ایران پرسمان

آخرين مطالب

نیویورک‌تایمز: اسرائیل توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد سیاست روز

نیویورک‌تایمز: اسرائیل توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / یک رسانه آمریکایی نوشت که رژیم صهیونیستی با توجه به در اختیار نداشتن جنگ‌افزارها و آمادگی نظامی لازم برای حمله به تاسیسات اتمی زیرزمینی و مستحکم ایران و تمایل نداشتن آمریکا برای همراهی با چنین اقدامی برای پاسخ به حمله موشکی گسترده ایران در روزهای گذشته، توان حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد.
یک رسانه آمریکایی در پی جنگ روانی رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به آن درباره احتمال حمله این رژیم به تاسیسات هسته‌ای ایران در پاسخ به عملیات «وعده صادق 2» در اول اکتبر، نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی منتظر این لحظه بوده‌، اما این حمله در پاسخ به اقدام نظامی ایران یا حداقل، انجام دادن موفقیت‌آمیز آن بدون کمک آمریکا غیرمحتمل به نظر می‌رسد.
ایران 10 مهر(1 اکتبر) طی عملیات «وعده صادق 2» به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران که از سوی ایران نقض حاکمیت ملی ایران و تروریسم برون‌مرزی تلقی شده بود،‌ ترور و به شهادت رساندن «سید حسن نصرالله» دبیرکل پیشین حزب‌الله لبنان و سردار «عباس نیلفروشان» مشاور ارشد نظامی ایران در لبنان طی حملات به جنوب این کشور، پاسخ داد.
مقامات ایران تاکید کرده‌اند که در صورت هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن علیه ایران، زیرساخت‌های این رژیم و منافع متحدانش در منطقه هدف مشروع حملات نظامی ایران قرار خواهد گرفت.
تردیدها درباره توان رژیم صهیونیستی برای آسیب‌ جدی به تاسیسات هسته‌ای ایران
در گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز در این باره آمده است: 2 سال پیش، ده‌ها جنگنده اسرائیلی بر فراز مدیترانه به پرواز درآمده و حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را طی رزمایشی شبیه‌سازی کردند که ارتش اسرائیل، آشکارا آن را به عنوان رزمایشی با «پرواز دوربرد، سوختگیری هوایی و حمله به اهداف دوردست» تبلیغ کرده بود.


هدف این رزمایش، تنها، ترساندن ایرانی‌ها نبود. بلکه برای مخابره این پیام به دولت بایدن طراحی شده بود که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در حال تمرین برای انجام دادن این عملیات به تنهایی است، حتی اگر احتمال موفقیت آن در صورت ملحق‌شدن آمریکا بالاتر باشد.

موشک‌های ایرانی بر فراز اراضی اشغالی در عملیات «وعده صادق 2»
مقامات پیشین و فعلی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهایی که انجام‌ داده‌اند، درباره توان این رژیم برای وارد کردن آسیب جدی به تاسیسات هسته‌ای ایران تردید داشته‌اند.
با این حال، مقامات پنتاگون در چند روز اخیر، برایشان سوال بوده است که بدانند آیا رژیم صهیونیستی برای انجام دادن چنین عملیاتی به تنهایی، آماده می‌شود یا نه. آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که تل‌آویو ممکن است دیگر چنین لحظه‌ای نصیبش نشود.
در ادامه این مطلب آمده است: «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به اسرائیل درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای یا نیروگاه‌های ایران هشدار داده و گفته است هرگونه پاسخی باید با حمله ایران به اسرائیل در هفته گذشته متناسب باشد.
«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به وضوح به «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته است که آمریکا از اسرائیل می‌خواهد از اقدامات تلافی‌جویانه‌ای پرهیز کند که منجر به گسترش تنش‌ها از سوی ایران خواهد شد. گالانت قرار است 9 اکتبر(18 مهر) با آستین در واشنگتن دیدار کند.
مخالفت آمریکا با گزینه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
این روزنامه نوشت: مقامات رسمی می‌گویند احتمال دارد اولین پاسخ تلافی‌جویانه اسرائیل به حمله موشکی ایران متمرکز بر پایگاه‌های نظامی و شاید برخی اماکن حکومتی و اطلاعاتی باشد. حداقل در قدم اول، غیرمحتمل است که اسرائیل به سراغ گوهرهای تاج ایران، یعنی تاسیسات هسته‌ای آن برود. پس از انجام شدن مذاکراتی مهم، به نظر می‌رسد که این اهداف به بعد و در صورت وقوع حمله دیگری از سوی ایران موکول شده‌اند.
این رسانه با اشاره به درخواست سیاستمداران تندرو و ضدایرانی در آمریکا و اراضی اشغالی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، آورده است که با این حال، مقامات دولت آمریکا، اول از همه بایدن، کارزاری برای کنار گذاشتن این گزینه از روی میز به راه انداخته و گفته‌اند که این حملات، احتمالا، ناکارآمد خواهد بود و منطقه را درگیر جنگی تمام‌عیار خواهد کرد.

