ایران پرسمان
نماینده سابق کنگره آمریکا: قذافی قربانی بازی سیاسی کلینتون شد
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 10:16:11
ایران پرسمان - خبرگزاری دانشجو /کرت ولدون، نماینده سابق کنگره آمریکا، در گفت‌وگو با تاکر کارلسون به افشاگری درباره پشت‌پرده حذف معمر قذافی پرداخت و به صراحت از نقش دولت آمریکا در مرگ رهبر سابق لیبی سخن گفت:
🔸"قطعاً کسانی که حقیقت ماجرای 11 سپتامبر را پنهان کردند، توانایی انجام قتل را هم دارند. همان‌ها باعث مرگ قذافی شدند."
🔸"هیلاری کلینتون در لیبی یک بازی سیاسی به راه انداخت. من خودم در بحبوحه جنگ به لیبی رفتم. قذافی از من خواست ماجرا را رسانه‌ای کنم. حتی بایدن، بوش و استنفورد را به آن‌جا بردم."
🔸"نامه استعفای قذافی را شخصاً به آمریکا آوردم. او پیشنهاد داده بود که از قدرت کنار برود اما دولت آمریکا خواهان مرگ او بود."
🔸"در سه دیدارم با قذافی، او فقط دو خواسته داشت: متحد کردن آفریقا و ایجاد یک اتحادیه اقتصادی آفریقایی با پشتوانه طلا چیزی که آمریکا و اروپا نمی‌خواستند، در مقابل آمریکا حفظ کنترل بر منابع نفتی و صندوق ثروت ملی لیبی را می‌خواستند."
🔸"قذافی باید حذف می‌شد چون نمی‌خواست منابع کشورش را تسلیم کند.
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1240492/نماینده-سابق-کنگره-آمریکا--قذافی-قربانی-بازی-سیاسی-کلینتون-شد
بستن   چاپ