ایران پرسمان

آخرين مطالب

ولایتی: طوفان‌الاقصی نقطه آغاز تغییر در منطقه است، نه اراده آمریکا جهان ما

ولایتی: طوفان‌الاقصی نقطه آغاز تغییر در منطقه است، نه اراده آمریکا
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت که «نقطه آغاز تغییر در منطقه و خاورمیانه جدید، 7 اکتبر و عملیات موفق طوفان الاقصی است، نه اراده آمریکا و نخست‌وزیر نحس رژیم صهیونی!».
پیام «علی اکبر ولایتی» مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل به پانزدهمین نشست بین‌المللی مجمع جهانی بیداری اسلامی با عنوان «مقاومت، فلسطین و نظم نوین جهانی» به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم
وقوع انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در اواخر قرن بیستم و پدیدار شدن مفهومی تحت عنوان مقاومت که نه تنها یک واژه نیست، بلکه یک ایدئولوژی و نظریه است، سال‌هاست سرنوشت غرب آسیا را تحت تاثیر خود نگاه داشته است.
در این میان، ظهور و شکل‌گیری محور مقاومت به رهبری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به عنوان یک کیان هویتی و یک مجموعه آگاهی بخش وهویت ساز منطقه‌ای در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پدیده‌ای است که بسیاری از مناسبات منطقه‌ای و بین‌الملل را دستخوش تغییر کرده است.
اگرچه در سراسر قرن بیستم بسیاری از بازیگران فروملی، ملی و فراملی معترض به مناسبات قواعد و هنجارهای حاکم بر روابط بین‌الملل، اقدامات بزرگی را برای مقابله و تغییر این قواعد انجام دادند اما نتایج ملموسی دربر نداشت. در چنین شرایطی انقلاب اسلامی در ایران به پیروزی رسید و نظام دو قطبی و تک قطبی را به چالش کشید و تاثیرات شگرفی از خود بر نظام بین‌الملل باقی گذاشت. نهضتی که بلوک شرق و غرب را دچار چالش کرد و یک نهضت بزرگ دینی را به پیروزی رساند و کهنه گی کلیشه‌ها را ثابت و دین و دنیا را در کنار هم و به عنوان یک متد جدید به دنیا معرفی کرد و آغازگر عصر نوینی شد.
اما آغاز قرن بیست و یکم با شواهد گوناگون نشان‌دهنده افول هژمونی ایالات متحده آمریکا و بروز و ظهور قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی جدید است. حوادث و روندهای کنونی نشان می دهد نظم جهانی در حال تغییر است و یکی از نشانه های آن افزایش قابل توجه بازیگران نظام بین‌الملل در مقابل قواعد، هنجارها و قدرت های کنونی است.
شکل‌گیری محور مقاومت به عنوان یک مجموعه دفاعی و امنیتی در غرب آسیا و شکل‌گیری ژئوپلیتیک مقاومت پس از شکل‌گیری این محور، از دستاوردهای بزرگ نهضت اسلامی در سال های اخیر بوده است.
آمریکا که همواره برای حفظ سلطه خود و فرار از سقوط و افول با استفاده از دوگانه تهدید و تطمیع تلاش کرده است بسیاری از جریانات و گروه‌هایی را که طی یکصد سال اخیر در مقابله با یکجانبه‌گرایی او از آمریکای مرکزی تا جنوب‌شرق آسیا قد برافراشته‌اند، منحرف و یا سرکوب کند، طی نیم قرن اخیر نیز به منظور حفظ هژمونی خود در برابر محور مقاومت و افزایش نفوذ و استمرار استعمار و استثمار به حمایت بی‌چون و چرا و بی حد و حصر از رژیم صهیونیستی پرداخته تا به هر نحوی از شکل‌گیری و اقتدار محور مقاومت جلوگیری نماید.