ایران پرسمان

تاسیسات هسته‌ای فردو در ایران
با وجود این که مقامات ایران تاکید کرده‌اند ایران در عین برخورداری از ظرفیت‌های علمی و فنی لازم، تولید و به‌کارگیری تسلیحات هسته‌ای را در دکترین دفاعی خود قرار نداده و برنامه هسته‌ای ایران، صرفا، ماهیتی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند، در این گزارش آمده است: مباحثاتی که درباره چنین حمله‌ای مطرح شده، سوالات جدیدی را مطرح کرده است؛ اگر اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کند، واقعا تا چه اندازه قادر خواهد بود موجب تنزل توانمندی‌های هسته‌ای ایران شود؟ یا این که آیا نتیجه فقط باعث مخفی‌تر شدن برنامه هسته‌ای ایران و ممانعت آن از فعالیت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهد شد که هنوز دسترسی منظم، اگرچه محدود به تاسیسات اصلی دارند؟ اگر چنین حمله‌ای از سوی اسرائیل منجر به ترغیب مقامات ایران به تصمیم برای تولید سریع یک بمب شود، چه خواهد شد؟
حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران جنایتی جنگی است
نیویورک تایمز نوشت: 22 سال است که کانون توجه اسرائیل و آمریکا در ایران، تاسیسات هسته‌ای نطنز بوده که سه طبقه زیر زمین در کویر است. اسرائیل برنامه‌هایی برای نابود با فلج کردن این تالار عظیم سانتریفیوژها بوده است که هزاران ماشین مرتفع و نقره‌ای با سرعت فراصوت تا زمان نزدیک شدن اورانیوم به درجه خلوص مواد هسته‌ای در سطح بمب در گردش هستند.
در حالی که نطنز هدف نسبتا آسانی خواهد بود، حمله به آن جنایت جنگی محسوب می‌شود. آمریکا تا کنون، دست به اقداماتی از جمله تحریم، خرابکاری و دیپلماسی برای اخلال در این برنامه زده اما سراغ بمب نرفته است. همچنین از دست‌یابی تل‌آویو به تسلیحاتی که منجر به تخریب تاسیسات دیگری در کوهستان‌های ایران، یعنی فردو خواهد شد، فعالانه جلوگیری کرده است.
«جورج دبلیو بوش» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا از تحویل بزرگ‌ترین بمب‌های سنگرشکن آمریکا و بمب‌افکن‌های بی-2 به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی خودداری کرده بود. این تسلیحات برای انجام دادن هرگونه اقدامی برای تخریب فردو یا هرگونه تاسیسات زیرزمینی دیگر با استحکاماتی قوی ضروری هستند. استدلال بوش در پاسخ به مخالفان تصمیمش این بود که آمریکا برای وارد شدن به جنگی دیگر در منطقه غرب آسیا خطر نخواهد کرد.

ایران پرسمان

تاسیسات هسته‌ای نطنز در ایران
در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به عملیات سری خرابکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی موسوم به «بازی‌های المپیک» که یک حمله سایبری گسترده علیه تاسیسات هسته‌ای ایران با ویروس «استانکس» شد، آمده است: این عملیات هم کارساز نبود. ایرانی‌ها تاسیسات‌شان را بازسازی و هزاران سانتریفیوژ دیگر را اضافه کردند. آن‌ها برنامه هسته‌ای خود را زیرزمینی‌تر کردند.
توان اسرائیل برای حمله به تاسیسات اتمی ایران محدود است
در این گزارش مطرح شد: مقامات اسرائیلی می‌گویند وقتی «نفتالی بنت» در 2021 نخست‌وزیر اسرائیل شد، از نبود آمادگی ارتش اسرائیل برای حمله به برنامه هسته‌ای ایران بهت‌زده شده و دستور داد رزمایش‌های جدیدی برای شبیه‌سازی پروازهایی به مسافت‌های طولانی به ایران انجام شود و منابع جدیدی را برای این آمادگی‌ها تخصیص داد. حتی امروز هم توان اسرائیل محدود است. تل‌آویو بر هواپیماهای ناوگان فرسوده بویینگ 707 برای سوختگیری هوایی متکی است و چندین سال طول خواهد کشید تا مدل‌های جدید هواپیماهای حامل سوخت برای مسافت‌های طولانی‌تر از سوی آمریکا به آن تحویل داده شوند.
نیویورک‌تایمز با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان نوشت: بمب‌های سنگرشکن خود اسرائیل در برابر تونل‌های موشکی حزب‌الله کارآمد بود و ارتش اسرائیل را قادر ساخت «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان را ترور کند. اسرائیلی‌ها بر این باورند که می‌توانند بسیاری از پدافندهای هوایی اطراف تاسیسات هسته‌ای را از بین ببرند. آن‌ها یکی از این پدافندها را برای فرستادن پیامی به ایران در آوریل در پاسخ به حمله موشکی و پهپادی آن هدف قرار دادند. اما اسرائیل نمی‌تواند، به سادگی وارد تاسیسات به شدت مستحکم‌سازی‌شده زیرزمینی در کوهستان‌ها شود.
ژنرال «فرانک مک‌کنزی» که مسئول برنامه‌های جنگ ایران در زمان فرماندهی‌اش در سنتکام بود، در این باره گفت: هدف هسته‌ای، هدفی بسیار سخت است. جایگزین‌های زیادی برای آن وجود دارد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1173474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرتاب فضاپیمای جدید «بلو اوریجین» به تعویق افتاد

