ایران پرسمان - تسنیم / علی لاریجانی با بیان اینکه رفیقدوست سلیقه و فکر سیاسی را در کارش دخیل نمیکرد، گفت: از آدم کارآمد استفاده میکرد. امروز بیش از هر چیزی به این نیاز داریم. تجربه نشان داده یک دست بودن سازنده نیست چراکه ظرفیت ایران و انقلاب بسیار وسیع است.
علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب در مراسم نکوداشت محسن رفیقدوست در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس طی سخنانی اظهار داشت: آقای محسن رفیق دوست همواره با انقلاب بوده است و این خصوصیت انسانهای قوی و رو راست است. زندگی او از سه دوره، انقلاب اسلامی، از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان جنگ و پس از پایان جنگ که در بخشهای مختلف کار کرد تشکیل میشود و در تمامی دورهها خصوصیت رفیق انقلاب بودن در آن دیده میشود.
وی افزود: آقای رفیق دوست یک مدیر توسعهگرا است. تعداد اندکی از مدیران تحولگرا هستند و هرکدام در جای خودشان اثرگذار بودند. آقای رفیق دوست در دوران جنگ در مسیر توسعه با شجاعت کار میکرد. آینده توسعه ایران هم به این ویژگی نیاز دارد. او شرایط را برای خدمت تعداد بسیاری از عزیزان باز کرد. ایجاد صنایع نظامی که بخش موشکی آن بیشتر عیان شده از نمونه کارهایش است.
لاریجانی مسائل توسعه ایران را یک اصل نامید و اظهار کرد: برخیها در این اصل که کشور به توسعه نیاز دارد و بسیار واضح است شک میکنند. شهید مطهری مطالبی در آثار خود دارد که به موضوع رشد ثروت ملی در راستای توسعه اقتصادی پرداخته است. شرایط فعلی کشور عجیب است چرا که همین وضع در 100 سال گذشته هم وجود داشته و هنوز اقتصاد ما در مواردی دارای اشکال است. یکی از عوامل پیشگیری کننده از توسعه مدیرانی هستند که ذهن توسعه ندارند و امور دیگری را در اولویت قرار میدهند.
مشاور مقام معظم رهبری به مردمی سازی اقتصاد اشاره کرد و توضیح داد: در اوایل انقلاب برخی درباره دولتی بودن کارها یا مردمی بودنش دارای اختلاف نظر بودند. برای همین برخی از این عزیزان از بدنه دولت جدا شدند. در حالی که اکنون مردمی سازی اقتصادی که عنوان میکردند، درست بود. بدون اقتصاد بهره وری ایجاد نخواهد شد. ببینید چه مقدار از اصل 44 اجرا شد. اگر رهایش میکردند بهتر بود اما بد اجرایش کردند و خرابتر شد. اکنون 85 درصد صنعت و معدن کشور در دست دولت است. این روش با دین و عقل سازگار نیست. و مدیران اگر دقت کنند متوجه میشوند که این روش جهانی نیست و مناسب روستا است نه کشور داری.
لاریجانی محسن رفیق دوست را یک مدیر مثبت اندیش نامید و گفت: او در دوران کوران بحران و سختی فعال بود و در صحنه حضور داشت. برخی از مدیران با ایجاد مشکل غمباد میگیرند . مردم به مدیرانی نیاز دارند که در مشکلات فعال هستند. زمانی صدام شهرها را میزد. او توانست موشک بگیرد. یکی از آن موشکها را به شهید طهرانی مقدم دادند تا آن را کپی کند. اکنون هم به دلیل مشکلات در مشقت هستیم و مردم در فشار هستند. باید راهکار برای آن داشت. مدیران باید شهامت داشته باشند که برخی از قوانین برای تسهیل کار مردم اصلاح شود.
![]()
وی ادامه داد: اعتماد به مدیران از دیگران ویژگیهای محسن رفیق دوست بود که ریسک میکرد تا مدیران ارشدش، افراد متخصص را روی کار بیاورند. بگذارید مدیران کار کنند بعد درباره آنها تصمیم گرفت اما اکنون یک حالت ایستا وجود دارد. گاهی برای فرماندهان پرونده تخلف درست میکردند اما او از مدیران درستکار با شجاعت حمایت میکرد. او سلیقه و فکر سیاسی دارد ولی در کارش این سلیقه را دخیل نمیکرد. برای همین افراد با او کار میکردند. از آدم کارآمد استفاده میکرد. امروز بیش از هر چیزی به این نیاز داریم. تجربه نشان داده یک دست بودن سازنده نیست چراکه ظرفیت ایران و انقلاب بسیار وسیع است
http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1224352/لاریجانی--تجربه-نشان-داده-یک-دست-بودن-سازنده-نیست