ایران پرسمان
حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ دو نفر شهید شدند
شنبه 25 اسفند 1403 - 15:56:44
ایران پرسمان - فارس / منابع رسانه‌ای گزارش دادند که یک فروند پهپاد اسرائیلی امروز شنبه، یک خودرو را در جنوب لبنان هدف قرار داد.
لحظاتی پیش رسانه‌های لبنانی از حمله پهپادی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و هدف قرار دادن یک خودروی دیگر خبر دادند. بر اساس این گزارش، یک پهپاد اسرائیلی یک خودرو را در شهرک برج الملوک در جنوب لبنان هدف قرار داد و خبرنگار روزنامه الاخبار ابتدا از زخمی شدن چندین نفر در این حمله خبر داد. اما سپس منابع خبری دیگر، شهادت دست‌کم دو نفر در این تجاوز را تأیید کردند. هنوز هویت شهیدان این تجاوز رژیم صهیونیستی مشخص نشده است.
با وجود برقراری آتش‌بس در لبنان از 27 نوامبر گذشته تاکنون، هنوز رژیم صهیونیستی به طور کامل از خاک لبنان خارج نشده است و طی هفته‌های اخیر، بارها با هدف قرار دادن خودروهای مختلف در جنوب لبنان، شماری از شهروندان لبنانی را شهید و مجروح کرده است
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1231070/حمله-پهپادی-اسرائیل-به-لبنان؛-دو-نفر-شهید-شدند
بستن   چاپ