ایران پرسمان
مسکو در انتظار سیگنال کی‌یف برای مذاکرات مستقیم
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 12:42:29
ایران پرسمان - تسنیم / سخنگوی کرملین می‌گوید که نشانه آمادگی برای ازسرگیری مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین، باید از طرف کی‌یف دیده شود.
به گزارش تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین بر این باور است که برای از سر گیری مذاکرات با مسکو، کی‌یف باید سیگنال بدهد.
پسکوف در پاسخ به این پرسش که آیا روسیه در انتظار سیگنال از جانب واشنگتن است یا انتظار بروز نشانه‌ای مستقیم از جانب کی‌یف را می‌کشد، گفت: این نشانه باید از طرف کی‌یف باشد. آنها دست کم باید درباره این موضوع، اقدامی انجام دهند. آنها همچنان برای این کار(از سر گیری مذاکرات) ممنوعیت قانونی دارند. تاکنون هیچ اقدامی را مشاهده نکرده‌ایم.
پیش‌تر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که ولودیمیر زلنسکی‌، همتای اوکراینی وی آماده است تا حاکمیت روسیه بر کریمه را به رسمیت شناخته و از ادعای مالکیت بر این شبه جزیره دست بکشد.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1245762/مسکو-در-انتظار-سیگنال-کی‌یف-برای-مذاکرات-مستقیم
بستن   چاپ