اما در مقابل یکی از اساسی ترین و مهمترین عوامل و زمینه های گفتمان مقاومت که همواره انگشت تأکید این ائتلاف را بر خود داشته مبارزه با اسرائیل و حمایت از آرمان فلسطین در منطقه بوده است. درواقع، مسئله فلسطین و همراه با آن مخالفت با اسرائیل یکی از مؤلفه‌های تعیین کننده مشترک و پایدار گروه های مقاومت در مورد نظم منطقه‌ای است.
ازآنجایی که مهمترین اصل مطلوب جهان سلطه در منطقه، تأمین امنیت اسرائیل تعیین شده بود، در مقابل، آزادسازی قدس شریف به عنوان یکی از اساسی‌ترین مطالبات مقاومت در منطقه تعیین گردید. این اصل اساسی در همان نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی توانست جهان عرب را از مسیر عادی سازی روابط با اسرائیل که به واسطه امضای معاهده صلح کمپ دیوید از سوی انورسادات، رئیس جمهور وقت مصر، شکل گرفته بود،خارج سازد. چنین سیاستی، درهای جدیدی را در مبارزه با اسرائیل گشود. تأسیس جنبش‌های مقاومت انقلابی و مردمی در برابر اشغالگری اسرائیل و در رأس آن حزب الله لبنان و جهاد اسلامی در فلسطین و نیز آغاز نهضت انتفاضه در سرزمینهای اشغالی، همگی در پرتو الگوی انقلاب اسلامی و نگاه امت محور آن و تأثیرات هدایت مدبرانه رهبر انقلاب اسلامی محقق گردیده است و امروز شاهد آن هستیم که نفرت مردمی شدید و اتفاقات بی سابقه ای در تمام دنیا و مجامع بین المللی علیه این رژیم به وقوع پیوسته است که همه اینها از برکات مقاومت و عملیات هفت اکتبر است.
پیدایش موج‌های انتفاضه، الهام بخشی انقلاب اسلامی، اخراج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان، جنگ33 روزه حزب اله لبنان، بیداری اسلامی، جنگ‌های 22 روزه، 41،8و دو روزه در غزه و اتخاذ دکترین تدافعی هوشمند در عراق و یمن و باور و اعتقاد جوانان فلسطینی در مقابل نقشه‌ها و سناریوهای شوم استکبار مانند روند عادی سازی و طرح معامله قرن، گواهی بر این مدعاست که در آخرین و مهم‌ترین طرح خود، طوفان الاقصی را طراحی و اجرا کردند و ضربه‌ای راهبردی و هویت‌برانداز را بر پیکره استکبار و نظام سلطه وارد ساختند و به دنیا ثابت کردند نقطه آغاز تغییردر منطقه و خاور میانه جدید، 7اکتبر و عملیات موفق طوفان الاقصی است، نه اراده آمریکا و نخست وزیر نحس رژیم صهیونی!
رژیم اشغالگر قدس و حامیان بین المللی آن در تصوری باطل پس از این شکست فضاحت بار فکر می‌کنند با فشار بر ملت مقاوم و صبور فلسطین و جنایت نسل کشی در منطقه ووضعیتی که اخیرا درکشور سوریه صورت دادند، می‌توانند مردم غزه و کشورهای دیگر را وادار به کوچ اجباری و از بین بردن مقاومت اسلامی کند. در حالی‌که برابر سنت های الهی هر آنچه فشار، ظلم و تعدی بر ملت مقاوم فلسطین بیشتر شود نتیجه معکوس در بر خواهد داشت و نتیجه مقاومت و تاب آوری ملت قهرمان فلسطین در آینده نه چندان دور آثار و نتایج پر ثمری را در سوریه و کشورهای دیگر دنیا نشان خواهد داد که چگونه منطق مقاومت اسلامی قواعد بازی را تغییر داد و شکوفه‌ها و میوه‌های این مقاومت ستودنی، عزت، شرافت و سربلندی مقاومتی حماسی را به رخ خواهد کشید

