ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ؛ گزینه مسلمانان؟ تحلیل روز

ترامپ؛ گزینه مسلمانان؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اگر رای‌دهندگان عرب آمریکایی و مسلمان در گذشته زمینه مشترکی با جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها داشتند، برای برخی در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال، یکی از این احزاب، از دور خارج شده است. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، فاطیما کلایت، 25ساله، پرستاری که در دیربورن زندگی می‌کند و در سال2020 از جو بایدن حمایت کرده بود، گفت: «بیشتر افرادی که می‌شناسم یا به نماینده حزب سوم رای می‌دهند یا ترامپ.»
 او که قصد دارد امسال به نماینده حزب سوم رای دهد، افزود: «ترجیح می‌دهم که ما به هیچ وجه درگیر اسرائیل نباشیم. اما من معتقدم که ترامپ در خارج از کشور آسیب کمتری برای کشور خواهد داشت.» سرین حجازی، 28ساله، مانند خانم کلایت، بخشی از جمعیت قابل توجه لبنانی-آمریکایی میشیگان است. خانم حجازی که مدت‌ها خود را دموکرات می‌دانست، گفت که هیچ علاقه‌ای به ترامپ ندارد. او گفت: اما او از هریس نیز حمایت نخواهد کرد و توضیح داد که از این ایده که سلاح‌های آمریکایی که جان اعضای حانواده‌اش را به خطر می‌اندازد اکنون از طریق دولت بایدن به دست اسرائیلی‌ها می‌رسد. حجازی که گفت به سمت جیل استین، نامزد حزب سبز که روز یکشنبه در دیربورن کارزار انتخاباتی برگزار کرد، متمایل شده است، او گفت: «من بسیار احساس گناه می‌کنم. بسیاری از آمریکایی‌های عرب احساس گناه می‌کنند، چرا که ما اینجا در امان هستیم، اما این دلارهای مالیاتی ما هستند که به شکل سلاح سر از اسرائیل درمی‌آورند.»
خانواده وی گفتند که کامل احمد جواد، ساکن دیربورن، در جریان حمله هوایی اسرائیل در لبنان در هفته گذشته جان باخت که خشم جامعه را بیشتر برانگیخت. برای همسر خانم حجازی، یعنی حسین بیدون، 27ساله، پیام ترامپ درباره مداخله نکردن در امور خارجی جذاب بوده است. بیدون که گفت در سال2020 از بایدن حمایت کرد؛ اما اکنون از ترامپ حمایت می‌کند. او افزود: «او بیشتر به آنچه در آمریکا می‌گذرد، اهمیت می‌دهد. به نظر می‌رسد که حزب دموکرات بیشتر به آنچه در کشورهای دیگر می‌گذرد، اهمیت می‌دهد و توجه کمتری به مردم خود دارد.» برای برخی از حامیان هریس، این ایده که رای‌دهندگان مسلمان یا عرب گزینه ترامپ را در نظر بگیرند، غیرقابل درک است.
آنها خاطرنشان می‌کنند که این ترامپ بود که مانع از ورود شهروندان کشورهای عمدتا مسلمان به ایالات متحده شد. به اعتقاد آنها ترامپ سابقه طولانی در اظهارنظرهای نژادپرستانه و تحریک‌آمیز دارد. اخیرا اسرائیل را برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران تشویق کرده است. طرفداران جناح راست در اسرائیل اغلب او را متحد خود می‌دانند. هریس و کمپین او با رای‌دهندگان عرب آمریکایی و مسلمان در میشیگان و فراتر از آن ارتباط برقرار کرده‌اند.
او روز جمعه درحالی‌که در ایالت بود با رهبران جامعه مسلمانان دیدار کرد. او همچنین از مقامات و رهبران منتخب کنونی و سابق عرب و مسلمان و از گروهی به نام «Emgage Action» که بر ایجاد قدرت سیاسی مسلمان آمریکایی متمرکز است، تاییداتی دریافت کرده است. دکتر الطافت حمزوی، رئیس هیات‌مدیره بنیاد «Emgage Action» -بازوی مشارکت غیرحزبی رای‌دهندگان- گفت که دیدگاه‌های مختلف درباره انتخابات منعکس‌کننده تنوع مسلمانان آمریکایی است، گروهی که شامل آمریکایی‌های عرب‌تبار، سیاه‌پوستان و آمریکایی‌های آسیای جنوبی است. به گفته حمزوی گروه بزرگ‌تری وجود دارند که می‌گویند: «من دیگر به این سیستم اعتقادی ندارم.» در بیانیه‌ای، نسرینه برگزی، مدیر تبلیغات مسلمانان و عرب آمریکایی برای کمپین هریس گفت که کامالا هریس برای به‌دست آوردن هر رای، متحد کردن کشورمان و رئیس‌جمهور شدن همه آمریکایی‌ها تلاش می‌کند.»
برگزی گفت: «معاون رئیس‌جمهور هریس در حمایت خود از جامعه متنوع مسلمان کشورمان ثابت‌قدم بوده است.» «جنبش ملی غیر متعهد» که تلاش‌های اعتراضی علیه بایدن را در جریان رقابت‌های مقدماتی امسال سازمان‌دهی کرد، گفته است که از کامالا هریس حمایت نخواهد کرد. اما به حامیانش نیز هشدار داده است که از ترامپ یا نامزدهای حزب ثالث حمایت نکنند. این جنبش شک دارد که مسلمانان از ترامپ حمایت کنند و تعداد انگشت‌شماری از او حمایت می‌کنند از جمله شهردار همترامک در میشیگان. او گفت: «به‌عنوان یک جامعه، ما نادان نیستیم.» اگر درد رای‌دهندگان مسلمان و عرب آمریکایی در دیربورن ملموس بود، اضطراب و ناراحتی رای‌دهندگان یهودی در برخی از حومه‌های دیترویت نیز مشهود بود. بیرون از معبد «شیر شالوم» در شهرک بلومفیلد غربی، نمایشگاهی از صندلی‌های خالی برپا شده بود که اشاره‌ای به 250تنی دارد که از سرزمین‌های اشغالی به غزه به‌عنوان اسیر برده شدند.
نوح آربیت، نماینده ایالتی، یک دموکرات که نماینده منطقه است، پیش از نمایش قدم می‌زد، درباره پیامدهایی که 7اکتبر روی حزب دموکرات گذشته بود، فکر می‌کرد. او گفت: «این ائتلاف بایدن که در سال2020 شکل گرفت، از هم پاشید. او در مصاحبه‌ای بر تفاوت‌های میان حزب دموکرات و چپ فعال آن تاکید کرد و گفت که برخی از مترقی‌ها، به‌ویژه در دانشگاه‌ها، مخالفت خود را با اسرائیل به‌گونه‌ای ابراز کردند که به یهودستیزی و انحراف تعبیر شد. او گفت که خطر این است که برخی از رای‌دهندگان امسال ممکن است این دو را با هم ترکیب کنند. او گفت: «کامالا هریس به عکس گفته‌های این معترضان کالج عمل کرده است، اما افراد زیادی هستند که می‌گویند، به آنچه در محوطه دانشگاه می‌گذرد نگاه کنید، این چیزی است که کامالا می‌خواهد بیاورد. این دروغ است. اما آنها این‌گونه رای خود را می‌دهند.» 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1174027/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر گروه جهادی درمان و سلامت تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیرجند

