندارد که هر مجموعه ای بیانات رهبر معظم انقلاب را تفسیر کرده و آنچه که به نفع خودش است را برداشت کند. بیانات رهبر معظم انقلاب واضح و شفاف بوده و نیازی به تفسیر هم ندارد. همه دستگاه های متولی که با عملکرد خود منجر به ایجاد ناامیدی در جامعه شده اند باید وارد عمل شده و با عمل به وظایف خود امید را به جامعه بازگردانند.
مدیرانی که نمی توانند امید آفرین باشند باید کنار بروند
وی در ادامه تاکید کرد: مدیرانی که نمی توانند در مسیر امید آفرینی در جامعه گام برداشته و جلوی فرار نخبگان و برخوردهای سلیقه ای و چکشی با افرادی را بگیرند بهتر است کنار رفته و اجازه دهند که مدیرانی روی کار بیایند که می توانند در مسیر انقلاب و نظام گام بردارند. چارچوب یک جامعه از ارکان حاکمیت آن شکل می گیرد. نظام ما دارای سه قوه قضاییه، مجریه و مقننه است. قالب نهادها و تشکیلات ها زیر مجموعه این سه قوه قرار می گیرند.
سه قوه باید مانند یک زنجیر به هم پیوسته امورات را پیش ببرند
وی افزود: قطعا هرجایی که در کشور لازم باشد که یک حرکت هدفمند صورت بگیرد، پای کار آمدن سه قوه امری ضروری است. این سه قوه از نظر حوزه عملکردی باهم تعامل داشته و مانند یک زنجیره به هم پیوسته امورات را پیش ببرند. سه قوه باید در کنار یکدیگر قرار گرفته و در جهت حل مشکلات مردم گام بردارند. امروز در قوه قضاییه یکی از مواردی که موجب یاس و ناامیدی مردم شده است، اطاله دادرسی در پرونده های قضایی است. قوه قضاییه باید در رسیدگی به پرونده های قضایی، جلوگیری از اطاله دادرسی و برقراری عدالت به وظایف خود عمل کند. قوه مقننه نیز باید در شناخت چالش های کشور و قانون گذاری مفید می تواند در امید آفرینی موثر واقع شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: دولت نیز باید در امور اجرایی کشور سیاست هایی را تبیین کند که بتواند آن را اجرایی کند. دلزدگی و ناامیدی مردم در عرض یک شب به وجود نیامده است. مجموعه عملکرد قوای سه گانه در طول چهاردهه ما را به اینجا رسانده است. اگر قوای سه گانه در حوزه عملکردی خود به وظایف خود عمل کرده و فارغ از اختلاف ها کمک حال یکدیگر باشند، توطئه دشمنان برای نامید سازی مردم خنثی خواهد شد.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1208799/