ایران پرسمان

آخرين مطالب

اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور معاونت امور زنان و خانواده

اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مهمترین طرح جامع زنان در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مهمترین طرح جامع زنان در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور است. به گزارش روابط‌عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به همراه جمعی از مشاوران، معاونین و مدیران کل معاونت، در نشست با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که تاکید رئیس‌جمهور به بررسی آسیب‌های اجتماعی می‌باشد، گفت: این معاونت طرح جامعی برای بررسی مسائل زنان و آسیب‌های اجتماعی ارائه کرده که در دو بخش تدوین شده است.
خانم دکتر خزعلی توانمندسازی زنان را محور اول طرح جامع معاونت امور زنان و خانواده نام برد و اظهار داشت: در این محور مباحثی چون سلامت، بهداشت، ورزش، مسائل فرهنگی و سبک زندگی مطرح شده و از مهمترین آنها می‌توان به اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان اشاره کرد که به طور ویژه رویکرد خانواده‌محور را دنبال می‌کند.
خانم دکتر خزعلی مقابله با آسیب‌ها را محور دوم طرح ذکر شده نام برد و بیان داشت: مبحث اصلی مورد بررسی در این محور، طلاق و آسیب‌های آن است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه‌ی طرح جامع زنان گفت: برای توسعه و اجرایی شدن طرح جامع، کارگروه‌هایی در معاونت تشکیل دادیم و در این خصوص نظرات کارشناسان جمع‌آوری شده که پس از تدوین اعلام خواهد شد.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص نحوه اجرایی شدن طرح جامع اظهار کرد: برای عملیاتی کردن و اجرایی شدن هر دو قسمت؛ از ظرفیت مشاورین و مدیران کل امور بانوان دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌های سراسر کشور استفاده خواهد شد، اما متاسفانه ساختار فعلی معاونت امور زنان و خانواده پاسخگوی این طرح نخواهد بود.
در ادامه نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم برخی از نمایندگان زن مجلس نیز مباحثی را مطرح کردند.
قاسم پور نماینده تهران ضمن ابراز خرسندی از حسن همکاری میان مجلس و دولت سیزدهم ، برای رفع مشکلات حوزه زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد.
الهام آزاد نماینده نائین، خور و بیابانک نیز هم‌افزایی بین دولت و مجلس را گام مؤثری در پیشبرد اهداف انقلاب دانست و بیان داشت: این نگاه انقلابی بین فراکسیون زنان مجلس یازدهم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می‌تواند گام های مثبتی را در برای اعتلای ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران داشته باشد.
آزاد با اشاره به نگاه امامین انقلاب به جایگاه رفیع زن و حضور ایشان در عرصه‌های مختلف ادامه داد: فرصت‌های بسیاری که امروز زنان کشور ما برای حضور در منظرهای مختلف و ابعاد گوناگون زندگی دارند، ارمغان نگاه والای انقلاب به زنان است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/340015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

آتش سوزی هولناک در یک پمپ بنزین مالزی

گوناگون/ بازی‌های خاطره‌انگیز و آیین‌های کهن در سیزده‌بدر

آتش‌سوزی یک خط لوله گاز در مالزی

داور برنامه محفل: پخش قرآن از مناره مسجد من رو قاری کرد

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

شورای نگهبان بیانیه داد

ناگفته‌هایی از توافقِ ویدیوکُنفرانسی روحانی-ترامپ در سال 99

چین از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهواره به فضا خبر داد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در صورت عدم توافق، حملات در غزه ادامه می‌یابد

ادامه تجاوز نیروهای صهیونیستی به کرانه باختری

واکنش «مارین لوپن» به حکم دادگاه فرانسوی

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

اعتراض جالب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه هاروارد

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

صدر: با صدور حکم اعدام سلمان رشدی، مسلمانان جهان امام را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفتند

مشاور پزشکیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

حمله سایبری به اسرائیل از طریق تلگرام

مسکو: پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین را جدی می‌گیریم اما نمی‌پذیریم

حشدالشعبی از ورود تروریست ها از سوریه به عراق جلوگیری کرد

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

جزیره هرمز، سرزمین رنگ‌ها و جادو

حکمت/ طمع مایه هلاکت

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

هشدار روسیه نسبت به ماجراجویی نظامی علیه ایران

رهبر طالبان: نیازی به دموکراسی و قوانین غرب نداریم

نبیه بری: حمله اسرائیل، تجاوز به لبنان و نقض قطعنامه سازمان ملل است

مقام صهیونیست: تاسیس پایگاه نظامی ترکیه در سوریه تهدیدی برای ماست

نظم جدید جهانی در راه است

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

تلاوت حامد شاکرنژاد

صبحانه با زرافه ها!

سلام بسیار دوستانه عید در کنیا

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

پزشکیان: بدنبال تقویت روابط ایران و ازبکستان هستیم

زیدآبادی: بحران‌ها بسیار رشد کرده و به نقطه خطرناکی رسیده است

افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا در خطر آزار و شکنجه‌ هستند

آمار شهدای غزه به 50 هزار و 399 نفر رسید