ایران پرسمان
وزیر دفاع ایتالیا: برای من کودک فلسطینی به اندازه کودک اوکراینی ارزش دارد
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 20:06:10
ایران پرسمان - شفقنا / وزیر دفاع ایتالیا در یک مصاحبه به انتقاد از سیاست‌های آمریکا در قبال روسیه و اسرائیل پرداخت.
رویترز نوشت: «گیدو کروسه‌تو» وزیر دفاع ایتالیا اقدامات اخیر اسرائیل در منطقه غزه، مانند حمله به بیمارستان و سایر حملاتی که منجر به کشته شدن غیرنظامیان، از جمله امدادگران شد، انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه اسرائیل باید به اشتباهات خود اعتراف کند، گفت: برای من یک کودک فلسطینی به اندازه یک کودک اوکراینی یا یک کودک ایتالیایی ارزش دارد. گاهی باید شجاعت گفتن متاسفم را داشته باشید.
وزیر دفاع ایتالیا با اعلام نگرانی از اینکه ممکن است جنگ غزه به دیگر کشورهای منطقه نیز سرایت کند به ویژه با اشاره به تهدید جنگ با ایران گفت: غزه برکه ای است که هر روز سنگی در آن پرتاب می شود و دایره هایی که این سنگ ایجاد می کند بیشتر و بیشتر می شود.
کروسه‌تو به جنگ اوکراین هم اشاره کرد و گفت: روسیه به‌رغم فشارهای واشنگتن برای صلح در اوکراین جدی نیست.
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1240749/وزیر-دفاع-ایتالیا--برای-من-کودک-فلسطینی-به-اندازه-کودک-اوکراینی-ارزش-دارد
بستن   چاپ