ایران پرسمان
سلاح عجیب در مراسم تشییع پاپ فرانسیس در رم خبرساز شد!
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 12:42:27
ایران پرسمان - العالم / تصاویر منتشر شده از مراسم آماده‌سازی برای تشییع پیکر پاپ فرانسیس در شهر رم، سلاحی غیرمعمول را در دستان یک سرباز ایتالیایی به نمایش گذاشت که موجی از پرسش‌ها را درباره ماهیت و کاربری آن به همراه داشت.
در ویدیویی که در رسانه‌ها بازتاب گسترده‌ای یافت، یک نیروی نظامی ایتالیا در حال حمل سلاحی مشاهده می‌شود که ظاهری شبیه به یک تفنگ هجومی از نوع Beretta ARX160 دارد؛ سلاحی که در حال حاضر در اختیار نیروهای مسلح ایتالیا است.
اما بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد که این سلاح در واقع یک پرتابگر ضد پهپاد است؛ دستگاهی که برای اخلال در ارتباط بین پهپاد و مرکز کنترل آن طراحی شده و با ایجاد اختلال در سیگنال‌ها، پهپاد را مجبور به فرود یا سقوط می‌کند.
بازار
گفته می شود این ابزار پیشرفته در چارچوب اقدامات امنیتی ویژه‌ای به کار گرفته شده که برای مراسم وداع با پاپ فرانسیس، به ویژه با توجه به حضور سران بسیاری از کشورهای جهان و احتمال تهدیدات هوایی از جمله پهپادها، تدارک دیده شده است.
این سامانه اختلالگر قادر است با ایجاد پارازیت در فرکانس‌هایی همچون وای‌فای و سیستم موقعیت‌یاب جهانی (GPS) در شعاعی به طول 700 متر، تا 30 پهپاد را به طور همزمان خنثی کند.
این دستگاه حدود 17 کیلوگرم وزن داشته و نقشی مهم در تأمین امنیت هوایی این مراسم حساس ایفا کرده است.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1245761/سلاح-عجیب-در-مراسم-تشییع-پاپ-فرانسیس-در-رم-خبرساز-شد!
بستن   چاپ