ایران پرسمان

آخرين مطالب

کمالوندی: آب سنگینی تولید کرده‌ایم که هر لیترش 1200 دلار است سیاست روز

کمالوندی: آب سنگینی تولید کرده‌ایم که هر لیترش 1200 دلار است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: توانسته‌ایم آب سنگین با کیفیتی تولید کنیم که هر لیتر آن 1200 دلار ارزش دارد و همچنین موفق به تولید مشتقات دوتره شده‌ایم که هر میلی گرم آن در بازارهای جهانی هزاران دلار ارزش‌گذاری شده است.
"بهروز کمالوندی"، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه و مراکز علمی مختلف کشور، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهراء(س)، گفت: با وجود اقدامات و دستاوردهای فراوانی که در صنعت هسته‌ای کشور به‌دست آمده است؛ شاهد هیاهوی گسترده دشمنان هستیم و این شرایط سبب شده تا صدای ما در دنیا کمتر شنیده شود.
وی افزود: علم روابط بین‌الملل، علم بررسی قدرت‌ها بوده و میزان قدرت، تعیین‌کننده‌ی جایگاه کشورها محسوب می‌شود.
کمالوندی توضیح داد: مولفه‌های قدرت نظیر قدرت نظامی، اقتصادی، رسانه‌ای و... در دنیا به رسمیت شناخته می‌شود اما فناوری از مولفه‌های مهم قدرت ایران است؛ این مولفه به سایر مولفه‌ها نیز کمک می‌کند. به عبارتی، مولفه تکنولوژی در سایر حوزه‌ها اثرگذار است و قدرت صنعت هسته‌ای به عنوان یک فناوری مهم به‌ویژه در خارج از کشور بسیار بسیار مورد توجه قرار دارد. صنعت و فناوری هسته‌ای، قدرت‌آفرین بوده و موجب اقتدار می‌شود و ما توانسته‌ایم با تکیه بر علم و دانش، آب سنگین باکیفیتی تولید کنیم که هر لیتر آن 1200 دلار ارزش دارد و همچنین موفق به تولید مشتقات دوتره شده‌ایم که هر میلی‌گرم آن در بازارهای جهانی هزاران دلار ارزش‌گذاری شده است.
وی ادامه داد: سرعت تحولات در فناوری هسته‌ای ایران بسیار زیاد است و دشمنان به دنبال ایجاد مانع بر سر صنعت و فناوری کشور ما هستند.
کمالوندی با اشاره به قطعنامه‌ی اخیر صادر شده علیه ایران در شورای حکام، عنوان کرد: بلافاصله پس از صدور قطعنامه، نسبت به فعال‌سازی ماشین‌های پیشرفته سانتریفیوژ اقدام کردیم.



وی تاکید کرد: متاسفانه دشمنان پرونده هسته‌ای ایران را بسیار پیچیده و سیاسی کرده‌اند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر لزوم آگاهی‌بخشی در زمینه نقش فناوری هسته‌ای در زندگی عموم مردم، گفت: فناوری هسته‌ای و دستاوردهای آن در تمام شئون زندگی مردم تاثیرگذار است. اگر می‌خواهیم از نظر اقتصادی، فناوری و نیز اقتدارآفرینی در جایگاه‌های برتر باشیم، باید به صنعت و فناوری هسته‌ای توجه ویژه‌ای شود. در عرصه‌ی جهانی و بین‌المللی باید قوی باشید زیرا به اندازه قدرت هر کشور به آنان حق اعطا می‌شود.
وی افزود: موقعیت ایران از نظر ژئوپلتیک بسیار خاص است و به هر بهانه و دلیلی به دنبال تسلط به این منطقه و بخش از جهان هستند.

ایران پرسمان

کمالوندی گفت: تحریم‌ها و فشارهای غربی سبب شد تا به خودکفایی در صنعت هسته‌ای دست یابیم؛ زیرا در سال‌های گذشته ابزارها و تجهیزات موردنیاز این صنعت را یا به ما نمی‌فروختند یا با قیمت بسیار بالایی به دست ما می‌رسید. با این وجود، دشمنان همواره با سیاه‌نمایی به دنبال این بوده‌اند که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای بوده است.
معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری و مراجع عظام، به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. اما آن‌ها به دنبال ایجاد هیاهو و جنجال هستند و موضوعات کوچک نظیر مکان‌های ادعایی را نیز در این راستا و با تکیه بر اهداف و مسایل سیاسی مطرح می‌کنند. یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حسابرسی مواد هسته‌ای است اما در خصوص ایران این کار با مطامع و اغراض سیاسی دنبال می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی کشورها به لحاظ سیاسی به دنبال تضعیف ایران در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی هستند و می‌خواهند میان دولت و ملت شکاف ایجاد کنند و برای به نتیجه رسیدن این طرح، تاکنون اقدامات فراوانی کرده‌اند.
وی تصریح کرد: دانش هسته‌ای به عنوان حوزه میان‌رشته‌ای ارزش فداکاری و تلاش دارد زیرا فناوری هسته‌ای در عرصه‌های گوناگون نقش‌آفرین است و می‌تواند نیازهای مختلف صنایع کشور را برطرف سازد.
وی با اشاره به دستاوردهای چشمگیر سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تولید انواع رادیودارو، گفت: هر آنچه از انواع رادیودارو در جهان تولید می‌شود، اکنون در داخل کشور با کیفیت مطلوب تولید می‌کنیم و در زمینه تولید برخی از انواع این داروها، در رتبه‌های نخست جهان قرار داریم. فناوری هسته‌ای و دستاوردهای به‌دست آمده در این حوزه می‌تواند اقتصاد ایران را پویاتر کند؛ زیرا این صنعت موجبات برکت را برای کشور فراهم می‌سازد و وابستگی ما را کاهش می‌دهد و بر قدرت ما می‌افزاید.
وی با اشاره به لزوم آشناسازی مردم کشور به‌ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان با دانش و فناوری هسته‌ای، خاطرنشان کرد: باید همه مردم کشور با مزایای فناوری هسته‌ای از جمله برق هسته‌ای آشنا شوند. تنها در یک‌سال گذشته با میزان برق تولیدشده در نیروگاه اتمی بوشهر، از مصرف حداقل 13 میلیون بشکه نفت خام و معادل حدود 900 میلیون دلار صرفه‌جویی شده و نیز در نتیجه‌ی تولید این نیروگاه، هر سال شاهد عدم انتشار حدود 7 میلیون تن انواع گازهای آلاینده‌ی زیست‌محیطی بوده‌ایم.
وی تصریح کرد: دانش‌آموزان دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها را باید با مزایای این صنعت و فناوری آشنا ساخت. البته این کار آغاز شده و در حال توسعه آن هستیم. همچنین اقدامات رسانه‌ای قابل‌توجهی در زمینه‌ی آشنایی عموم مردم با دستاوردهای هسته‌ای کشور صورت گرفته و ادامه خواهد یافت. 
در ادامه این نشست، اساتید دانشگاه ضمن طرح برخی سؤالات، بر لزوم همکاری جامعه علمی کشور با سازمان انرژی اتمی ایران، تاکید کردند.
گفتنی است، در پایان این نشست اساتید دانشگاه و مراکز علمی مختلف کشور، ضمن حضور در راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده، از آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو و سامانه پرتودهی تهران نیز بازدید کردند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1193488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر صمت: خودروی ویژه جانبازان وارد کشور شد

