ایران پرسمان - ایسنا / منابع رسانهای از درخواست رهبر گروه موسوم به «هیئت تحریر الشام» سوریه از آمریکا در رابطه با رژیم صهیونیستی و حضور آن در خاک این کشور پرده برداشتند.
شبکه عبری «کان 11» در این باره گزارش داد: دولت جدید سوریه به رهبری «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد الجولانی» رهبر گروه هیئت تحریر الشام از آمریکا خواسته است تا رژیم صهیونیستی را برای خروج از منطقه «حائل» در مرز سوریه و به ویژه منطقه «جبل الشیخ» تحت فشار قرار دهد.
طبق این گزارش، علیرغم درخواست الجولانی، اما مقامات رژیم صهیونیستی گفتند که هیچ ارتباط رسمی در این مورد دریافت نکردهاند.
در همین راستا، یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی به شبکه کان گفت: اسرائیل «امنیت خود را به خطر نمیاندازد و درباره آن با کسی سازش نمیکند».
پس از سقوط دولت «بشار اسد» رژیم صهیونیستی همزمان با حملات هوایی گسترده در سراسر سوریه، مناطقی در جنوب غربی این کشور عربی را نیز اشغال کرده که ناقض توافق صلح بین تلآویو و دمشق در سال 1974 است.
پیشتر نیز رسانههای عبری فاش کرده بودند که رژیم صهیونیستی به بهانههای امنیتی، نامهای به احمد الشرع ارسال و اعلام کرده که از مناطق اشغال شده پس از سقوط حکومت «بشار اسد» خارج نخواهد شد.
به عنوان بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای بهره برداری نظامی از شرایط سوریه، ارتش این رژیم برای اولین بار پس از سال 1974 چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندیهای اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبهنظامیان است.
پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بیثباتی اوضاع در سوریه، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوءاستفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن»، نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.
این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گلآلود سوریه است تا از برخی صداهای غیرعادی سوریهای مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادیسازی روابط با تلآویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند.
http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/1204561/درخواست-الجولانی-از-آمریکا-در-رابطه-با-رژیم-صهیونیستی