ایران پرسمان
سفیر ایران در واتیکان زیر ذره‌بین؛ چرا فقط موبایل دست نماینده ایران دیده شد؟
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 21:04:46
ایران پرسمان - آخرین خبر / چندروزی است که تصویر حجت‌الاسلام دکتر محمدحسین مختاری سفیر کشورمان در واتیکان و حضور او در کنار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم یادبود پاپ خبرساز شده است.
وی بیش‌ از 2ساعت در مراسم خاکسپاری پاپ‌فرانسیس بوده است اما فقط چند ثانیه از حضور او درحال فیلمبرداری با گوشی مورد توجه برخی‌ رسانه‌ها قرار‌ گرفته است، حال که تصاویری از سلفی و فیلمبرداری نمایندگان اروپایی در مراسم نیز منتشر شده است جزئیات ماجرا را از زاویه‌ای دیگر دراینجا بخوانید.‌
بازار
چندنکته روشنگرانه در این مورد برای افرادی که به دنبال درک ابعاد مختلف موضوع هستند:
یک) مراسم خاکسپاری پاپ و حضور مسئولین ایرانی در مراسم حدود 120دقیقه به طول انجامید، که دکتر مختاری کمتر از 30ثانیه در کل این حضور، و برای ارسال یک فیلم کوتاه از مراسم برای رسانه‌ها اقدام به فیلمبرداری می‌کند، اما افرادی معلوم‌الحال و دائم‌النقد بدون توجه به این موضوع با تیترهای غیرواقعی طوری القا کردند که گویی نماینده ایران در تمام مدت مراسم صرفا مشغول به فیلمبرداری بوده است.
این درحالی است که تصاویر زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد مقامات اروپایی در حال سلفی و فیلمبرداری از مراسم هستند.
دو) رسانه‌ها در انعکاس این موضوع به انتصاب ایشان در دوران ریاست شهید رئیسی و جایگاه استادی دکتر مختاری در موسسه آیت‌الله مصباح یزدی اشاره می‌کنند، در واقع برای تاثیرگذاری بر روی ذهن مخاطب به حواشی و گذشته ایشان رجوع کردند، این رفتارها گواه آن است که بوی سیاسی‌کاری بیشتر از دغدغه رسانه‌ای و حیثیت ملی به مشام می‌رسد.
سه) تیم ایرانی با وجود حضور در یک فضای بسیار خاص و حساس، در موقعیتی نزدیک به جایگاه ترامپ و بایدن، با یک رفتار حرفه‌ای و به دور از ایجاد حاشیه این لحظات حساس را کنترل کرده و رفتار غیرحرفه‌ای از خود نداشتند، نکته‌ای که پشت هیاهوها و تسویه‌حساب‌های سیاسی دیده نشد.
چهار) فقط کافی است نگاهی گذرا به فعالیت های اخیر دکترمختاری در واتیکان بیندازیم تا ببینیم حضور ایشان در منطقه خاص و ویژه واتیکان تا چه حد مثبت و موثر بوده است:
- ارتباط و تعامل سازنده با مسئولین مختلف واتیکان
- نقش‌آفرینی دیپلماتیک موثر با شخص پاپ‌فرانسیس جهت تعامل بیشتر ایشان و جمهوری اسلامی ایران و انتقال لوح ویژه حاوی دیدگاه‌های رهبر انقلاب درمورد حضرت مسیح(ع) به ایشان
-دیدار با پیتروپارولین نخست وزیر واتیکان که با مدیریت و خلاقیت دکتر مختاری در جلسه، موضوع جنگ فلسطین و تجاوزگری اسرائیل به یک موضوع مشترک تبدیل‌شد و در این جلسه موضع لزوم‌آتش‌بس و پایان تجاوزگری اسرائیل از طرف واتیکان منتشر شد.
جمع‌بندی:
دکتر مختاری با نگارش 50 مقاله و کتاب تخصصی یک شخصیت علمی است که پس از اخذ مدرک دکتری از دانشگاه دورهام انگلستان در رشته فلسفه غرب به کشور بازگشت تا در ایران موثر باشد، همچنین او سالها فعالیت‌های فرهنگی_تبلیغی موثر در انگلستان و واتیکان داشته است.
اینها بخشی از شخصیت و فعالیت‌های یک روحانی تحصیل‌کرده و دانشمند است که شخصیت مجازی او در افکارعمومی با تسویه‌حساب سیاسی و با تقطیع یک فیلم مورد حمله قرار گرفت و شخصیت و جایگاه نماینده رسمی جمهوری اسلامی ایران که یک مفهوم ملی است اینگونه مورد تخریب قرار گرفت.
باشد که درس شرافت بگیریم و افراد را قربانی اهداف سیاسی نکنیم.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1245603/سفیر-ایران-در-واتیکان-زیر-ذره‌بین؛-چرا-فقط-موبایل-دست-نماینده-ایران-دیده-شد؟
بستن   چاپ