ایران پرسمان

آخرين مطالب

چکشیان: موانع فرهنگی مهم‌ترین‌ چالش پیش‌ روی تولید است وزارت رفاه

چکشیان: موانع فرهنگی مهم‌ترین‌ چالش پیش‌ روی تولید است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون امور فرهنگی‌ و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بهره‌وری در تولید، رشد اقتصادی و استقلال کشور همگی از مسیر فرهنگی با ارتقای فرهنگ کار محقق می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان ، «محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیرکل تعاون و رئیس شورای هماهنگی مدیران و هیئت همراه طی نشستی با فعالان حوزه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
وی با بیان این‌که بخش اصلی و مهم اجرایی در میدان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در استان‌ها توسط فعالان این عرصه انجام می‌شود، تصریح کرد: از پیشنهادها و نقطه نظرات افراد برای سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها در ستاد استفاده خواهیم کرد.
چکشان، موانع فرهنگی و القای حس ناامیدی و ناتوانی در جامعه را مهم‌ترین چالش پیش‌ روی تولید عنوان کرد و افزود: بهره‌وری در تولید، رشد ّاقتصادی و استقلال کشور همگی از مسیر فرهنگی با ارتقای فرهنگ کار محقق می‌شود. 
وی تصریح کرد: مسئله پیشرفت کشور مستقیماً مربوط به سرمایه‌های اصلی کشور یعنی نیروهای انسانی است و تمام امورات آنان باید توسط فعالان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی پیگیری شود.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر کار تصریح کرد: دولت، کارفرما و کارگر سه ضلع ورزش کارگری هستند و باید در نشست‌های مختلف با گفتمان‌سازی فرهنگ ورزش و اهمیت آن در ارتقای بهره‌وری تبیین شود. 
وی در ادامه وظیفه و رسالت اصلی مجموعه‌های ورزشی کارگری را ارائه خدمت شایسته به کارگران عنوان کرد که باید به نحو مطلوب اداره شوند.
چکشیان موضوع جوانی جمعیت را بسیار مهم توصیف کرد و با تأسی از بیانات مقام معظم رهبری گفت: این موضوع بسیار حساس است و آینده کشور را تهدید می‌کند لذا فعالان عرصه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی باید از همه ظرفیت‌های خود برای تبیین اهمیت این موضوع استفاده کنند.
وی در خصوص انتخابات و مشارکت مردم نیز گفت: هدف اصلی وارد کردن عنصر اراده ملّی در تصمیم‌گیری‌ها است و از شما فعالان فرهنگی و اجتماعی انتظار داریم در راستای تبیین و تشویق افراد برای مشارکت گسترده در انتخابات اهتمام داشته باشید.
«سیاوش آقاجانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان نیز در این نشست گفت: نگاه جمهوری اسلامی گسترش ورزش‌های کارگری است.
وی ادامه داد: در استان گیلان 9 مجموعه ورزشی فعالیت دارد که هزینه‌ها، مخارج و بعضاً اعتبارات توسعه‌ای از محل درآمدزایی خود مجموعه‌ها تأمین می‌شود.
آقاجانی تصریح کرد: نگاه ما در مجموعه‌های ورزشی صرفاً درآمدزایی نیست و اهلیت پیمانکاران و ارایه خدمات باکیفیت و قیمت مطلوب در اولویت است.
در ادامه هریک از حاضرین به بیان موانع و نقطه‌نظرات خود در بخش مختلف فرهنگی، ورزشی و اجتماعی پرداختند.
1 اسفند 1402 14:47
کد خبر : 335,980
کلیدواژه ها: محمد چکشیان، معاون فرهنگی اجتماعی، فرهنگ کار، تولید
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1096849/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

سیل شوخی بردار نیست

جوهری سیاه که سازوکار دفاعی اختاپوس است

اینجا ایران است لرستان، اشترانکوه زیبا

تماس نزدیک با تمساح‌های غول پیکر از آکواریومی شیشه‌ای

ماهی های آبپاش گونه ای خاصی از آبزیان

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

واکنش طالبان به تعلیق ممنوعیت فعالیت آنها توسط روسیه

دبیر کل ناتو: با تهدیداتی از جانب روسیه و چین روبرو هستیم

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

طبیعت زیبای مازندران

این دنیا گذراست

طبیعت کلاردشت زیبا

اشکورات در گیلان

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

یک رمان امنیتی در بازار نشر

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

حماس: یورش بن گویر به مسجدالاقصی اقدامی خطرناک است

پولیتیکو: ایلان ماسک از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

تحریم جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصار الله یمن

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

مکانی زیبا در سوئیس

“سد گلال" در ایلام

تله کابین میثاق کرمان بر فراز کوه های شیوشگان

صخره های اندج قزوین

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

آمریکا، 3 شهروند روسیه و 3 نهاد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

جلسه کم‌سابقه کابینه دولت فرانسه درباره ایران

تخت‌روانچی به روسیه می‌رود

واکنش آذری جهرمی به برداشت‌ها از اظهاراتش: موافق بمب هسته‌ای نیستم

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

ناتو در سال جاری 20 میلیارد یورو به اوکراین اختصاص داده‌ است

درخواست عربستان و مصر از جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از تخلفات رژیم صهیونیستی

الجولانی: شام قوی، منطقه را قوی می‌کند

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

نردبان عشق در چین

تاثیر نفَس های پاک مثل باد بهاری است

پنگوئن های بازیگوش

شهر قدیم جیرفت، عظمت دوران اسلامی

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