ایران پرسمان
توجیه ژنرال صهیونیست پس از ممنوعیت ورود کمک‌ها به غزه
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 10:24:55
ایران پرسمان - ایسنا / بعد از ممنوعیت ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی که با محکومیت بین‌المللی روبه‌رو شده است، رئیس ستاد ارتش این رژیم از ایجاد تغییر اصولی در نحوه توزیع کمک‌ها خبر داد.
«ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: تغییر اصولی در فرایند توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه ایجاد خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: ارتش خود مسئولیت توزیع کمک‌ها در نوار غزه را بر عهده گرفته یا از نزدیک بر آن نظارت خواهد داشت.
بازار
در همین راستا، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد: یک شرکت آمریکایی ورود کمک‌ها به نوار غزه را بر عهده خواهد داشت و اگر در ماموریت خود شکست بخورد، ارتش اسرائیل آن را بر عهده خواهد گرفت.
به گزارش الجزیره، بحران نان به دلیل بسته شدن گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب نوار غزه شدت یافته است و این امر منجر به محدودیت در تولید نان و ناچار شدن اهالی این منطقه برای ایستادن در ساعت‌های طولانی به منظور دستیابی به یک قرص نان شده‌ است.
این در حالی است که پیشتر «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: ممنوعیت عبور تمامی کشتی‌های اسرائیلی در منطقه عملیات مشخص شده در دریای سرخ، دریای عرب، باب المندب و خلیج عدن ازسرگرفته شد و این ممنوعیت تا زمان بازگشایی گذرگاه‌های نوار غزه و ورود کمک‌ها و نیازهای غذایی و دارویی ادامه دارد؛ اقدامی که مورد استقبال جنبش حماس قرار گرفت.
جنبش حماس پیشتر تاکید کرد، قطع آب و برق نوار غزه و ممانعت از ورود مواد غذایی و پزشکی نقض جدی توافق آتش‌بس است.
اخیرا رهبر انصارالله یمن در سخنرانی خود درباره تحولات غزه گفت: ما بر مواضع خود در مورد ضرب الاجل ارسال کمک به نوار غزه ایستاده‌ایم و نیروهای مسلح آماده انجام عملیات هستند.
وی افزود: در صورت عدم ورود کمک‌ها به نوار غزه در مهلت تعیین شده، اقدامات نظامی از لحظه پایان ضرب الاجل آغاز خواهد شد.
به نوشته الجزیره، علاوه بر منع ورود کمک‌ها به غزه و قطعی آب و برق اهالی این باریکه توسط صهیونیست‌ها، تجاوزات اشغالگران به مناطق مختلف شهر غزه و کرانه باختری همچنان ادامه دارد.
طبق اعلام منابع فلسطینی، نظامیان اشغالگر به اردوگاه قدوره در شهر رام الله در کرانه باختری یورش بردند. آنها همچنین با یورش به شهر الخلیل در کرانه باختری تعدادی از فلسطینیان را بازداشت نمودند.
رسانه‌های فلسطینی همچنین از شنیده شدن صدای انفجار در شرق منطقه الشجائیه در شرق شهر غزه خبر داده‌اند.
همزمان، در نزدیکی مرزهای واقع در شرق شهر خان یونس جنوب نوار غزه تیراندازی شدیدی به وقوع پیوست.
نظامیان صهیونیست همچنین به برخی مناطق شهر قلقیلیه در شمال کرانه باختری و شهر بیت لحم در جنوب کرانه باختری یورش بردند.
رسانه‌ها به نقل از هلال احمر گزارش کردند که 6 فلسطینی در نتیجه درگیری با اشغالگران در شهرک حوسان در غرب بیت لحم مجروح شدند.
نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به منطقه شرقی در نابلس یورش بردند و درگیری‌هایی نیز طی ساعات گذشته در اردوگاه العروب واقع در شمال شهر الخلیل جنوب کرانه باختری میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها به وقوع پیوسته است.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1230286/توجیه-ژنرال-صهیونیست-پس-از-ممنوعیت-ورود-کمک‌ها-به-غزه
بستن   چاپ