ایران پرسمان - شهر: 27 خانه موزه تملک، مرمت و احیا شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت. بافت تاریخی نیز مورد توجه قرار گرفت و نهضت سرمایه گذاری در احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر شکل گرفت. بیش از 100 جداره بناهای ارزشمند پیرایش شد و 11 ابنیه تاریخی و فرهنگی معادل 120 هزار متر مربع به نفع شهروندان احیا و بازسازی شد، آرامستان های فرهنگی، تاریخی و مذهبی نیز احیا شد. پهنه ها و گذر های فرهنگی متعددی ایجاد و ساماندهی شدند.
به گزارش شهر، هویت شهر به ساخت و ساز اتوبان و بزرگراه خلاصه نمی شود. بلکه بزرگان شهر، ابنیه های تاریخی شهر، خیابان ها حتی خانه ها و چنارهای قدیمی و... نیز جزو هویت شهر تهران است و دارای عقبه ای تاریخی.
در دوره گذشت بسیاری از انبیه های تاریخی مورد بی مهری قرار گرفت. با وجود آن که بسیاری از فعالان حوزه میراث فرهنگی درباره خطرهایی که ابنیه تاریخی را تهدید می کرد. بارها و بارها هشدار دادند اما دور از چشم مدیران شهری و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری خانه های تاریخی یکی بعد از دیگری از پا درآمدند و به خاک نشستند تا جای آنها برج ها و آسمان خراش ها سر به فلک بکشند و جیب مالکان را پر کنند.
در دوره جدید مدیریت شهری، سند راهبردی مدیریت منطقه تاریخی تهران، تملک و احیاء تعداد قابل توجهی از بناهای تاریخی و ارزشمند تهیه شد. ایجاد نهضت سرمایه گذاری در احیاء بناهای تاریخی و ارزشمند، ساماندهی و بازپیرایی راسته ها و گذرهای تاریخی شهر، ایجاد بانک بناهای تاریخی و ارزشمند شناسایی شده در شهر تهران از اقدامات مدیریت شهری در این دوره برای صیانت از میراث تاریخی بوده است.
در این دوره سعی شد اقداماتی برای بازآفرینی مکانهایی که دارای پیشینه قابل توجه هستند، انجام شود. این کارها بر مبنا و رویکرد اقتصاد مبتنی بر فرهنگ انجام شده است. موزههای دخانیات و پمپ بنزین، بوتیک هتل، خانه معمار، تالار مشاهیر ورزش و خانه موزه سیمین و جلال از جمله پروژههای بهسرانجام رسیده به شمار میرود. ضمن اینکه موزه صنعت با احیای کارخانه سیمان تهران، خانه موزه نیما، و... نیز در حال انجام است.
در این راستا 27 خانه موزه تملک، مرمت و احیا شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت. بافت تاریخی نیز مورد توجه قرار گرفت و نهضت سرمایه گذاری در احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر شکل گرفت. بیش از 100 جداره بناهای ارزشمند پیرایش شد و 11 ابنیه تاریخی و فرهنگی معادل 120 هزار متر مربع به نفع شهروندان احیا و بازسازی شد، آرامستان های فرهنگی، تاریخی و مذهبی نیز احیا شد. پهنه ها و گذر های فرهنگی متعددی ایجاد و ساماندهی شدند.
http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/290859/بازسازی-120-هزار-متر-مربع-بنای-ارزشمند-در-تهران