نشست استاندار همدان با بانوان استان و تجلیل از مادر سه شهید چنگیزی

نحوه ی خوابیدن جغدهای کوچک

چشم نواز و زیبا مثل دریاچه برفی گلبهار

مولودی خوانی زیبایی از محمود کریمی

ژست و فیگورهای بامزه یک طوطی مقابل آینه بعد از دیدن خودش

گوناگون/ نظر مستشرقین غیرمسلمان در مورد شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟

دستورالعمل پیامبر(ص) به حضرت زهرا (س)

مراسم شب یلدا در پاکستان

شناساگری حساس برای تشخیص مادون قرمز

ابداع یک ماده شبیه به پوست برای کاهش عفونت کاتترهای داخل وریدی

شناساگری حساس برای تشخیص پرتوهای فروسرخ

یکی از کم تعدادترین شعرها برای حضرت زهرا(س) بوده است!

خواندن شعری زیبا در وصف حضرت فاطمه (س)

حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار مداحان و شاعران اهل بیت‌ با رهبر انقلاب

تل‌آویو زیر آتش مقاومت یمن؛ 18 صهیونیست زخمی شدند

انصارالله: جنگ ما با اسرائیل و آمریکا ادامه دارد

حملۀ هایپرسونیکی یمن به روایت صهیونیست‌ها

نابودی حداقل 30 سامانه پدافندی آمریکا در اوکراین

گاردین: کی‌یف به متخصصان دفاع هوایی در خط مقدم جنگ روی آورده است

سرمقاله اعتماد/ ناترازی نظام رسانه‌ای ایران

سرمقاله هم میهن/ استقبال از یک موضع

کیهان نوشت: دور افتخار مدعیان اصلاحات با میراث شهید رئیسی

سرمقاله جمهوری اسلامی/ الزامات نگاه به مردم

سرمقاله آرمان امروز/ «پزشکیان»؛ مـرد گذار از کلیشه‌ها

اشغال سوریه از 3 جهت؛ آمریکا از شرق، اسرائیل از غرب، ترکیه از شمال

زنگنه: با اجرای پیشنهاد مجلس توسط دولت، مشکل ناترازی انرژی حل می‌شود

نهال روی کاج شکسته

مولودی خوانی زیبا به لهجه‌ مشهدی در حرم امام رضا(ع)

فرمول محاسبه تعداد مبل برای خانه

درهم‌تنیدگی کوانتومی زنده در کابل‌های اینترنت به دست آمد

دل بیدار من بر مردم خوابیده می گرید!

حرکت روح در بدن را نمیبینی!

روایت یک منبع آگاه از جزئیات جلسه کمیته بررسی رفع فیلترینگ

توصیه‌های محمد فاضلی به پزشکیان؛ نگذارید در پستوها تصمیم بگیرند

تظاهرات گسترده صهیونیست‌ها در تل آویو

پسکوف: موشک اورشنیک یک انقلاب مطلق در فناوری تسلیحاتی است

سرمقاله سازندگی/ درس از گذشته

«کشاورزی صنعتی»؛ راه‌حلی اجتناب‌ناپذیر برای بحران غذایی آینده

تقویم تاریخ/ ولادت حضرت "فاطمه‏ ی زهرا"(س)

بهترین دعا به فرموده خدا چیست؟

شرکت چینی در رقابت با ایلان ماسک 1000 ربات انسان‌نما می‌سازد

صحبت های جالب دکتر شکوری

سفیر یمن در ایران: ما آنهایی نیستیم که در مقابل سختی ها بترسیم و عقب بنشینیم

جلسه غیرعلنی مجلس درباره نوسانات ارزی

عاملی: مسئله رفع فیلترینگ ممکن است این هفته در شورای عالی فضای مجازی به نتیجه برسد

تظاهرات مخالفان و حامیان رئیس‌جمهور کره جنوبی یک هفته پس از استیضاح

نخست وزیر اسپانیا خواستار به رسمیت شناخته شدن فلسطین شد

گزارشی از حادثه در بازار کریسمس آلمان

8 شهید در بمباران مدرسه‌ای در غزه