عذرخواهی ستاد امر به معروف و نهی از منکر از رئیس جمهور

نخست وزیر فرانسه برکنار شد

الجزیره مدعی شد: عناصر مسلح وارد شهر حماه شدند

مناظره یا مصاحبه؟

جمهوری اسلامی: قانون حجاب به هیچ موفقیتی نخواهد رسید

فاجعه غیردولتی شدن پیش‏‌دبستانی

معمای تغییر لحن بن سلمان در برابر ایران!

لحظه ورود شهاب‌سنگ به جو زمین در روسیه

بارش شدید و عجیب برف در مکه!

طولانی‌ترین شبکه مترو بدون راننده جهان در عربستان

چرا حضرت فاطمه زهرا(س) با چنان مقام قدسی برای بازپس‌گیری فدک اقدام کردند؟

پیرترین پرنده آزاد جهان در 74 سالگی تخم گذاشت

حضور راکون در ورزشگاه و دردسر مسئولان برای گرفتن او

لحظاتی زیبا و بانمک از زندگی پنگوئن‌ها

گوناگون/ کشف زیورآلات طلا و نقره در گورهای 1600ساله

999 پله تا دروازه بهشت در چین؛ این دروازه 24500 فوت بالاتر از شهر قرار گرفته

فیلم هوش مصنوعی از شهادت حضرت زهرا(س)

کیت تشخیص سریع «سپسیس» ساخته شد

تصویری با وضوح بالا از محل حفاری کاوشگر در سطح سیاره ی مریخ

ترجمه «نام او مرجان» چاپ شد؛ سرنوشت لهستانی‌های جنگ جهانی دوم که به ایران آمدند

هیچ گاه بزرگسالی را چنین وحشتناک نمیدانستم...

دیپلمات سابق ایران: نباید منتظر ماند تا ترامپ تصمیماتش اعلام کند

اعتراف بزرگ ارتش صهیونیست در پی مرگ اسرای اسراییلی

داستان تکراری کودتا و استیضاح در کره جنوبی

پسرنتانیاهو در بند مقاومت؛ اقدام جدید خانواده اسرای اسرائیلی

پشت پرده توئیت ترامپ علیه حماس به روایت رسانه عبری

بازی خطرناک اسرائیل در لبنان

آیا به موعد اصلاح قیمت انرژی رسیده‌ایم؟

روایت قانون حجاب؛ نویسندگان مشتاق و مجریان منتقد

موج گسترده‌ انتقاد به یک قانون

فعال اصلاح طلب: پزشکیان با عدد و رقم واقعیت‏‌ها را به مردم بگوید

معاون اجرایی رئیس جمهور: ناترازی سال‌های قبل شرایط را به بحران رسانده است

سازمان مالیاتی: افرادی داریم که سن‌شان زیر 15 سال است و بالای هزار میلیارد تومان گردش مالی دارند!

کمبود کره در بازار جبران شد اما با تغییر قیمت!

حقوق واقعی بازنشستگان باید چقدر باشد؟

وزیر نیرو: بازگشت خاموشی‌ها بستگی به میزان تأمین سوخت نیروگاه‌ها دارد

آمریکا معافیت عراق برای واردات برق از ایران را تمدید کرد

زهرا (س) در آتش بود، حیدر داشت می‌سوخت...

استوری/ قصه دیوار و در را کس نداند جز خدا...

اولین‌ برف پاییزی در ارتفاعات ماسوله

علت ضجّه ی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه

نوحه «بزرگ مدینه بزرگ همه، دعای قنوت شب فاطمه(س)» با نوای محمود کریمی

استوری/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود

شعر خوانی مرحوم حسان در محضر آیت الله بهاء الدینی

استوری/ حلالم کن که من رفتم....

نماهنگ «جان حیدر» در رثای حضرت زهرا (س)

«نای‌بَند»؛ ماسوله‌ای سرسبز در دل کویر

توسعه یک درمان امیدبخش برای علائم اسکیزوفرنی

تاوان خاطرات جنون است و بس..!