ایران پرسمان
کاخ سفید: دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 22:13:50
ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی کاخ سفید با اشاره به گزارش‌های منتشر شده از دیدار مقامات آمریکا و اوکراین در عربستان سعودی گفت: «دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود.»
«کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه، در طول نشست خبری خود به مذاکرات اوکراین ـ آمریکا در عربستان سعودی پرداخت.
به گفته لیویت، با توجه به گزارشات منتشر شده از این نشست، دیدار مقامات آمریکایی با مقامات اوکراین مثبت بوده است.
ظهر امروز وزارت خارجه اوکراین اعلام کرد که دیدار هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در عربستان آغاز شده است.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: «این مذاکرات بین نمایندگانی از اوکراین و آمریکا در جده عربستان آغاز شده است.»
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئوهایی از نمایندگان هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.
مقامات اوکراینی و آمریکایی در عربستان سعودی مذاکراتی را با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه انجام می‌دهند.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1229783/کاخ-سفید--دیدار-با-مقامات-اوکراین-مثبت-بود
بستن   چاپ