ایران پرسمان
رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن «جماران»؛ رزمایش مرکب کمربند دریایی 2025 پایان یافت
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 14:47:15
ایران پرسمان - صدا و سیما / در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه و تمرین موفق برای آزادسازی کشتی ربوده شده انجام شد و این درزمایش با انجام رژه دریایی یگان‌های شناور سطحی شرکت کننده در رزمایش از مقابل ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «جماران» پایان یافت.
عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب دریایی 2025
در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 یگان‌های شناور و پروازی ایران، چین و روسیه عملیات اطفاء حریق را در شمال اقیانوس هند تمرین کردند.
امیر دریادار دوم مصطفی تاج الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه هدف اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ارتقای امنیت و صلح در شمال اقیانوس هند است، اظهار داشت: در ادامه برگزاری مراحل اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 با حضور نیروهای دریایی ایران، چین و روسیه یگان‌های شناور و پروازی سه کشور براساس سناریوی از پیش تعیین شده عملیات اطفاء حریق و رفع صدمات ایجاد شده در شناور تجاری را انجام دادند.
معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: در این مرحله از رزمایش پس از ارسال پیام اضطراری کشتی دچار حریق شده، ابتدا منطقه عملیات توسط بالگردهای نیروی دریایی ارتش مورد شناسایی و جستجو قرار گرفت و سپس بالگردها و شناورهای مستقر در منطقه برای اجرای عملیات اطفاء حریق اعزام شده و به اطفای حریق کشتی آسیب دیده پرداختند.

ایران پرسمان

عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب دریایی 2025
1403/12/22 - 10:23
تمرین موفق تیم‌های ویژه ایران، روسیه و چین برای آزادسازی کشتی ربوده شده
در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025، یگان‌های شناور و پروازی و تیم‌های عملیات ویژه ایران، چین و روسیه، عملیات آزادسازی کشتی ربوده شده را تمرین کردند.
در این مرحله پس از ارسال پیام اضطراری کشتی‌های تجاری به مرکز MRCC چابهار، ابتدا منطقه عملیات توسط یک فروند بالگرد SH3D نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد شناسایی و جستجو قرار گرفت و سپس ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «الوند» به‌عنوان ناو سرفرماندهی رزمایش، شناورهای رزمی مستقر در منطقه را برای اجرای عملیات آزادسازی به محدوده مورد نظر گسیل داد.
در ادامه نیروهای عملیات ویژه ارتش و سپاه با مشارکت نیروهای عملیات ویژه چین و روسیه با فرود آمدن از هوا با اجرای هلی برن و راپل بر روی شناور ربوده شده، عملیات تصرف را انجام داده و پس از دستگیری دزدان دریایی، عملیات آزاد سازی کشتی را با موفقیت اجرا کردند.
این سناریوها شامل دستگیری دزدان دریایی، مبارزه با خرابکاری‌های ایجاد شده در کشتی توسط دزدان دریایی که برای به تاخیر انداختن عملیات نجات اعمال شده بود، مداوای زخمیان و مصدومان حادثه و در نهایت اجرای عملیات یدک‌ شناور تجاری به لنگرگاه امن بود، با موفقیت انجام شد.
بازار



تمرین موفق تیم‌های ویژه ایران، روسیه و چین برای آزادسازی کشتی ربوده شده
1403/12/22 - 11:08
رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده در رزمایش مرکب کمربند دریایی 2025
امیر دریادار دوم مصطفی تاج‌الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: رزمایش مرکب امنیت دریایی 2025 ایران، چین و روسیه با برگزاری رژه یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «جماران» در منطقه شمال اقیانوس هند پایان یافت.
در این مراسم تمامی شناورهای شرکت کننده در رزمایش از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه از مقابل ناوشکن جمهوری اسلامی ایران جماران رژه رفتند.
در این رژه یگان‌های شناور و پروازی نیروهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناوشکن های «جماران»، الوند، بایندر و ناوهای نیزه، گناوه، نایبند، بهرگان و شناورهایی از نیروی دریایی سپاه پاسداران شامل ناو محافظ «شهید صیاد شیرازی»، ناو «شهید روحی» و ناو «شهید محمودی» و شناورهای تندرو و همچنین ناوشکن رزخی، ناوشکن تسدی ژاپوف و ناو لجستیکی پچینگا نیروی دریایی چین با ناو شکن بائو تو و ناو لجستیکی گا ئو یو هو حضور داشتند.
گفتنی است؛ روز گذشته نیز عملیات رهگیری و انهدام اهداف هوایی شبانه و روزانه و اجرای تمرین «Photo Ex» و آرایش آفندی برگزار شد.

ایران پرسمان

جزئیات رزمایش مرکب دریایی 2025؛ تمرین تامین امنیت کشتی‌های تجاری ترددکننده در شمال اقیانوس هند
1403/12/21 - 14:47

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1230022/رژه-دریایی-یگان‌های-شرکت-کننده-از-مقابل-ناوشکن-«جماران»؛-رزمایش-مرکب-کمربند-دریایی-2025-پایان-یافت
بستن   چاپ