رمانی درباره عملیات طوفان‌الاقصی در راه است

انتصاب دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: استفساریه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تصویب نشد

پیام معنادار محمد مهاجری خطاب به پزشکیان درباره دیدارش با جبهه پایداری

علی نیکزاد: اسرائیل اقدامی کند نوع جدیدی از سلاح دفاعی رونمایی می‌شود

محسن اراکی: هر کسی بتواند در هر نقطه از جهان ضربه‌ای به اسرائیلی‌ها وارد کند باید انجام دهد

در این یک‌سال بر غزه چه گذشت؟

اجرایی شدن پویش قرار مهر در جزیره کیش

رادان: مردم "پلیس من" را نصب کنند

76کیلو شمش طلا در حراج امروز به فروش رسید

محصولات ویژه‌ گروه زم (ZEM) را بیشتر بشناسیم؛/ تولید کلید و پریزهای خاص برای کافه‌‌ها

حکایت/ این حکایت دنیاست...

عمق غرق شدن تایتانیک

در کمین ماهی

از کار افتادن یکی از ماهواره‌های کشور به دلیل اثرات آب و هوای فضایی

«مواد شیمیایی همیشگی» در خون با خواب ضعیف مرتبط هستند

بازتاب مقاومت در شعر شاعران

شهید جاویدالاثری که مادرش چهل سال سفره صبحانه را دیرتر جمع می‌کرد

مسئول امور گزینش کشور: جمعی از معلمان ردشده با کد 19 به کار بازمی‌گردند

زاکانی: سخنان رئیس‌جمهور در نیویورک بیانگر ذات آمریکا بود

پزشکیان: امروز ما را با هم به دعوا می اندازند تا هرچه می خواهند به ما تحمیل کنند

قالیباف فردا به تاجیکستان می‌رود

شلیک 150 راکت به سمت حیفا

فرانسه به اوکراین میراژ می‌دهد

ایلان ماسک بار دیگر برای حمایت از ترامپ به پنسیلوانیا می‌رود

آکسیوس: اعتماد دولت بایدن به اسرائیل کاهش یافته است

سرکرده داعش در صلاح الدین عراق کشته شد

تمسخر آرزوی صهیونیستیِ «اسرائیل بزرگ» (زیرنویس فارسی)

بلوبانک روزانه 900 میلیون تومان جایزه می‌دهد / کمپین «هر 3 میلیون، یک شانس» آغاز شد

گردشگری/ از تنها موزه جنوب تهران چه می‌دانید؟

حکایت/ این است حکایت دنیاست...

خودنمایی و حرکات نمایشی مازراتی و موتور سنگین در تونل!

راه حل فناورانه دانش بنیان‌ها برای ناترازی انرژی

نگاهی به شانس‌های نوبل ادبیات

واکنش زیدآبادی به پیشنهاد حمله به مراکز هسته‌ای ایران؛ سکوت آژانس عجیب است

رئیس دیوان عالی کشور: برخی افراد برای نماز جمعه نصر، غسل شهادت کردند

آکسیوس: واشنگتن نگران پیامد اقدام اسراییل علیه ایران برای نیروهای آمریکایی است

معاون پارلمانی رئیس‌ جمهور: انتخاب استانداران به زودی نهایی می‌شود

برتری 3 درصدی هریس بر ترامپ در یک نظرسنجی

معاون وزیر جهاد کشاورزی: کاهش قیمت مرغ و تخم‌مرغ در راه است

شریعتی: مجلس برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین و برق ندارد

پیشنهاد ایجاد وزارت معدن و صنایع معدنی

بازبینی بیش از 500 اظهارنامه به دلیل تخلف یک معاون فنی گمرک

سناریوهای دولت برای تغییرات شکلی در بودجه 1403

دیدار سرپرست بنیاد شهید تهران بزرگ با خانواده شهید ناجا

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد مازندران با 127 تن از جامعه ایثارگری

تلاش برای خدمت به ایثارگران نباید دچار رکود و کندی شود

دیدار استاندار، مدیرکل بنیاد و فرماندهی نیروی انتظامی استان قم با خانواده شهید «مختارزاده»

بررسی 370 پرونده در کمیسیون پزشکی جانبازان استان همدان