ایران پرسمان
واکنش جهاد اسلامی به شهادت فرمانده حماس در جنوب لبنان
دوشنبه 29 بهمن 1403 - 20:43:26
ایران پرسمان - ایسنا / جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد خون فرماندهان مقاومت، عزم و اراده ملت فلسطین برای مقابله با اشغالگران را دوچندان خواهد کرد.
در بیانیه جنبش جهاد اسلامی فلسطین که در واکنش به شهادت «محمد شاهین» ملقب به «ابوالبرا» از فرماندهان گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس آمده است: ما به شدت اقدام دشمن صهیونیستی در ترور محمد ابراهیم شاهین (ابوالبراء) از فرماندهان گردان‌های قسام در ظهر امروز در شهر صیدا واقع در جنوب لبنان را محکوم می‌کنیم.
در ادامه بیانیه آمده است: این ترور بزدلانه حاکی از ماهیت متجاوزانه و جنایتکارانه رهبران غاصب رژیم صهیونیستی است و یک تنش زایی بسیار خطرناک است که هدف آن ایجاد سردرگمی و بحران برای تضعیف مقاومت، رهبران و همچنین پایگاه مردمی آن است.
جهاد اسلامی افزود: تاکید می‌کنیم که خون پاک فرماندهان مقاومت در لبنان و فلسطین تنها عزم این دو ملت برای پایبندی به مقاومت در برابر اشغالگران و به شکست کشاندن تمام اهداف جنایتکارانه آنان را تقویت خواهد کرد.
امروز-دوشنبه- رژیم اشغالگر در یک حمله پهپادی به خودروی محمد شاهین از مسوولان بلندپایه حماس در منطقه صیدا واقع در جنوب لبنان، او را ترور کرد.


http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1221858/واکنش-جهاد-اسلامی-به-شهادت-فرمانده-حماس-در-جنوب-لبنان
بستن   چاپ