ایران پرسمان - ایسنا / رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی عنوان داشت که کابینه بنیامین نتانیاهو هیچ خط قرمزی ندارد.
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) تصریح کرد: من از همگان میخواهم تا در اعتراض به کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به خیابانها بیایند.
به نقل از الجزیره، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اظهار کرد: کابینه نتانیاهو هیچ خط قرمزی ندارد.
بازار
![]()
لاپید گفت: تنها راه حل این است که تمامی مردم علیه کابینه اسرائیل متحد شوند و به آن بگویند که بس است.
شب گذشته حدود 40 هزار صهیونیست با تظاهرات در تل آویو و دیگر شهرهای اراضی اشغالی اعتراض خود را به تصمیم بنیامین نتانیاهو برای از سرگیری جنگ علیه نوار غزه و برکناری رئیس دستگاه شاباک نشان دادند.
دهها هزار تن از تظاهرکنندگان در میدان هبیما در مرکز تل آویو تجمع کرده و اعتراضات به خیابانهای اطراف کشیده شد و ترافیکهای شدیدی رخ داد.
در قدس، بئر السبع، حیفا و دیگر مناطق نیز اعتراضات مشابهی رخ داد و تظاهرکنندگان شعارهایی علیه ادامه جنگ و برکناری رئیس شاباک سر دادند.
http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1232398/لاپید--همه-اسرائیلیها-باید-علیه-کابینه-نتانیاهو-متحد-شوند