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1203840/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهلت ارائه اظهارنامه ارزش افزوده پاییز تمدید می‌شود

واریز پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی 1402، به‌زودی

محدودسازی گاز پتروشیمی‌ها به دلیل افزایش مصرف در بخش خانگی

هنر تصویرسازی فقط با استفاده از برگ و چوب

ماه رجب، ماه اتصال به خداست

مهر مادرانه در حیات وحش

راهکار امام هادی(ع) برای برآورده شدن حاجات

ابرسیاه‌چاله‌ای به آتش کشیده شده

«پیچک باغ کاغذی»؛ تهدید روزنامه‌نگاری در پی دست‌نوشته ابوعلی‌سینا

مقام ارتش: اگر در سوریه سربازان شجاعی بودند و ایستادگی می‌کردند تحریر الشام جرات نمی‌کرد چشم طمع به این کشور داشته باشد

علی لاریجانی: قرار نیست به شورای عالی امنیت ملی برگردم

سعید محمد: باز کردن گره‌های کشور نیاز به فکر و عقل سلیم دارد نه دعوا!

پاسخ سعید جلیلی به یک سوال؛ چرا در دوره‌ دبیری شما در شعام، بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای صورت گرفت؟

نماینده مشهد: استیضاح وزیر نفت را متوقف کردیم

آژیر هشدار در شهرک‌های اطراف نوار غزه فعال شد

واکنش عصبی نتانیاهو به عملیات تیراندازی در کرانه باختری

ابراز نگرانی نانسی پلوسی از شخصیت عجیب ترامپ

حفر چاه آب و لوله‌کشی برای آبرسانی به اردوگاه‌های مردم جنگ‌زده شمال غزه

وزرای صهیونیست: کرانه باختری باید مثل نوار غزه شود

سرمقاله ابتکار/ به یاد تختی جوانمردی که جاودانه ماند

سرمقاله جوان/ خون شهید هرگز هدر نمی‌رود

محدودیت عرضه روغن در بازار تکذیب شد

رئیس پلیس راهور: سن 65 درصد ناوگان مسافری کشور از فرسودگی گذشته است

جایزه 50 میلیونی برای اعلام ماینرهای غیرمجاز

قدردانی وزیر نفت از رسانه ملی در همراهی با پویش دو درجه کمتر

تشکیل قرارگاه ویژه مشترک بهینه‌سازی انرژی در کشور

افزایش قیمت سیب‌زمینی در بازار

چهارمین جشنواره «افتخار من»

ارائه خدمت به جامعه ایثارگر وظیفه‌ای خطیر بردوش همگی است

نیازمند خلاقیتها و ظرفیتهای نخبگان شاهد و ایثارگر در عرصه های مختلف هستیم

نمایش آشپزی که باسیستم اطفا حریق به فنا رفت!

تولید ربات جان‌سخت برای عبور از گل و باتلاق

داستانک/ امروز دوباره دیدمش...

سخنگوی دولت: اگر ما هویت خود را فراموش کنیم، در تغییرات جهانی حل خواهیم شد

ادای احترام فرمانده سپاه به مقام حاج قاسم؛ سردار سلامی بر مزار دختر کاپشن صورتی حاضر شد

محمد هاشمی: پزشکیان در برابر اظهارنظرهای تندروها سکوت کند

درهای باز مذاکره ایران و آمریکا؛ اما مشروط!

علت هجمه امروز فضای مجازی به بنیان‌های انقلاب از زبان سردار شریف

ماجرای روحانی شدن عماد‌الدین باقی

نماینده لبنانی: احتمالا «جوزف عون» به‌عنوان رئیس‌جمهور برگزیده شود

تظاهرات مردم سان فرانسیسکو برای آزادی دکتر ابوصفیه

ثانیه شماری‌ها تا آغاز چرخه سیاسی جدید در ونزوئلا

تیراندازی به سمت صهیونیست‌ها در کرانه باختری

حضور حدود 700 هزار آواره سوری در لبنان

سرمقاله جمهوری اسلامی/ امتیاز یکطرفه به باج‌خواهان!

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

رشد 3 هزار واحدی شاخص کل بورس

قرآن کریم نسبت به چه مردانی موضع تندی گرفته است؟

انقلاب در ترمیم استخوان‌ با تزریق هیدروژل

«موسیقی شناخت»؛ بررسی تاریخی موسیقی از دوره جاهلیت تا خلافت عباسی