ایران پرسمان
انصار الله به وقایع اخیر سوریه واکنش نشان داد؛ انجام هولناک‌ترین اشکال کشتار توسط تکفیری‌ها
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 22:10:01
ایران پرسمان - ایسنا / رهبر انصارالله یمن گفت گروه‌های تکفیری در سوریه جنایات خود را با فیلم مستند می‌کنند، آن‌ها را در سایت‌های شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند و به وحشیگری‌ها و جنایاتشان می بالند.
«سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنان خود درباره تحولات جاری سوریه گفت: جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه محکوم است و همه باید آن را محکوم کنند و هرکس وجدان دارد باید برای توقف جنایات تلاش کند.
رهبر انصارالله افزود: آنچه در سوریه می‌گذرد، اصرار گروه‌های تکفیری را بر ادامه رفتار جنایتکارانه وحشیانه کشتار مردم بی گناه به هولناک‌ترین اشکال قتل و کشتار آشکار می‌کند.
سید عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد: گروه‌های تکفیری در سوریه مسئولیت این جنایات را با حامیان مالی خود که با پول، حمایت سیاسی و حمایت نظامی از آنها حمایت می‌کنند شریک می‌شوند.
وی ادامه داد: جنایات سوریه عواقف بدی برای تکفیری‌ها و حامیان آنها دارد . آنها فکر می‌کنند خودشان را تحت پوشش و حمایت آمریکا و اروپا بیمه کرده‌اند و به این ترتیب دستشان را باز می گذارند تا هر کاری می خواهند بکنند.
رهبر انصارالله یمن افزود: گروه های تکفیری در سوریه در حال نسل کشی صدها شهروند صلح طلب و شریف سوری هستند.
سید الحوثی اشاره کرد: تکفیری های سوریه با درهم شکستن بافت اجتماعی سوریه خدمت بزرگی به دشمنان اسرائیلی و آمریکایی ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: آنچه آمریکایی ها و اسرائیلی ها به دنبال آن هستند این است که هر کدام خود را ناجی و حافظ مردم سوریه معرفی کنند.
رهبر انصارالله خاطرنشان کرد جنایات گروههای تکفیری ساخته و پرداخته آمریکا و اسراییل است. گروه‌های تکفیری در خدمت اهداف یهود و صهیونیسم برای مخدوش کردن وجهه اسلام هستند.
وی ادامه داد: گروههای تکفیری خود را مذهبی و جهادی می نامند در حالی که با وحشیگری اقدام به قتل افراد بی گناه می کنند.
این خبر تمیل می‌گردد...
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1228939/انصار-الله-به-وقایع-اخیر-سوریه-واکنش-نشان-داد؛-انجام-هولناک‌ترین-اشکال-کشتار-توسط-تکفیری‌ها
بستن   چاپ