ایران پرسمان
آیت‌الله جنتی: ماه رمضان فرصتی برای همدلی با محرومان است
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 20:37:29
ایران پرسمان - ایلنا / دبیر شورای نگهبان گفت: ماه رمضان فرصتی برای همدلی و دستگیری از محرومان جامعه است.
آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه روز چهارشنبه 15 اسفند 1403 این شورا فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و با بیان روایتی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه «إِنَّ لِرَبِّکُمْ فِی أَیَّامِ دَهْرِکُمْ نَفَحَاتٍ أَلَا فَتَعَرَّضُوا لَهَا» اظهار کرد: خوشا به حال آنان که قدرشناس لحظات سرشار از برکت این ماه هستند و جان خویش را در معرض نسیم رحمت الهی قرار می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: خطبه پرفضیلت و ارزشمند پیامبر اکرم (ص) در آخرین جمعه ماه شعبان، منبعی ارزشمند برای کسب معرفت نسبت به ماه مبارک رمضان و چگونگی بهره‌مندی از فیوضات این ماه شریف است.
بازار
آیت‌الله جنتی گفت: روزهای ماه رمضان فرصت سلوک معنوی مومنان و کسب آمادگی برای درک فیوضات بی‌مانند شب قدر است.
وی بیان داشت: یکی از اوصافی که پیامبر اسلام (ص) برای ماه مبارک رمضان به کار برده‌اند «شهر المواساه» است؛ یعنی ماه همدلی و دستگیری از محرومان جامعه. انفاق در ماه رمضان، موجب تحکیم ارتباط با خداوند می‌شود و آمادگی کسب نورانیت این ماه را در انسان افزایش می‌دهد.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1227605/آیت‌الله-جنتی--ماه-رمضان-فرصتی-برای-همدلی-با-محرومان-است
بستن   چاپ