ایران پرسمان
ترامپ: برخی گفتگوهای من با پوتین در هفته‌های اخیر علنی نشده‌اند
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 18:37:44
ایران پرسمان - ایسنا / رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد در هفته‌های اخیر گفتگوهای تلفنی دیگری با همتای روسیه‌ای خود داشته که علنی نشده‌اند.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه بیش از یک ماه بعد از گفتگوی تلفنی 24 بهمن 1403 خود با «ولادیمیر پوتین» مجددا یک گفتگوی تلفنی دیگر را با همتای روسیه‌ای خود داشت که بر اساس گزارش‌ها بالغ بر دو ساعت و نیم به طول انجامید.
ترامپ در مصاحبه با نشریه واشنگتن اگزماینر فاش کرد که این گفتگوها تنها مکالمه‌هایی که این دو رهبر در هفته‌های اخیر داشته‌اند، نبوده و آنها گفتگوهای علنی نشده‌ای نیز داشته‌اند.
رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: «گفتگوی تلفنی روز سه‌شنبه یک گفتگوی بسیار خوب بود. فکر می‌کنم این شروع یک چیز خوب است. این شروع واقعا سه یا چهار هفته پیش اتفاق افتاد. می‌دانید من چند بار با پوتین صحبت کرده‌ام. تنها این تماس نبوده که آن را شروع کرده است. ما تماس‌های دیگری داشته‌ایم.»
ترامپ در پاسخ به سوال مصاحبه‌کننده درباره اینکه آیا این گفتگوهای آنها با یکدیگر علنی شده‌اند پاسخ داد: «خیر، اما این تداوم یک روند مثبت بوده و اگر مثبت نبود من به شما می‌گفتم.»

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1232520/ترامپ--برخی-گفتگوهای-من-با-پوتین-در-هفته‌های-اخیر-علنی-نشده‌اند
بستن   چاپ